Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Ok Rog, de nem lenne egyszerűbb néha beírni ki kicsoda? Sokszor se időm se kedvem keresgélni a neten, hogy kibogozzam a rejtvényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 10. Akkor majd változtatok valahogy a dolgon hogy jobb legyen. Amúgy az utánanézegetés egy nagyon klassz dolog. Nem mintha a kérdezéssel különösebb bajom lenne. Én is szoktam kérdezni ha nem találok megoldást valamire. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 11. James Cameron üzeni, hogy az Alita nagyvásznon 3D-ben fantasztikus élmény lesz! Megérkeztek az első vélemények az Alita Battle Angel filmről https://filmsomnia.hu/megerkeztek-az-elso-velemenyek-az-alita-a-harc-angyala-cimu-filmrol/ Hector Navarro Most láttam az Alita: A harc angyala című filmet és elszállt tőle az agyam! Alig várom, hogy mások is láthassák. Több ilyen anime/manga adaptációt! Max Evry Az Alita: A harc angyala egy sci-fi mérföldkő, amely tele van magával ragadó pillanattal, valamint látványos jövő képekkel. A fotorealisztikus CGI pedig elképesztően aprólékosan kidolgozott. Az egyetlen negatívum, hogy a megtekintése után még többet akartam belőle. Paul Shirley Az Alita: A harc angyala vad, seggszétrúgós akciókat, magával ragadó virtuális világot és meglepően mély érzelmeket kínál nézőinek. Alita karaktere pedig erős, lenyűgöző és lázadó, pont olyan amilyennek a rajongók szeretik. A 3D könnyű a szemnek és egyáltalán nem tolakodó, ugyanakkor gyönyörű is egyben. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 11. Üveges doksika: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 11. Üveges részletek: Üveg (Jackson) és Crumb (McAvoy) dumcsizik Üveg (Jackson) és Dunn (Willis) dumcsizik Üveg (Jackson) és Crumb (McAvoy) dumcsizik Üveg (Jackson) és Crumb (McAvoy) akciózik Dunn (Willis) és Crumb (McAvoy) bunyózik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. (szerkesztve) Lesz Amerikába jöttem 2. Gyerekkorom egyik kedvenc filmje volt az első rész, de légyszi...muszáj ebből is egy újabb folytatást csinálni? Gondolom éhen halna a sok színész amcsiban, ha nem jönne ki ennyi folytatás, előzmény, és remake illetve reboot. Ui: most olvastam, hogy a Végső állomást is rebootolják. XD Szerkesztve: 2019. Január 12. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. 44 perccel korábban, kudar írta: Lesz Amerikába jöttem 2. Gyerekkorom egyik kedvenc filmje volt az első rész, de légyszi...muszáj ebből is egy újabb folytatást csinálni? Gondolom éhen halna a sok színész amcsiban, ha nem jönne ki ennyi folytatás, előzmény, és remake illetve reboot. Ui: most olvastam, hogy a Végső állomást is rebootolják. XD Nem az a kérdés mit rebootolnak, hanem az a kérdés lassan,hogy mi az amit nem? De nyugi Pokémonra fel !.... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. 53 perccel korábban, kudar írta: esz Amerikába jöttem 2. Már egy ideje tudható, hogy lesz. Engem nagyon érdekel. Esetleg van valami új hír róla? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Már egy ideje tudható, hogy lesz. Engem nagyon érdekel. Esetleg van valami új hír róla? Én eddig úgy tudtam, hogy csak tervezték és pletykáltak róla, és most lett hivatalos. Aztán lehet én tévedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Imdb-n adatlapja is volt, plusz láttam egy riportot a csajjal aki anno Akeem nőjét játszotta, és már ő is arról beszélt valószínű lesz. Engem nagyon izgat, kíváncsi vagyok mi lesz a sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Engem nagyon izgat, kíváncsi vagyok mi lesz a sztori. "-Jó reggelt szomszédaim! - Bazd meg te baaaroom!" Szerkesztve: 2019. Január 12. - JakeSully 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Régen láttam a filmet, de két dologra még emlékszem belőle. Samuel L. Jacksonra és a fürdőkádas jelenetre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. 8 órával ezelőtt, JakeSully írta: "-Jó reggelt kedves szomszédaim! - Bazd meg te baaaroom!" Nyald ki! Na így már helyes! Második szinkron for president! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Számomra a másodikkal nézhetetlen, az első és eredeti a jó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 12. Tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Remélem, hogy ezt már nem cseszik el. Mondjuk az eddigi kevés infó biztató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Egy kis érdekesség. Hogyan változott az egyes műfajok népszerűsége. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Johnny "Kanóc Jani" Wick visszatér és nagyon bekeményít. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Nem tudtam, hogy ilyen hamar jön, ez most felvillanyozott. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Jó lesz. John Wicket nem lehet kinyírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Csakhogy Hollywood újra rivaldafénybe kerüljön: - a Disney egy újabb mesét, a Notre Dame-i toronyőrt is feldolgozza élőszereplős kivitelben. - Michael Bay nem tett le a Tini Nindzsa Teknőcök univerzumról. Ugyan a 2. rész bukott a pénztáraknál, egy ideig mégis tervbe volt a 3. rész. Most úgy néz ki, hogy rebootolják a szériát, még az idén elkezdődnek a munkálatok. Na kérem szépen: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. 1 órával korábban, Bence1997 írta: - a Disney egy újabb mesét, a Notre Dame-i toronyőrt is feldolgozza élőszereplős kivitelben. Pont a napokban álmodoztam róla, hogy milyen jó lenne ha a remake láz ezt a produkciót is elérné. Nem vicc. Az 1400-as évek Párizsa egy nagyköltségvetésű filmben? Ha valami nagy gázt nem csinálnak én ott leszek a premieren Ennek a sztorinak egyébként eleve rengeteg élőszereplős feldolgozása van, de már jóideje nem készült belőle igazán minőségi darab. Igazából az 1939-es feldolgozás máig a csúcs. Pedig mai technikával és kellő odafigyeléssel oda lehetne neki piritani. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. 1 órával korábban, Bence1997 írta: a Disney egy újabb mesét, a Notre Dame-i toronyőrt is feldolgozza élőszereplős kivitelben. Nekem eddig regényben tetszett a legjobban, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle majd most. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. 1 órával korábban, Bomarr írta: Ennek a sztorinak egyébként eleve rengeteg élőszereplős feldolgozása van, de már jóideje nem készült belőle igazán minőségi darab. Igazából az 1939-es feldolgozás máig a csúcs. Pedig mai technikával és kellő odafigyeléssel oda lehetne neki piritani. Én a Disney mesén nőttem fel, később láttam csak az élőszereplős feldolgozásokat, vagyis hát egyet, ha jól tudom, egy olasz film volt a 80 -as évekből. Érdekes volt és eléggé nyomasztó hangulata, de nekem bejött. Kíváncsi vagyok erre, az egyike az olyan Disney feldolgozásoknak, amik nagyon is érdekelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. ALITA poszterek https://imgur.com/a/xjJE3kS Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Tegnap megnéztem az Upgrade-et. Nagyon tetszett, szerintem remekül összerakott film, szinte minden részletre figyeltek. Amellett, hogy szórakoztató volt, még el is gondolkodtat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Tegnap megnéztem az Upgrade-et. Nagyon tetszett, szerintem remekül összerakott film, szinte minden részletre figyeltek. Amellett, hogy szórakoztató volt, még el is gondolkodtat. Erre most már én is nagyon kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Én is megnéztem nemrég. Elvileg jön majd nálunk is DVD-n és Blu-ray-en. És ha igen, biztos meg fogom venni, mert szinkronnal is érdekelne, és tényleg nagyon jó kis film lett! Megérdemelné a vételt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Megnéztem az Üveget. Nekem bejött nagyon. A rendező stílusának hála meg volt egy jó nagy csavar a végén. Ajánlom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. No én találtam magamnak egy új hobbit Három napja még azt se tudtam hogy mi fán teremnek a videóvágók. Aztán szombat este leültem az egyik elé és annyira megtetszett, hogy életem első videójába végül több mint egy napot beletettem. Ez amolyan "mozis csata" videó. Az eredeti elképzelésem az volt, hogy minden egyes mozifilmből és TV-sorozatból rakok bele egy csipetnyi részletet, amiben volt valamilyen középkori tematikájú csata (ezért van az hogy a filmek címe és a készítés éve is kivan irva... amolyan ismeretterjesztő videónak indult). Aztán félúton rájöttem, hogy túlvállaltam magam. Talán nem egy 30-40 perces monstre videóval kéne kezdeni. Úgyhogy végül egy 3 percnél is rövidebb darab lett belőle. Íme (bármilyen észrevételt szívesen fogadok ): 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.