DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 31. Úgy van, Dzséjt. Ezt sem kell szinkronosan nézni... Én sajnos már elkövettem ezt a hibát a TCW-nél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Nekem tetszenek a magyar hangok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Szerintem se vészes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Én is hallottam már rosszabbat. Közben kaptunk két újabb videót az Ezrás rövidfilm mellé (már aki bírja még): http://www.youtube.com/watch?v=FfpNK_vmdWI http://www.youtube.com/watch?v=7xH8wbsn1wc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Ha már most így pörög a marketing, mi lesz még itt szeptemberben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Még van egy hónap a premierig de tényleg pörögnek. egyébként nagyon jók a részletek. A látványvilága eszméletlen lesz! A szinkront én se kérem, de ha világpremier lesz akkor nem fogom kihagyni, szinkron ide vagy oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Én úgy vagyok a szinkronnal, mint a magyar naranccsal "Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Ez jó és találó is. Ha előbb elérhető úgy a sorozat én biztos úgy fogom nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Világpremier esetén valahogy kétlem, hogy hetek fogják elválasztani a két kontinens bemutatóját. Azt a pár órát, ami esetleg meg lesz, én inkább kivárom a maximális minőség kedvéért. Ha már ennyit várok a sorozatra, inkább édes valójában élvezném, mint kicsit savanyúan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Felirat viszont nem lesz hozzá egy darabig. Nekem azért az kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. (szerkesztve) Én is inkább várok a feliratra, de nekem elég lesz az angol is. Arra csak nem kell majd sokat várni. Vagy az angolra gondoltál az alatt, hogy nem lesz egy darabig? Szerkesztve: 2014. Szeptember 2. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. (Lehet, hogy már volt ez a kérdés.) Azt lehet tudni, hogy a német TV-k közül a Super RTL, vagy valamelyik másik adó adni fogja e sorozatot, úgy mint a TCW 6. évadát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Én is inkább várok a feliratra, de nekem elég lesz az angol is. Arra csak nem kell majd sokat várni. Vagy az angolra gondoltál az alatt, hogy nem lesz egy darabig? A magyar feliratra gondoltam. (Lehet, hogy már volt ez a kérdés.) Azt lehet tudni, hogy a német TV-k közül a Super RTL, vagy valamelyik másik adó adni fogja e sorozatot, úgy mint a TCW 6. évadát? A németeknél is a Disney channel sugározza majd a premiert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Nagyon állat a fogolyszállítóhajós részlet! Újabb wookiee átszállítás, amiről nem értesítették őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 19. Ha jól rémlik, ez még nem volt. A hivatalos SW csatornára legalábbis mostanában dobták fel. Nem mintha bánnám, de lassan nehéz számon tartani a trailereket. http://www.youtube.com/watch?v=36Vqllz1YVI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 20. Jöjjön már! Egyébként pedig...next friday? Nem két hét múlva lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 21. Ezen én is pislogtam. Lehet a trailer egy héttel korábban került ki, mint kellett volna, mert még a Youtube oldalán is október 3 van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Új Inkvizítor vs Kanan klip. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Új Inkvizítor vs Kanan klip. Hát ez a fickó nagyon tudja a dolgát. Dave Filoni jól mondja; ő tényleg egy gonosz Sherlock Holmes. Örömmel látom, hogy a régi EU-ból a Jedi harci stílusokat máris átemelték. Oh és... Az ott Luminara a háttérben... ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Oh és... Az ott Luminara a háttérben... ? Hol, mikor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Hol, mikor? Néhány jelenetben látszódik egy arc a falon. Mintha valaki karbonitba lenne fagyasztva. Mekkora perverzió lenne Sidioustól, ha az elfogott Jediket örökre jegelné. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. (szerkesztve) Néhány jelenetben látszódik egy arc a falon. Mintha valaki karbonitba lenne fagyasztva. Mekkora perverzió lenne Sidioustól, ha az elfogott Jediket örökre jegelné. Aha, megvan! gyanús..roppant gyanús! De érdekes, hogy templomról és Kanan mesteréről megy diskurzus, ha jól vettem ki. És ki lehet az Inkvizítor? Csak nem egy Palpatine-hoz hű, volt Jedi? -ha már Kanan így kérdezi... Szerkesztve: 2014. Október 1. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. (szerkesztve) Hol, mikor? Szerkesztve: 2014. Október 2. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Hát ez a fickó nagyon tudja a dolgát. Dave Filoni jól mondja; ő tényleg egy gonosz Sherlock Holmes. Az biztos. Mondjuk nekem eddig kicsit túlzásnak tűnik a karakter, de hátha a sorozatban majd beillesztik a képbe. Ez a sárga szem is furcsa... Néhány jelenetben látszódik egy arc a falon. Mintha valaki karbonitba lenne fagyasztva. Mekkora perverzió lenne Sidioustól, ha az elfogott Jediket örökre jegelné. Aztán az új trilógiára ki is lehetne olvasztani mindet. Amúgy csak szerintem elég fosatós az az arc a háttérben? Az a szem-orr-száj kombó mintha valami horrorfilmből lenne előkapva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. This is Michael Jackson! 8) XD Annyira varom mar,hogy hihetetlen....mpcskos jo ujra Rohamosztagosokat latni!!yepyepp:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Gravon képein egyértelműen kivehető, hogy tényleg Luminara az! Figyeljétek az áll-tetkót. De a beesett orr sajnos nem élő személyről árulkodik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Én is Luminarára tippelek, a tetkói és szemöldökei egyeznek. Az orrán szerintem szimplán csak kísérteties hatást kelt az árnyék. De a körülmények is nagyon valószínűvé teszik, hogy ő az... ...ez az a sztori lehet, amelyben a lázadók egy Inkvizítor állította csapda keretében betörnek a stygeoni létesítménybe, hogy kihozzanak egy Jedi-mestert (akiről korábban már kiderült, hogy Luminara lesz). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. És csak sokadikra hallottam ki: Mielőtt Kanan kérdezi, hogy kicsoda, az Inkvizítor megnevezi Kanan mesterét: Depa Billaba személyében! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 1. Hát ez a fickó nagyon tudja a dolgát. Dave Filoni jól mondja; ő tényleg egy gonosz Sherlock Holmes. Kallus meg a gonosz Poirot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.