Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. (szerkesztve) Predator a kisvárosban... Hol is láttam én már ilyet? Mondjuk itt kapásból van egy jó casting:) Kezdve mondjuk holtversenyes N1 eyecandymmel, Sarah Walkerrel:) Kicsit bővebben az imdb/wiki párosról: Ők szvsz elég ismert nevek: Yvonne Strahovski Olivia Munn Boyd Holbrook Keegan-Michael Key Thomas Jane Jake Busey Edward James Olmos a wikis adatlapjuk alapján ők sem gyengék. Alfie Allen Sterling K. Brown Trevante Rhodes Persze nem egy Di Caprio vagy Meryl Streep egyik sem, de szerintem ez a casting hozza azt a szintet, amit egy Predator filmnek hoznia kell - pl. mint amit az eredeti 2 Predi és Nimról filmje hozott, de sajnos az AvP filmek nem. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Shane Black eddig elég jó filmeket rendezett, és a forgatókönyvei közt is egy rakás jó filmet találni, + az operatőr sem egy béna gyerek, akkor az eddigiek alapján egy igen jó film néz ki. https://en.wikipedia.org/wiki/Shane_Black#Screenwriting_and_acting https://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Fong Szerkesztve: 2017. Szeptember 25. - Tarzaan Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Ja, hogy Yvonne Strahovski játszik a filmben? Hát így egészen másképpen tekintek már a produkcióra. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. A mai nap elkezdődött az Avatar 2 forgatása. 2020 végén premier Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. A mai nap elkezdődött az Avatar 2 forgatása. 2020 végén premier M'Kay.. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 26. Az első kritikák szerint az új Blade Runner film egy mestermű. A film egyébként 166 perc körüli lesz. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 27. Az első hivatalos kép az AVATAR 2-ből!!! http://ew.com/tv/2017/09/27/avatar-2-first-look/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 27. Ez mi? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 27. Gondolom kis na'vik lesznek majd. Az egyik biztos Dzsékszulli Jr. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 27. A Karib-tenger kalózai: Halott ember nem mesél(bocsánat, de én nem használom a hivatalos magyar címet, mert sérti a fülemet): A 4. rész nekem egyértelműen lejtő volt pár jó pillanattal, de ez a rész nagyon tetszett. Számomra ez felért az első 3 rész hangulatához, színvonalához. Szóval bejött, pár részletet spoiler mögött kell kiemelnem: Nekem hatalmas piros pont a Turner család rendberakása/összehozása, mert nagyon keserédes megoldást kaptak Ők a 3. rész végén. Bár egyértelműen szemet kell húnynunk afelett, hogy mennyire ordítóan nem lehetne Brandon Thwaites Bloom és Knightley gyermeke a koruk okán.. Sparrow fiatalkori kapitánnyá avanzsálása is egy remek pillanata a franchise-nak, szinte hiánypótló képsorok voltak. Barbossa az első rész rosszfiúja másodszor búcsúzik, csak immár hősként, de tetszett és volt súlya.Tetszett a két visszatérő balek, akik az első részben még Sparrow ellenében bénáztak, most meg már kalózok. Úgyátszik a ők a sorozat páratlan számú részeiben kapnak cak szerepet. Pintel és Ragetti viszont feltűnhetett volna, de hát mindenkit nem lehet igaz? .. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. A Karib-tenger kalózai: Halott ember nem mesél(bocsánat, de én nem használom a hivatalos magyar címet, mert sérti a fülemet): Azért szolnék, hogy nem a magyar ferdítőket kell jelen esetben hibáztatni, egész Erópában a Salazar bosszúja alcímmel futott. Engem kicsit zavar, a tájoló eredete lévén így ellent mond a 2. résznek. Valamint azt nem értem, miért kezdett el Will is algásodni, ő sem végezte a dolgát vagy mi?! