Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Huszonhat fő szavazott eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Betartva a pár napja tett fogadalmam, én is elküldtem a listát. Sajnos nem tudtam újranézni részeket, úgyhogy leginkább az emlékeimre hagyatkoztam. Még így is jó néhány döntés nehezebb volt a vártnál. Remélem nem okoztam csalódást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. köszi pb, rendes tőled, hogy mégis szavaztál. csalódást nem tudsz okozni, hisz mindenkinek van egy listája amit tiszteletben kell tartani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Én is elküldtem a listát. Jó pár kategóriánál nehezen tudtam dönteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Köszi, nem hittem volna, hogy ez lesz. Felülvizsgáltam álláspontomat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Én is elküldtem a listát. Jó pár kategóriánál nehezen tudtam dönteni. Köszi, ment a válasz levél. Felülvizsgáltam álláspontomat Hála égnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. (szerkesztve) Ezekben a percekben küldtem el a listámat a megadott maul címre! ... és bizony voltak kemény döntések is. Nem volt egyszerű ez a szavazás most. Szerkesztve: 2013. Április 2. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Köszi Riddick bátyó, de eddig még nem jött meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Amennyire én tudom a freemail sajnos nem a sebességéről híres. Ez a cím nem? -> metis@freemail.hu (Én gmail-ről küldtem) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Most szombaton lesz az eredményhirdetés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Amennyire én tudom a freemail sajnos nem a sebességéről híres. Ez a cím nem? -> metis@freemail.hu (Én gmail-ről küldtem) Köszi, az éjszaka megjött a levél. Ment válasz is. Most szombaton lesz az eredményhirdetés? Ott van a topik címében mikor lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Egyébként ma éjfélig még nyugodtan lehet szavazni!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Ott van a topik címében mikor lesz. Sajnos én szombat este valószínűleg pont nem leszek itthon, de akkor majd visszanézem másnap az eredményeket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Nagy kár. Ha lehet akkor intézd úgy, hogy tudj maradni. Nagy party lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 3. Alig várom már a szombat estét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Buli lesz, a világért se hagynám ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Nagy hajrával összejött 33 szavazólap, ami végül elég szép eredménynek számít, főleg annak fényében, hogy volt egy kis megtorpanás. Mindenkinek köszönöm még egyszer aki szavazott, mert segítettek összehozni az utolsó előtti TCW szavazást! Szombaton buli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Nagy kár. Ha lehet akkor intézd úgy, hogy tudj maradni. Nagy party lesz. Megpróbálom áttolni jövőhétre és akkor szombat este szabad vagyok. Biztos remek lesz, úgyhogy ha tehetem én sem hagyom ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Én biztos itt leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Most semmi extra műsor nem lesz, de ettől még a kihirdetés tartogat majd izgalmakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Esetleg röviden fel tudná nekem vázolni vki hogyan is zajlik egy ilyen ünnepélyes eredményhirdetés? Csak mert visszaolvasgatva láttam, hogy jó mulatságnak tűnt, ill. most is nagy bulinak van beharangozva. Nekem viszont sajnos nem volt még alkalmam ilyet átélni. Ellenben szívesen kipróbálnám ha megéri. Ugye megéri? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Lényegében olyan, mint egy normál fórum nap, csak a normál napokkal ellentétben többen nyüzsgünk, a topic valóságos chat ablakká válik. Illetve van egy műsorvezető, ez idén Ody lesz, aki szépen, lassan teszi ki az eredményeket. Ezt azonban megelőzi nem csekély találgatás, majd némi kibeszélés. Szóval egy laza négy óra alatt kitermelünk százegynéhány hozzászólást, és lazán kitárgyaljuk az aktuális évad legfontosabb elemeit. Tipikus kocsmai dumaparti, leszámítva, hogy itt a kocsma virtuális, és a sört magadnak kell biztosítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Kb. olyasmi amit Dzséjt leírt, csak nagyobb lesz az izgalom, lehet majd tippelni, szurkolni az aktuális kedvencekért. Bár ha visszaolvastad a korábbi éveket akkor kb. láthattad mi ment. Tavaly kb. 500 hozzászólást írtunk pár óra alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Értem, köszönöm. Megpróbálom úgy időzíteni a szombatot, hogy beleférjen a programba, de ez még nem garancia semmire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Lényegében olyan, mint egy normál fórum nap, csak a normál napokkal ellentétben többen nyüzsgünk, a topic valóságos chat ablakká válik. Illetve van egy műsorvezető, ez idén Ody lesz, aki szépen, lassan teszi ki az eredményeket. Ezt azonban megelőzi nem csekély találgatás, majd némi kibeszélés. Szóval egy laza négy óra alatt kitermelünk százegynéhány hozzászólást, és lazán kitárgyaljuk az aktuális évad legfontosabb elemeit. Tipikus kocsmai dumaparti, leszámítva, hogy itt a kocsma virtuális, és a sört magadnak kell biztosítani. Ez nagyon helytálló rövid ismertető volt. És ha valaki eljön egy fórumtalira, akkor nem virtuálisan is átélheti a kocsmai dumapartit. Egyébként én is jövök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Én olyan fél 12 fele csatlakozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Akkor kezdjük a hangolódást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ez nagyon jól sikerült darab. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Igen, nagyon hangulatos és kár, hogy az utolsó ilyen darab. Persze ha majd mi nem csinálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerintem én a nyáron majd fogok. Egy ideje már van egy téma a fejemben, csak a TCW befejezésére vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.