Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Wonder Woman: :clap:

Nekem nagyon bejött, bár kezdetben féltem tőle. Az eddigi legjobb DCEU film, és igen, a film azért egy-két Marvel filmet maga mögé utasított. A film lassan indul be, de amikor beindul, onnantól nagyon jó a film. A szereplők egytől-egyig nagyszerűek, bár egy-két karaktert nem sikerült rendesen kibontani. A történet remek, nagyon jó volt az első világháború idejében járni - ezt mostanában hiányolom, hiszen eddig rendre csak a II. vh. korszakában jártunk.

Ares & Diana harca látványos volt, bár megmondva őszintén, én Arest hagytam volna a fenébe, csak arra volt jó, hogy legyen egy nagyon nagy boss fight a főhősnő és a big bad között. De Lupin professzor remek volt a szerepben. :evil:

Trevort sajnáltam, nagyon jó párost nyújtottak Dianaval, a kettejük kapcsolata a film egyik nagy erőssége.

Várom a JL -t, remélem hogy sikerül egy ilyen irányt folytatni, és ehhez hasonló, vagy ennél jobb filmeket fognak majd készíteni a jövőben. ( Bár azért a JL filmnél ott van az a negatív szempont, hogy egy Zack Snyder film lesz, hiába vette át az utómunkát Whedon )

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Nagyon kevesen ültek be itthon a magyar mozikba a Wonder Womanre..

Origo meg is jegyzi, hogy itthon a magyarokat hidegen hagyja, ha nő a szuperhős.

Ez komoly? Mert akkor szomorú..

Hozzászólás ideje:

Origo meg is jegyzi, hogy itthon a magyarokat hidegen hagyja, ha nő a szuperhős.

Vagy csak egyszerűen az új DC-éra eddig szinte értékelhetetlen filmjeitől csömörlöttek meg...

Hozzászólás ideje:

Asszem én is lecsekkolom majd ezt a csodanőcis muvit. Szerintem nekem is be fog jönni. Gal már be is jön. Az ő láttán is elrohannék Ramsesért. :D

Hozzászólás ideje:

Magyarországon nem túl ismert és népszerű szuperhős de igazából csak Amerikában népszerű leginkább, ami látszik is a worldwide bevételeken. Nincs ezzel baj.

Hozzászólás ideje:

Itt is a Karib tenger kalózaira sokkal-sokkal többen mentek aznap, kb ugyanabban az időpontban. Pedig a Wonder woman a jobb film.

Érdekes amerikában meg a wonder woman a népszerűbb.

Hozzászólás ideje:

A WW vetítésekor 6 -an voltunk bent a teremben! A szüleimmel voltunk 3 -an, előttünk ült egy csaj, illetve a terem közepén volt kettő, olyan kb. 13 évesnek kinéző fiú. A karibra viszont valóban sokkal többen jöttek el, bár azt nem láttam, mert csak a lefoglaltakat csekkoltam meg reggel a neten. Viszont igen, a Karib sokkal népszerűbb itthon, mint WW.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Én ezt inkább annak tulajdonítanám, hogy "Johnny Depp majomkodása" itthon bejáratottabb franchise, mint a Csodanő, ami max a Justice League rajzfilmből lehet ismerős az embereknek. Az már csak mellékes, hogy a DCEU eddig szar felemás teljesítményt ért el minőség terén, hisz a tömegeket nem ez vonzza be.

Hozzászólás ideje:

Itt is a Karib tenger kalózaira sokkal-sokkal többen mentek aznap, kb ugyanabban az időpontban. Pedig a Wonder woman a jobb film.

+ 1

A WW vetítésekor 6 -an voltunk bent a teremben! A szüleimmel voltunk 3 -an, előttünk ült egy csaj, illetve a terem közepén volt kettő, olyan kb. 13 évesnek kinéző fiú. A karibra viszont valóban sokkal többen jöttek el, bár azt nem láttam, mert csak a lefoglaltakat csekkoltam meg reggel a neten. Viszont igen, a Karib sokkal népszerűbb itthon, mint WW.

