pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Miért is? Palpatine-nak az is évek mesterkedésébe telt, hogy Naboo szenátorává váljon, nem hogy Kancellárrá meg Császárrá. Ehhez képest Maul napok alatt karnyújtásnyira került egy Galaktikus méretű Bűnbirodalom kiépítésétől, amit ráadásul a Galaxis legrettegettebb, frissiben újjászülető harcoskultúrája adta volna az ereje gerincét. Ez egy gyorsan összetákolt bohócbirodalom volt. Semmilyen szinten nem ért fel Palpi tettéhez. Amiben az volt a nagyszerű, hogy olyan stabil alapokra építkezett, hogy egyszerűen nem bukhatott el. Olyan nagyszabású és tökéletes terv volt, amilyet még nem látott a világ. Ehhez persze idő kellett, de annyi biztosíték volt, hogy csak győzhetett. Ezzel szemben Maul lufija...hát hamar kipukkant. Bár az tény, hogy Palpihoz jobb ha nem viszonyítunk ilyen téren semmit, mert csak eltörpül mellette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nagyon drukkoltam Kenobinak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Beed: Sidious az! Egy gázfröccsel beelőzött mindenkit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. De erre mondják, hogy a gyors felemelkedést legtöbbször gyors bukás követi. Nem volt igazi alapja. Az lehet, de ettől függetlün sokkal nagyobbat alakított idén mint Palpatine. Egyébként az egyetlen hiba, amit Mual vétett az az volt, hogy felfedte magát és Raydoniára csalta Obi-Wan-t. Ha azt nem teszi meg, hanem egyből erre a bűnszervezet birodalom építésére megy rá, akkor könnyen lehet, hogy Sidious is túl későn kapott volna észbe, ahhoz hogy csakúgy odasétáljon és szétrúgja a vass*ggét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Sziasztok. Én is csak ideértem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Én itt is Sidioust jelöltem elsőnek, így örülök a győzelmének, de azért Satine-nak is örültem volna. Bár visszagondolva a halálán kívül nem sok érdemlegeset tett az évadban . Szerkesztve: 2013. Április 6. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerintem ezt nem érdemelte meg, hisz alig csinált valamit az öreg... csakhát Sidious neve mindig is vonzotta a figyelmet és a szavazatokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Legjobb mellékszereplő Darth Sidious 139p Ismét Sidius főgané úr lett a nyertes, bár meg kell mondanunk, őhozzá mérten mindenki súlytalannak tűnik. Ámbár Ventress kisasszony megpróbálta a lehetetlent, és csupán 5 ponttal maradt le az első helyről. Itt viszont szerintem megérdemelte az öreg. Szerk: Most nézem, hogy tőlem is csak 3 pontot kapott Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Ez az első díjátadó ever, ahol a vége felé a közönség nem elszállingózik, hanem épp ellenkezőleg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ohh, megint az öreg nyert... :/ Kár ezért. Mondjuk itt legalább nem hibáztathatom magam, mert tőlem 2 pontot kapott ebben a kategóriában. Obi akkor nem nyer semmit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Ez az első díjátadó ever, ahol a vége felé a közönség nem elszállingózik, hanem épp ellenkezőleg! Ez igaz, bár tavaly, emlékeim szerint jóval többen voltunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A vén salabakternek több támogatója van, mint gondolnánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én Sidioust második helyen hoztam ki a saját listámon, de azért sajnálom, hogy itt nem Obi-Wan nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Üdv az újaknak! Jöjjön a legjobb főszereplő! Hajrá Maul! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Az lehet, de ettől függetlün sokkal nagyobbat alakított idén mint Palpatine. Egyébként az egyetlen hiba, amit Mual vétett az az volt, hogy felfedte magát és Raydoniára csalta Obi-Wan-t. Ha azt nem teszi meg, hanem egyből erre a bűnszervezet birodalom építésére megy rá, akkor könnyen lehet, hogy Sidious is túl későn kapott volna észbe, ahhoz hogy csakúgy odasétáljon és szétrúgja a vass*ggét. Az évaddal kapcsolatban egyetértek, én is rá szavaztam, mint legjobb negatív karakterre. Csak azt mondom, az kétélű siker, hogy ilyen gyorsan emelkedett fel. Épp a gyorsaság miatt nem volt idő átgondolni a dolgokat. A hatalmasok játszmájában meg elég egyetlen rossz lépés és véged. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hajrá Maul! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én még azért reménykedem, hogy nem kell Abafar-ra mennem száműzetésbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A vén salabakternek több támogatója van, mint gondolnánk. Egy egész világ mögötte áll! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hajrá Ahsoka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Van egy olyan érzésem, hogy a következő szoros lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Azt hiszem innentől visszaülhetünk Ahsoka diadalmenetére a legfőbb kategóriák tekintetében. Aztán persze lehet hogy tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Vajon Ashoka mindent tarol idén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én itt is Ahsokának szurkolok, de szerintem Maul is megérdemelné a győzelmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Az EPVII forgatása mellett biztos nem maradt volna sok ideje egyházi teendőire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Erre rá kellett volna pihennem. Visszaolvasás lesz ebből holnap. További jó szórakozást. Csalódtam magamban..fáradt vagyok. De köszi Ody a fáradságot és mindenkinek a lelkesedést. Nekem nem ez a legjobb estém erre. megyek is..Jó éjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. :clap: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Az EPVII forgatása mellett biztos nem maradt volna sok ideje egyházi teendőire. Remélem azt, hogy Sidious szerepel majd az epVII-ben csak viccnek szántad Szerkesztve: 2013. Április 6. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Lehet izgulni az Abafari út miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Remélem azt, hogy Sidious szerepel majd az epVII-ben remélem csak viccnek szántad Természetesen. Valahogy bele kell kötni na. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Az évad abszolút főszereplője Ahsoka volt, talán ő szerepelt a legtöbb epizódban is a jelöltek közül, és nem is akárhogyan. Hiába nyert már meg két kategóriát, itt is (sőt, főleg itt) ő lenne a jogos nyertes. Hondo pedig a második helyzett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.