Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 11. 23 perccel korábban, Tarzaan írta: Bohém Rapszódia Számomraeddig az év filmje. Persze én nagy Queen rajngó vagyok, ők voltak az első kedvenc zenekarom, szóval emiatt ne mvagyok elfogulatlan a témával kapcsolatban. A színészek eszméletlenül hitelesen hozzák a zenekari tagokat, az ééneklős jeleneteknél mintha őket látnám volna. Ebben is, meg a megidézett korban is emlékeztet a film a Rushre (a Niki Lauda-John Watson rivalizálásrl szóló filmre). James Hunt lesz az. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 11. 2 napja azt olvasni, hogy Tarantino egy kretén, nem is rendező és szemetet csinál Szegény olasz Mester pedig kapott hideget meleget.. Pedig hát mint kiderült.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 11. Ilyenkor örülök, hogy nem olvasok bulvárt. Nem is tudom miről van szó. De akkor minden oké az a lényeg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2018. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 11. 2 órával ezelőtt, Donát írta: James Hunt lesz az. Jogos. Nem tudom hogy a fenébe nézhettem ez be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 11. 7 órával ezelőtt, Tarzaan írta: Persze én nagy Queen rajngó vagyok, ők voltak az első kedvenc zenekarom, szóval emiatt ne mvagyok elfogulatlan a témával kapcsolatban. Nekem is a Queen vált először a kedvenc zenekarommá. Még '90 környékén a Hegylakó első megnézésekor volt az első alkalom hogy őket hallottam de akkor nem fogtak meg különösebben a számaik. A rajongójukká válásom úgy rémlik '94-ben történt meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Most ez komoly? 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Eddig nem tudtam hová tenni, de így az előzetes után egész jól néz ki, még lehet jó lesz a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Kellett pár perc mire leesett hogy Ryan Reynolds Pikachu hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, luke19 írta: Eddig nem tudtam hová tenni, de így az előzetes után egész jól néz ki, még lehet jó lesz a végén. Jó neked,hogy te tudtad hová tenni én még most se tudom ..... De legalább hangulatilag lenne köze a meséhez, de hát itt minden van csak az nem... Szerkesztve: 2018. November 12. - Kargarosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Mi az a pokémon? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Jól néznek ki "realisztikus" formában a gyerekkorom közismert lényei. Mindig is érdekelt, hogy festenének. A poén kedvéért egyszer biztos megnézem majd. 46 perccel korábban, Kargarosz írta: De legalább hangulatilag lenne köze a meséhez, de hát itt minden van csak az nem... Gondolom, nemzetközi bevétel szempontjából jobb ötletnek tűnt egy humorosabb, szélesebb körben eladható film, mint a japán anime egyfajta feldolgozása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 13. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2018. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 13. 2018. 11. 12. - 21:58, Kargarosz írta: Jó neked,hogy te tudtad hová tenni én még most se tudom ..... De legalább hangulatilag lenne köze a meséhez, de hát itt minden van csak az nem... A film a Detective Pikachu játékon alapszik, ahogy az eredeti sorozat a Pokemon Red és Green játékok alapján. Lényegébe annyi történt, hogy nem animációs feldolgozást kapott a játék, mint eddig, hanem élőszereplőset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 13. (szerkesztve) 23 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Gondolom, nemzetközi bevétel szempontjából jobb ötletnek tűnt egy humorosabb, szélesebb körben eladható film, mint a japán anime egyfajta feldolgozása. Persze mert hülye Hálivúd már csak a zsetonokra összpontosít a minőség meg már másodlagos. Szerkesztve: 2018. November 13. - Kargarosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 13. 37 perccel korábban, Dei írta: A film a Detective Pikachu játékon alapszik, ahogy az eredeti sorozat a Pokemon Red és Green játékok alapján. Lényegébe annyi történt, hogy nem animációs feldolgozást kapott a játék, mint eddig, hanem élőszereplőset. Így már én is jobban képben vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Hát én nagy ellenzője vagyok a remake-eknek, de ez most tetszik, pedig nem gondoltam volna. Talán Burton bácsi végre tud majd egy új Nagy Hal stílusú filmet alkotni. Legalábbis trailer alapján úgy tűnik. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Bájosnak tűnik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Új üveges anyag érkezett. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Ilyen felhozatal mellett amit Hálivúd művel üdítően hat egy ilyen videó. Van közte újabb is természetesen,de Kérem Szépen alázatosan itt kezdődtek a filmek annak idején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Hát ennél "randomabb" összevágást is régen láttam már 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 15. Tetszik maga a videó, de felhozni a mai Hollywood ellen elég nagy mellényúlás, mert van benne távolról sem minőségi alkotás (komolyan, Resident Evil?), és ami a legszebb: tévésorozat. Köztük brit tévésorozat! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Megnéztem a Queen filmet IMAX-ben is. Egy újranézést nagyon megért, és a kolléganőm, akivel voltam, ott szerette volna látni. A látvány ebben az esetben kevésbé számított, bár azért én itt is tudtam méltányolni a nagyvásznat, de ami csúcs volt, az a hangzás. Nagyon jól szólt! Még a szinkron is tetszett, semmit nem vett el az élményből. Remélem, Rami Malek kap valami díjat ezért az alakításért. Nem is hasonlít Freddie-re, csak a fogával tudták megteremteni a hasonlóságot, mégis, a film közben egyszer sem jutott eszembe ez. Ő maga lett Freddie Mercury. És amit ismét kiemelnék, mennyire jó volt a zenekar többi tagja is, és a fickó, aki Pault játszotta. Meg egyébként mindenki más is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 17. 2018. 11. 16. - 0:13, Dzséjt írta: Tetszik maga a videó, de felhozni a mai Hollywood ellen elég nagy mellényúlás, mert van benne távolról sem minőségi alkotás (komolyan, Resident Evil?), és ami a legszebb: tévésorozat. Köztük brit tévésorozat! A Resident Evil első része nekem mai napig szórakoztató, és piszok jó hangulattal bír főleg az elején utána persze vesztünk belőle ahogy halad előre a film főleg a vége fele, de azért a zárás kárpótol. A többi rész már más kérdés mert emlékezni se emlékszek rájuk meg tán 3. részig láttam, de ahogy annak idején olvastam a véleményeket a többiről sokat nem vesztettem. De ezért írtam,hogy vannak benne újak is amiket nem sorolnék ide, de úgy nagyjából sok régi klasszikus helyet foglal ezért tetszett meg a videó meg alatta a zene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 17. Nagyjából én is így vagyok a Resident Evil filmekkel. Az 1. rész nem rossz a maga módján, a 2-3. rész pedig még a nézhető kategória. A 4-5. esetében már-már az Asylum filmek színvonalát éreztem, a 6. viszont meglepően korrekt lezárás lett, bár a jótól még ez is távol áll. A szériának nem sok köze van a játékokhoz, jóformán csak néhány elnevezést és sztorielemet kopiztak le. Ha már orrba-szájba kapjuk a rebootokat, remake-eket, akkor a RE széria szerintem érdemelne egy normálisabb filmfranchise-t. De ugyanígy vagyok a Mortal Kombat univerzummal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 22. A látottak alapján Peter Jackson egy drámai alkotást alkotott az I. világháború archív felvételeiből! Új előzetes. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 22. Ezt de megnézném moziban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2018. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 22. Huhh gyerekek: Upgrade című filmre tessék rákeresni, bár inkább ne is mert túl spoileresek, viszont aki akar egy marha jó akció sci-fit nézni, igaz hogy low budget, de olyan hangulata van, a látványról és akciókról nem is beszélve, hogy a film végén tátva maradt a szám. A főszereplő Logan Marshall Green, a szegény ember Tom Hardy-ja aki baromi nagyon alakít. Nálam simán 8/10es a film. Jó ez talán még belefér. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 22. 1 órával korábban, kudar írta: Huhh gyerekek: Upgrade című filmre tessék rákeresni, Egynek elment, de nem dobtam hátast tőle. Maga az elképzelés érdekes, de számomra túl sok logikátlanság van benne, hogy igazán jó filmnek tartsam 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. November 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 22. Nekem bejött. Nagyon jó kis tökös akciójelenetek voltak benne. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 22. 1 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.