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Azért szolnék, hogy nem a magyar ferdítőket kell jelen esetben hibáztatni, egész Erópában a Salazar bosszúja alcímmel futott. Engem kicsit zavar, a tájoló eredete lévén így ellent mond a 2. résznek. Valamint azt nem értem, miért kezdett el Will is algásodni, ő sem végezte a dolgát vagy mi?! Nem ekéztem most senkit vagy munáját, de akkor is ez a hivatalos magyar cím és én ignorálom. -Direkt fogalmaztam úgy ahogy lentebb, mert tudtam, hogy máshol is lett ez a cím. Mondjuk mindkét cím rossz, hisz az eredetit nehéz ráilleszteni a történetre, de bosszús sem jó, mert nem teljesúl a bosszú, tehát inkább lehetett volna Salazar haragja, vagy bosszúvágya stb.. A 2. részt meg újranézem, rég láttam és nem zökkentett ki amit mondasz, de nyilván így van akkor. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. A 2. részt meg újranézem, rég láttam és nem zökkentett ki amit mondasz, de nyilván így van akkor. Abban azt mondja Tia Dalma, hogy ő adta Jacknek. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 28. Abban azt mondja Tia Dalma, hogy ő adta Jacknek. Akkor ez elég gáz így valóban.. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. It: eszméletlen jó film. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 30. Érkeztek marha jó karakterposzterek a Justice Leage filmhez, íme közülük egy. Kíváncsi leszek... Remélem, nem olyan lesz, mint a BvS. Nekem az 10/6. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Pókember: Hazatérés Jó volt ez a még tapasztalatlan Pókember kalandja. Peter haverján nevettem a legtöbbet, jól eltalálták a karaktert, valamint Peter tizenéves korából adódó konfliktus kezelések is komikus helyzeteket szőttek. Keaton karaktere is rendben volt, kisujjból hozta a karaktert. Szerencsére Stark-ot se tolták túl, amitől féltem a poszterek, és az előzetesek után, pont annyit szerepelt, amennyi szükséges volt. Plusz még hozzátenném, hogy Peter videónaplója az elején hatalmas volt. Ami nem tetszett, egyedül az Flash Thompson karaktere. Annyira hiteltelen volt, egy percig nem tudtam elhinni, hogy ő a suli kemény gyereke. Első stáblistás jelenetről egy kérdés Ki volt az a tag, akivel a Keselyű beszélt a börtönben? Ja, és remélem megkapja Peter a film végi ruhát a jövőben! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Pókember: Hazatérés Jó volt ez a még tapasztalatlan Pókember kalandja. Peter haverján nevettem a legtöbbet, jól eltalálták a karaktert, valamint Peter tizenéves korából adódó konfliktus kezelések is komikus helyzeteket szőttek. Keaton karaktere is rendben volt, kisujjból hozta a karaktert. Szerencsére Stark-ot se tolták túl, amitől féltem a poszterek, és az előzetesek után, pont annyit szerepelt, amennyi szükséges volt. Plusz még hozzátenném, hogy Peter videónaplója az elején hatalmas volt. Ami nem tetszett, egyedül az Flash Thompson karaktere. Annyira hiteltelen volt, egy percig nem tudtam elhinni, hogy ő a suli kemény gyereke. Első stáblistás jelenetről egy kérdés Ki volt az a tag, akivel a Keselyű beszélt a börtönben? Ja, és remélem megkapja Peter a film végi ruhát a jövőben! Nekem se tetszett Flash karaktere, meg ez az AI ruha is fura volt nekem. Keaton nem mással, mint a majdani Skorpióval beszélt, akit most nem tudom, hogy hogyan hívnak, de egy potenciális jövőbeli gonosz lehet ő. A film végi ruha pedig elméletileg szerepelni fog a jövőre érkező Avengers filmben. