Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Ez egy CGI romboló! Bár egy ilyet meganimálni és mozgatni valószínüleg annyi renderidőbe és pénzbe kerülne, mint egy teljes epizódot elkészíteni (erős túlzással!). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. (szerkesztve) Így-így. A Venator film szintű volt. Hátha csinosodik ez a romboló még a premierig. A TCW összességében is hibátlan! De igen...a Venator az egyik legkidolgozottabb TCW modell lett, a sorozat csúcsa. És milyen érdekes, hogy a TCW Venátor textúrái mennyire filmszerűvé teszik az egészet. Például az űrnek van némi kéksége, akárcsak a filmekben! Ráadásul tökéletes az illúzió, szinte érezni, hogy tényleges objektumról van szó. A Rebels romboló nagyon fanmade cuccnak tűnik...de azért sok pozitívum és szépség is akad a trailerben, szóval nem kell elkeseredni! A felrobbanó TIE fighter jelenete tökéletes! Szerkesztve: 2014. Május 4. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. (szerkesztve) Ugnaught-ok....de lehet, hogy csak valami rokon faj lesz. Csak az animáció összehasonlítása miatt szúrtam be. Szerkesztve: 2014. Május 4. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. A szemfoga hiányzik, szerintem ez nem ugnaught. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. (szerkesztve) Nálam ez a két kép ugyan azt az érzést váltja ki. 10/10 Szerkesztve: 2014. Május 4. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. (szerkesztve) A szemfoga hiányzik, szerintem ez nem ugnaught. Lehet, hogy nem...bár a manó téma úgyis visszatérő motívum volt Ralph Mq-nél. Szerkesztve: 2014. Május 4. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Azért a letisztultság és lekerekített formák nemcsak az arcokon jelentkeznek és nemcsak "koncepcionális" elemek. Elég szembetűnő, amit írtok a textúrákról és a 3D alkotóelemekről. Mondjuk ügyesen azért törekedtek rá, hogy olyan szögből mutassák a csillagrombolót, ahol sok részlet eleve elfedésre kerül. Én egyáltalán nem aggódok, mert elég sok idő van még a végső premierig és szerintem nem lőnek el minden puskaport a trailer-ekben, látvány terén sem. Addig még lehet előrelépés, arról nem is beszélve mennyit fejlődhetnek miközben a korábbi részek már futnak majd. A TCW is elég masszív fejlődést mutatott be az évek során. Ha a Rebels összességében sikeres lesz, akkor minden bizonnyal itt is javul a grafika. Amúgy a TCW-nél már az első évadban is remek volt a környezet. Kis túlzással a karaktereken kívül élőszereplős filmbe is mehetett volna néhány elem. A járművekre ez különösen igaz. Az is elég feltűnő, hogy a Rebels esetében mindez sokkal inkább háttérbe szorul. Legalábbis a trailer-ben a fókuszban lévő dolgok nagyságrendekkel kidolgozottabbak, míg a többi minden kb. egy ~10 évvel ezelőtti PC játék szintjén mozog. Noha a modellek és textúrák nyilván megvannak részletesen kidolgozva is, hiszen egy középpontban lévő vuki aligha így fog megjelenni. Közben az előtér rohamosztagosai még a TCW klónjait is odaverik. Ez az erős kontraszt egyébként nagyon érdekes lehet majd, főképp ha esetleg idővel elkezd eloszlani. Azt gondolom, hogy az animált jelenetekben ez nem igazán lesz feltűnő, zavaró semmiképp. Én pl. kifejezetten meglepődtem a trailer megnézése után, alig akartam elhinni, hogy ezek a csúnyácska dolgok szerepeltek benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. (szerkesztve) Egyetértek. Bár TV-s keretek között ez még mindig nagyszerű, noha a TCW-t azért nem alázza. Ha végig olyan lenne az animáció, mint amilyen a rohamostagosok modellje, akkor egyértelmű lenne a fölény, de a kontraszt miatt a TCW egységesebb (megkockáztatom; szebb) képet fest. Jelenleg nem ismerjük, hogy milyen hosszú lesz egy epizód, mert ha nem 22 perces hanem hosszabb részekben gondolkodnak, akkor én itt meg is húzom a képzeletbeli vonalat és azt mondom, ennél sokkal jobb már nem is lesz. Fejlődésre persze mindig van lehetőség, de már a TCW is elérte azt a határt, amit a költségvetés és a digitális korszellem neki megengedett. Tehát a TCW esetében sem arról volt szó, hogy újra fel kellett találni az animációt, hanem sokkal inkább azt a módozatot, miként lehet költséghatékonyan megvalósítani olyan elemeket, amiket addig csak a vásznon láthattunk viszont. Tehát itt a fejlődés a költségvetés/TVs keret közötti kreatív utat jelenti és nem a technikai innovációt. Szerkesztve: 2014. Május 4. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Amúgy a TCW-nél már az első évadban is remek volt a környezet. Kis túlzással a karaktereken kívül élőszereplős filmbe is mehetett volna néhány elem. A járművekre ez különösen igaz. Én igy utólag pont hogy meglepődtem, hogy az első részekben még a környezet is milyen gyengén néz ki. Különösen igaz ez a bolygó felszinekre. Ilyen szempontból a TCW már a második évadnál óriási ugrást mutatott be: az első rész nyitóképsorainál Felucia lenyügöző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. (szerkesztve) Figyeltétek Kanan fénykardját aktiváláskor? Nincs is igazán szavam rá, hogy mit csináltak vele,de volt benne valami különleges. Olyan más volt a penge aurája és maga a penge is mintha kissé átlátszó lett volna. Nekem tetszett. Kavarnak valamit a kardokkal (is), előbb a ferdevégű penge és most ez..de nekem bejön. Mivel a legfantéziadúsabb technikája az sw-nek, így lehet fantáziálni a megjelenítésén is felőlem! Szerkesztve: 2014. Május 4. