Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, Tarzaan írta:

Bohém Rapszódia

Számomraeddig az év filmje. Persze én nagy Queen rajngó vagyok, ők voltak az első kedvenc zenekarom, szóval emiatt ne mvagyok elfogulatlan a témával kapcsolatban.

A színészek eszméletlenül hitelesen hozzák a zenekari tagokat, az ééneklős jeleneteknél mintha őket látnám volna. Ebben is, meg a megidézett korban is emlékeztet a film a Rushre (a Niki Lauda-John Watson rivalizálásrl szóló filmre).

James Hunt lesz az. ;) 

Hozzászólás ideje:

2 napja azt olvasni, hogy Tarantino egy kretén, nem is rendező és szemetet csinál :fuckoff:

Szegény olasz Mester pedig kapott hideget meleget.. Pedig hát mint kiderült..

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Donát írta:

James Hunt lesz az. ;) 

Jogos. Nem tudom hogy a fenébe nézhettem ez be.

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Tarzaan írta:

Persze én nagy Queen rajngó vagyok, ők voltak az első kedvenc zenekarom, szóval emiatt ne mvagyok elfogulatlan a témával kapcsolatban.

Nekem is a Queen vált először a kedvenc zenekarommá. Még '90 környékén a Hegylakó első megnézésekor volt az első alkalom hogy őket hallottam de akkor nem fogtak meg különösebben a számaik. A rajongójukká válásom úgy rémlik '94-ben történt meg.

Hozzászólás ideje:

Eddig nem tudtam hová tenni, de így az előzetes után egész jól néz ki, még lehet jó lesz a végén. :D

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, luke19 írta:

Eddig nem tudtam hová tenni, de így az előzetes után egész jól néz ki, még lehet jó lesz a végén. :D

Jó neked,hogy te tudtad hová tenni én még most se tudom .....:) De legalább hangulatilag lenne köze a meséhez, de hát itt minden van csak az nem...

Szerkesztve: - Kargarosz

Hozzászólás ideje:

Jól néznek ki "realisztikus" formában a gyerekkorom közismert lényei. Mindig is érdekelt, hogy festenének. :D A poén kedvéért egyszer biztos megnézem majd.  

46 perccel korábban, Kargarosz írta:

De legalább hangulatilag lenne köze a meséhez, de hát itt minden van csak az nem...

Gondolom, nemzetközi bevétel szempontjából jobb ötletnek tűnt egy humorosabb, szélesebb körben eladható film, mint a japán anime egyfajta feldolgozása. :) 

Hozzászólás ideje:
2018. 11. 12. - 21:58, Kargarosz írta:

Jó neked,hogy te tudtad hová tenni én még most se tudom .....:) De legalább hangulatilag lenne köze a meséhez, de hát itt minden van csak az nem...

A film a Detective Pikachu játékon alapszik, ahogy az eredeti sorozat a Pokemon Red és Green játékok alapján. :) 

Lényegébe annyi történt, hogy nem animációs feldolgozást kapott a játék, mint eddig, hanem élőszereplőset. 

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Gondolom, nemzetközi bevétel szempontjából jobb ötletnek tűnt egy humorosabb, szélesebb körben eladható film, mint a japán anime egyfajta feldolgozása. :) 

Persze mert hülye Hálivúd már csak a zsetonokra összpontosít a minőség meg már másodlagos. 

Szerkesztve: - Kargarosz

Hozzászólás ideje:
37 perccel korábban, Dei írta:

A film a Detective Pikachu játékon alapszik, ahogy az eredeti sorozat a Pokemon Red és Green játékok alapján. :) 

Lényegébe annyi történt, hogy nem animációs feldolgozást kapott a játék, mint eddig, hanem élőszereplőset. 

Így már én is jobban képben vagyok. :) 

Hozzászólás ideje:

Hát én nagy ellenzője vagyok a remake-eknek, de ez most tetszik, pedig nem gondoltam volna. Talán Burton bácsi végre tud majd egy új Nagy Hal stílusú filmet alkotni. Legalábbis trailer alapján úgy tűnik.