Engem jobban foglalkoztat a világszintű megítélése, mint a hazai. A korábbi DCEU filmek minősége miatt (amik a Suicide Squad kivételével messze nem olyan rosszak, mint a "kritikák" szerint) nem beülni rá kb. annyira "értelmes", mint egy The Incredible Hulk vagy egy Iron Man 2 után nem beülni egy jobb féle Marvel filmre.

Egyébként nálunk se volt "teltház", de a pozitív kritikai visszhangok talán több ember csábítanak be rá.

Hozzászólás ideje:

Nem rossz, bár vannak benne logikátlanságok, sok másolás, ellentmondások. A látvány jó, de a harcok nem közelítik meg a trilógiát. Van benne pár tényleg jó poén szóval nézhető, a negyediktől jobb.

Hozzászólás ideje:

Érdekes, mert én meg a harmadik részt szeretem a legjobban. :P ... a negyediket érzem a leggyengébbnek. Az ötödikről most jövök. Élvezhető volt szerintem, a negyediknél mindenképpen jobb!

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszik a 3. része. :D Persze az első rész nálam az etalon, a 4. rész pedig az eddigi leggyengébb, bár még az is élvezhető. Az 5. re kíváncsi vagyok, bár sajna az elmúlt napokba belefutottam egy spoilerbe a film kapcsán. :para:

Hozzászólás ideje:

A harmadikat én is szeretem, de csak részleteiben. Vannak részek, amik tetszenek, ugyanakkor van néhány igazán rettenetes szakasza, amiket tanítani kéne, hogy mit nem szabad megcsinálni egy filmben.

- A túlvilági szakasz szinte végig. A Jackek jelenetétől falra tudnék mászni, de a rákokkal való ökörködés is durva.

- Amikor a boszi megnő, az konkrétan számomra egy WTF momentum. Ennél jobbat nem tudtak kitalálni? A poén az egészben, hogy még a rátekeredett madzagok is megnőttek? Újfent: WTF? :o

- Bármelyik jelenet, amiben Jackből egynél több van.

- Másfél óra ármánykodás, robbantgatás és lövöldözés után végre összejön a kalóztanács. Lemegy a nagy kalózszavazás. Feláll két flotta. 100-100 hajó mindkét oldalon. Elhangzik Elizabeth-től a nagy lelkesítő szöveg. Minden zászló fent, minden kalóz harcra kész. Aztán megindul a Fekete Gyöngy és szembe vele a Bolygóhollandi. A többi hajó meg... Nos, ők lehorgonyoztak. Statiszták, elvannak ők a háttérben. Biztos iszogattak, kártyáztak, meg jót röhögtek, hogy azok ketten az örvényben pofozkodnak. Most komolyan! Egy másodperc alatt kivágták a kukába a fél filmet, mert minden, de szó szerint minden, amit azért tettek, hogy az a nyamvadt kalózbanda összefogjon, semmissé lett téve. Senkinek nem volt rá szüksége. Ennél elcseszettebb írói és rendezői húzást nehezen lehetne találni. Az már csak külön poén, hogy a Keletindiai Társaság flottája simán végignézi, amint a Fekete Gyöngy és a Bolygóhollandi forgáccsá zúzza a vezérhajójukat, a Törekvést, rajta a vezért. :facepalm:

- Off screen kinyírták a Krakent. :pfff:

A végső csatát viszont szeretem, akárcsak Jack és Barbossa közös jeleneteit, meg még néhány szakaszt. De összességében nálam a leggyengébb rész a négyesből. Természetesen a legjobb az első, aztán a második, negyedik és végül a harmadik. Erre az ötödik részre azért kíváncsi vagyok.

Hozzászólás ideje:

Nálam ez a sorrend - eddig:

1.

2.

3.

4.

:D

Persze a 3. és a 4. rész között nagyon kicsi a különbség, és megmondom miért: bár élvezhető az Ismeretlen vizeken, azért mégis valamiért hiányolom belőle Willt, merthát számomra Jack, mint humorforrás tökéletes, de amikor a 4. részben kvázi fő-főszereplő volt, ott azért éreztem egy kis visszaesést a korábbi filmekhez képest. De attól még a rész vicces pillanatai, és még 1-2 akció nagyon jól sikerült, és engemet még a sellős románc sem idegesített, szerintem jól volt tálalva.