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. A kard is a McQuarrie rajzokra hajaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Öröm látni, hogy folytatják azt a tendenciát, ami a TCW-ben is jelent volt, hogy a filmekhez fel nem használt terveket így megvalósítják. Remélem a sorozat közben lesz még több ilyen ismerős elem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Csak saját felelősségre!!! Akinek alacsony a vérnyomása, az elolvashatja a kommenteket is... http://aeonflux.blog.hu/2014/05/04/tv-trailer_star_wars_rebels Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. R2-D2... ez valami fertelem! (Főleg a kommentek... kb 8-at bírtam elolvasni. Elképesztő.) Bakker, nem kellett volna ezt így alvás előtt megnéznem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. (szerkesztve) Aeon Flux alias zalus egy provokátor. Ő csak azért szokott SW írást felrakni, hogy rugdosni tudja a franchise-t. 1999 óta csinálja. Nem kell vele foglalkozni. Mondjuk az mindent elmond a manusról, hogy szerinte utoljára a Tartakovsky féle CW volt nagy alkotás. Szerkesztve: 2014. Május 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. R2-D2... ez valami fertelem! (Főleg a kommentek... kb 8-at bírtam elolvasni. Elképesztő.) Bakker, nem kellett volna ezt így alvás előtt megnéznem Erre szokás azt mondani nem, hogy neked miért legyen jobb, mint nekem??? Aeon Flux alias zalus egy provokátor. Ő csak azért szokott SW írást felrakni, hogy rugdosni tudja a franchise-t. 1999 óta csinálja. Nem kell vele foglalkozni. Mondjuk az mindent elmond a manusról, hogy szerinte utoljára a Tartakovsky féle CW volt nagy alkotás. Ismerem, xpressről... sosem szerettem, néhány dologban elismerem munkáját, meg képességeit - ne de az nem a SW. Egyébként a cikket nem ő írta, csak az kommentelt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Csak a szokásos fröcsögés. Megmosolyogtató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. De milyen igaza van az írásnak, Obi-Wan tényleg nagyot alakít a trailerben. JÉZUSOM! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 4. Oltári jó, frenetikus kis trailer ez, már ez alapján teljesíti minden elvárásomat látvány terén a sorozat, és ennek kimondottan örülök annak fényében, hogy sokáig aggódtam, vajh' eléri-e a TCW színvonalát. A sztori minősége meg a mesemondógárda összetételéből ítélve még a látványnál is jobb lesz, bízhatunk a Tervezőkben. "A közönség tombol az örömtől!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2014. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 6. Nagyon jó volt a trailer. Kedvenc jelenetem, mikor Kanan összerakja a kardját és kiáll a rohamosztagosok elé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Tegnap láttam a magyar Disney-n, magyar szinkronnal is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. (szerkesztve) Nagyon jó volt a trailer. Kedvenc jelenetem, mikor Kanan összerakja a kardját és kiáll a rohamosztagosok elé. Nekem is, az nagyon adja! Trailer magyarul Szerkesztve: 2014. Május 7. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. (szerkesztve) Trailer magyarul Egész jó a szinkron. Herát és Sabinet remekül eltalálták, az Inkvizítorról nem is beszélve. Szerkesztve: 2014. Május 7. - dalekterminator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Aztamindenit, ezt gyorsan megcsinálták! Lehet, hogy majdnem az elejétől kezdve lesz magyar változat? Azt azért meglesném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Május elején kezdett Amerikában az új 24 évad, de a magyar FOX csatornán már május végén indul magyarul. A Rebels indul valamikor ősszel Amcsiban, és rá pár hétre már jön is a magyar Disney Channel-el szinkronnal. Szóval nem lehet, hanem biztos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Május elején kezdett Amerikában az új 24 évad, de a magyar FOX csatornán már május végén indul magyarul. A Rebels indul valamikor ősszel Amcsiban, és rá pár hétre már jön is a magyar Disney Channel-el szinkronnal. Szóval nem lehet, hanem biztos! De a Disney XD-n fog menni ami itthon nincs csak a Disney Channel. A trailer nagyon jó, bár nekem olyan érzésem van hogy a grafika csak félig kész. Néhol csillagos ötös, néhol meg évekkel ezelőtti videójáték szint. De nem aggódóm van még idő és a premierre tökéletes lesz. Most így elsősorban arra vagyok kiváncsi hogy a Jedi hogyan élte túl a 66-os parancsot és hogy keresi-e a társait? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Frenkie, nézd meg a linkelt magyar trailert. Nem szokásom hülyeséget beszélni Amcsiban Disney XD nálunk Disney Channel. És szintén ősszel startol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Frenkie, nézd meg a linkelt magyar trailert. Nem szokásom hülyeséget beszélni Amcsiban Disney XD nálunk Disney Channel. És szintén ősszel startol. Elhiszem. Csak furcsa. Ilyen jellegű sorozatok a Disney Channelen nem mennek. Ott inkább a Zééé által "kedvelt" rózsaszin babazsúrosokat adják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. (szerkesztve) Furcsa vagy sem, így lesz. A CN-en sem nagyon ment korábban TCW-hez hasonló sorozat. Szerkesztve: 2014. Május 7. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. (szerkesztve) Nekem is, az nagyon adja! Hoppácska! Ha szinkronban adják az amcsi vetítéssel, az maga lesz a Kánaán! Szerkesztve: 2014. Május 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.