Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon tetszenek! Nem rég Rebelsből is volt egy ilyen stílusú sorozat!

Itt még Finn is elég funky-s! Vagy Boney M-es? :lol:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon tetszenek! Nem rég Rebelsből is volt egy ilyen stílusú sorozat!

Sőt, az egész Sagaból láthatsz ilyen sorozatot, mert ezek a figurák a Disney Infinity 3.0 Edition című videójátékhoz készülnek. Van Anakin, Ahsoka, Luke, Leia, Boba Fett, Yoda, fiatal Obi-Wan, Han, Chewie, Vader, Maul, Ezra, Kanan, Sabine és Zeb, és majd év végén jön Finn, Rey, Poe és Kylo. Plusz a Disney Infinity-hez (mindhárom kiadáshoz) járnak még ugyanilyen stílusban MCU-figurák, Disney-film figurák (Tron, Pirates of the Caribbean), Pixar-figurák és klasszikus Disney-figurák. És ismerve a játékot, lesz még sok-sok Star Wars figura, feltehetően nem egy az ep7-8-9-ből, de most főleg az ep7-ből (meg azok, akik jelenleg csak NPC-ék a játékokban, valószínűleg szintén kapnak majd figurát: Grievous, Jabba, Padme, 3PO, R2, Cad Bane, Windu, Lando, Aayla, Plo Koon és Jar Jar - plusz itt is lesz nyilván egy rakat NPC a Force Awekens csomaghoz, akik még majd várhatnak figurára).

Hozzászólás ideje:

Sőt, az egész Sagaból láthatsz ilyen sorozatot, mert ezek a figurák a Disney Infinity 3.0 Edition című videójátékhoz készülnek. Van Anakin, Ahsoka, Luke, Leia, Boba Fett, Yoda, fiatal Obi-Wan, Han, Chewie, Vader, Maul, Ezra, Kanan, Sabine és Zeb, és majd év végén jön Finn, Rey, Poe és Kylo. Plusz a Disney Infinity-hez (mindhárom kiadáshoz) járnak még ugyanilyen stílusban MCU-figurák, Disney-film figurák (Tron, Pirates of the Caribbean), Pixar-figurák és klasszikus Disney-figurák. És ismerve a játékot, lesz még sok-sok Star Wars figura, feltehetően nem egy az ep7-8-9-ből, de most főleg az ep7-ből (meg azok, akik jelenleg csak NPC-ék a játékokban, valószínűleg szintén kapnak majd figurát: Grievous, Jabba, Padme, 3PO, R2, Cad Bane, Windu, Lando, Aayla, Plo Koon és Jar Jar - plusz itt is lesz nyilván egy rakat NPC a Force Awekens csomaghoz, akik még majd várhatnak figurára).

Gondolom itthon nem kapható.. Na majd körülnézek. Tetszenek!

Hozzászólás ideje:

De, láttam már Tescóban, Media Marktban és 576 kilobyte-ban is. Csak ne a játékboltokban vagy játékosztályon keresd, hanem videojáték-boltban, vagy azok osztályán.

Köszi,talàltam online is, kb 4 ropiért utànad vàgjàk!

Hozzászólás ideje:

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a kezdeti ellenszenv után nekem John Boyega most már kifejezetten szimpatikus.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a kezdeti ellenszenv után nekem John Boyega most már kifejezetten szimpatikus.

Nálam csak Jedi-ként nem működik még eddig majd a filmbe meglátjuk hogy milyen lesz ha az lesz.

Hozzászólás ideje:

Én meg direkt túloztam egy kicsit a vicc kedvéért. :D

Amúgy nekem is egyre szimpibb a skac. Ez már haladás ahhoz képest hogy eleinte jó ideig közömbös volt.

Ez a PéZé is közömbös még. Mindenesetre érdekesen néz ki.

4tpWyPP.jpg

Hozzászólás ideje:

Hát ha szemét lennék azt mondanám nem csoda hogy maszkot kapott Adam Driver :D De jó casting lett a szerepre

Nos igen. Nem egy tipikus jóképű srác. Asszimetrikus vonások, sok anyajegy, viszonylag nagy fülek, paplan szàj.

De itt az alkat és a kisugàrzàs lesz a lényeg. És nyilvàn tehetséges is.

Hisz nem szépvégversenyre készül! ;)

Hozzászólás ideje:

Nos igen. Nem egy tipikus jóképű srác. Asszimetrikus vonások, sok anyajegy, viszonylag nagy fülek, paplan szàj.

De itt az alkat és a kisugàrzàs lesz a lényeg. És nyilvàn tehetséges is.

Hisz nem szépvégversenyre készül! ;)

Egész elnéző vagy vele Finnhez képest... mantrázd nála is, hogy nem szépségversenyre készül. ;)

Hozzászólás ideje:

Egész elnéző vagy vele Finnhez képest... mantrázd nála is, hogy nem szépségversenyre készül. ;)

Tényleg! Lehet hogy nem is pàrbaj az, hanem "agresszív szépségverseny". :D

Hozzászólás ideje:

Fordnak is pont ilyen az arca...asszimetrikus. Az orra oldara, a szája össze - vissza görbül. De a kisugárzása miatt dögös pasi, akire vágynak a nők. Az egész csak kiállás kérdése.

harrison-ford-star-wars.jpg

Szerkesztve: - Zééé

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.