Hozzászólás ideje:

Nálam is a negyedik a leggyengébb, leginkább azért, mert hiányzott belőle Will és az ő apukája, meg az egész kavarás az átokkal. Azt olyan szépen bontották ki a második részben, hogy ihaj, plusz a 2. rész befejezése is nagyon frappáns. A trilógiát egyébként nagyon szép egységes történetnek gondolom, a harmadik rész hibái ellenére (Jack szenvedése valóban borzalmas), és a történet lezárása is tetszett.

Ehhez képest a negyedik rész már szerintem teljesen feleslegesen készült el, Jack nem tudott újat felmutatni karakterfejlődésben vagy akárhogy, kicsit untam is. Azért most ez az ötödik részt is megnézzük majd a gyerekekkel, hátha.... :)

Hozzászólás ideje:

Amúgy ha már a karibnál tartunk, akkor átugranék egy másik témára is: ki várja az új Majmok bolygóját?

Én nagyon. Már az előző két rész is szuper volt, és bár az első előzetes nem győzött meg a 3. film kapcsán, azért a következő előzetesek már annál inkább.

Igaz, hogy idén leszek 20 éves, de kiskoromban (4-5 éves lehettem) láttam a régi részeket, azt nem tudom, hogy mindegyiket láttam-e, de az első 3 részt biztosra veszem. :) Nekem már akkor nagyon tetszett ez a majmos dolog, remélem, hogy az új film is hasonló élményt fog nyújtani. Bízok a rendezőben, az eddig két film ugyanis számomra nagy kedvencek.

Hozzászólás ideje:

Amúgy ha már a karibnál tartunk, akkor átugranék egy másik témára is: ki várja az új Majmok bolygóját?

Én is nagyon. Az egyik kedvenc filmsorozatom. Nemrég néztem újra az összes régi részt.

Ami nagy kár, hogy a tv sorozathoz máig nincs se szinkron se magyar felirat. Egyszer régen az RTL Klub leadott belőle 2 részt, összevágva Majmok bolygója 6. néven, leszinkronizálva, de az változat sincs sehol.

Szerkesztve: - ati

Hozzászólás ideje:

Részemről is várós. A régi részeket nem igazán ismerem, soha nem is érdekeltek különösebben, ezért az új filmeket is csak tavaly néztem meg. Viszont ez utóbbiak szerintem meglepően jól sikerültek, így kíváncsi vagyok a trilógia utolsó darabjára. Remélem, a sztori is kellően érdekes lesz, és többet nyújt majd a cím alapján várható csihi-puhinál. :)

Hozzászólás ideje:

Tegnap letudtam a Wonder Womant. Egész jó muvit hoztak össze a csodanőcinek. Én is a legjobb DCEUs műnek tartom. Úgy tudom lesz folytatása. Az is nézős lesz.

Remélem az igazságligás muvi is jól kezeli majd a csajt.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Ha már Wonder Woman. Patty Jenkins a filmet rendezőnő beszélt Gal Gadot castingjáról.

"Emlékszem, amikor olvastam a hírekben, hogy megtalálták a színésznőt Wonder Woman szerepére, és nagyon csalódott voltam. Sokáig tárgyaltam a stúdióval arról, hogy majd én megtalálom a megfelelő embert, aztán úgy voltam vele, hogy 'akkor erről ennyit.' Biztos vagyok benne, hogy nem így döntöttem volna.

Aztán elkezdtem figyelni rá, és ahogy néztem, nem akartam hinni a szememnek. Őszintén mondom, hogy jobban döntöttek, mint én tettem volna, mert én biztosan nem szántottam volna fel a világot érte, csak szimplán kerestem volna egy amerikai lányt. Az, hogy megtalálták őt, a legcsodálatosabb ajándék számomra."

Van benne egy csípetni rasszizmus. :D

Amúgy Zack Snyder érdeme a casting. :clap:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.