Hozzászólás ideje:

Ilyen felhozatal mellett amit Hálivúd művel üdítően hat egy ilyen videó.  Van közte újabb is természetesen,de Kérem Szépen alázatosan itt kezdődtek a filmek annak idején. 

Hozzászólás ideje:

Tetszik maga a videó, de felhozni a mai Hollywood ellen elég nagy mellényúlás, mert van benne távolról sem minőségi alkotás (komolyan, Resident Evil?), és ami a legszebb: tévésorozat. Köztük brit tévésorozat!

Hozzászólás ideje:

Megnéztem a Queen filmet IMAX-ben is. Egy újranézést nagyon megért, és a kolléganőm, akivel voltam, ott szerette volna látni. A látvány ebben az esetben kevésbé számított, bár azért én itt is tudtam méltányolni a nagyvásznat, de ami csúcs volt, az a hangzás. Nagyon jól szólt! Még a szinkron is tetszett, semmit nem vett el az élményből. 

Remélem, Rami Malek kap valami díjat ezért az alakításért. Nem is hasonlít Freddie-re, csak a fogával tudták megteremteni a hasonlóságot, mégis, a film közben egyszer sem jutott eszembe ez. Ő maga lett Freddie Mercury. 

És amit ismét kiemelnék, mennyire jó volt a zenekar többi tagja is, és a fickó, aki Pault játszotta. Meg egyébként mindenki más is. :)

Hozzászólás ideje:
2018. 11. 16. - 0:13, Dzséjt írta:

Tetszik maga a videó, de felhozni a mai Hollywood ellen elég nagy mellényúlás, mert van benne távolról sem minőségi alkotás (komolyan, Resident Evil?), és ami a legszebb: tévésorozat. Köztük brit tévésorozat!

A Resident Evil első része nekem mai napig szórakoztató, és piszok jó hangulattal bír főleg az elején utána persze vesztünk belőle ahogy halad előre a film főleg a vége fele, de azért a zárás kárpótol.  A többi rész már más kérdés mert emlékezni se emlékszek rájuk meg tán 3. részig láttam, de ahogy annak idején olvastam a véleményeket a többiről sokat nem vesztettem.

De ezért írtam,hogy vannak benne újak is amiket nem sorolnék ide, de úgy nagyjából  sok régi klasszikus helyet foglal ezért tetszett meg a videó meg alatta a zene.

Hozzászólás ideje:

Nagyjából én is így vagyok a Resident Evil filmekkel. Az 1. rész nem rossz a maga módján, a 2-3. rész pedig még a nézhető kategória. A 4-5. esetében már-már az Asylum filmek színvonalát éreztem, a 6. viszont meglepően korrekt lezárás lett, bár a jótól még ez is távol áll. A szériának nem sok köze van a játékokhoz, jóformán csak néhány elnevezést és sztorielemet kopiztak le. Ha már orrba-szájba kapjuk a rebootokat, remake-eket, akkor a RE széria szerintem érdemelne egy normálisabb filmfranchise-t. De ugyanígy vagyok a Mortal Kombat univerzummal. 

Hozzászólás ideje:

Huhh gyerekek: Upgrade című filmre tessék rákeresni, bár inkább ne is mert túl spoileresek, viszont aki akar egy marha jó akció sci-fit nézni, igaz hogy low budget, de olyan hangulata van, a látványról és akciókról nem is beszélve, hogy a film végén tátva maradt a szám. A főszereplő Logan Marshall Green, a szegény ember Tom Hardy-ja aki baromi nagyon alakít. Nálam simán 8/10es a film. Jó ez talán még belefér. :D

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, kudar írta:

Huhh gyerekek: Upgrade című filmre tessék rákeresni,

Egynek elment, de nem dobtam hátast tőle. Maga az elképzelés érdekes, de számomra túl sok logikátlanság van benne, hogy igazán jó filmnek tartsam

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.