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Jövő héten végre Blade Runner a mozikban! :yes: Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. It: eszméletlen jó film. Sajnos én nagyon nem szeretem a horrort, és ez visszatart attól, hogy megnézzem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Sajnos én nagyon nem szeretem a horrort, és ez visszatart attól, hogy megnézzem. Pedig tényleg jó, mondjuk én eszméletlennek nem nevezném. És nem nevezném klasszikus horrornak se. Szerintem egy próbát megér, akár otthon is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Hozzászólás ideje: 2017. Október 1. Pedig tényleg jó, mondjuk én eszméletlennek nem nevezném. És nem nevezném klasszikus horrornak se. Szerintem egy próbát megér, akár otthon is. Mondjuk a gyerekeimet igencsak érdekelné (pedig ketten még igen messze vannak a 18-as korosztálytól), szóval otthon valószínűleg meg fogjuk nézni, aztán én majd kimenekülök a szobából, ha nagy gáz lesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. (szerkesztve) Jövő héten végre Blade Runner a mozikban! :yes: Vasárnapra van jegyem! Szerkesztve: 2017. Október 2. - csoli1138 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Jövő héten végre Blade Runner a mozikban! :yes: Én először még a 90-es évek közepe táján láttam a szárnyas fejvadászt, de annyira nem fogott meg. Vélhetően a második szinkronnal láttam. Aztán utána megnéztem oylan 10 éve - vélhetően szintén a második szinkronos, extended cut-ot - de akkor sem fogott meg. Per hete megnéztem az első, a második és a negyedik szinkronnal is (nemzetközi mozis, extended ill. final cut), de most sem fogott meg. Félreértés ne essék, van a filmnek egy igen erős hangulata - kép, zene, díszletek, kosztüm - , és a Rutger Hauer-es jelenetek szinte mind igen erősek, de ezen kívül nekem nem jön be. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Egy hónap múlva Thor: Ragnarok. (Aztán meg Star Wars, ep8, de az kit érdekel itt? ) Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Hozzászólás ideje: 2017. Október 2. Valamint egy hónap múlva Justice League is! Bár szerintem ezt egyedül én várom csak a fórumon. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Október 3. Hozzászólás ideje: 2017. Október 3. Daisy a Chaos Walking kedvéért szépen kiszőkült de lehet hogy csak paróka került a fejére. Az alábbi fotó a Chaos Walking (Kés a zajban) című sci-fi regény alapján készülő muvi forgatásán készült. A főbb szerepekben Daisy Ridley és Tom "legújabb Pókmanus" Holland lesz látható plusz többek közt Mads Mikkelsen is feltűnik. A rendező Doug Liman aki egyebek mellett A Bourne-rejtélyt és A holnap határánt is dirigálta. "A regény a Chaos Walking-trilógia első köteteként jelent meg 2008-ban, a könyvek magyar kiadása a Vivandra kiadó gondozásában látott napvilágot. A Kés a zajban disztópikus világban játszódik, ahol mindenki folyamatosan hallja a többiek gondolatait. A regény főhőse egy csak férfiak lakta városban élő egyedüli fiú (Tom Holland), aki véletlenül nyomára bukkan egy titoknak, ami miatt kutyájával együtt menekülni kényszerül. Az üldözőkkel a nyomában belebotlik egy furcsa, csöndes lányba (Daisy Ridley). Kalandjaik során lassan feltárul előtte az elhallgatott igazság, rájön, hogy korábbi élete csupa hazugságra épült, és megtudja, ki is ő valójában." delmagyar.hu Egyszer biztos meglesem majd. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 3. Hozzászólás ideje: 2017. Október 3. IT (2017): Na tegnap sikerült megtekintenem a filmet. Nem volt rossz, bár egy kicsit horrorosabb filmet vártam, erre a film nagyrészt inkább vígjáték volt, mintsem horror. Komolyan mondom, a film első felében többet nevettem, mint ijedtem, és még az ijedés is csak egy ilyen "okay" volt. A gyerekszínészek mind nagyon jól játszottak, talán a zsidó gyerek nem nyerte el a tetszésemet. A bohóc bár nem szerepelt sokat, nekem igazából tetszett, meggyőzött. Ha jól tudom, ennek már előkészületben van a 2. rész is. Folytatni lehetne, kíváncsi lennék rá. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. Október 4. Hozzászólás ideje: 2017. Október 4. Kate Winslet a Titanic után ismét Cameronnal dolgozik. Csatlakozott az Avatar filmekhez. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.