Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Jaaaajjjjjjj, de szánalmas! http://www.origo.hu/itthon/komment/2010101...tml?cmnt_page=1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Számoljátok ki , mennyire vagytok nyomorultak , csak ki kell tölteni a képletet http://index.hu/tech/2010/01/25/szamolja_k...e_nyomorult_on/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Nagyon boldog szülinapot Pildi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Számoljátok ki , mennyire vagytok nyomorultak , csak ki kell tölteni a képletethttp://index.hu/tech/2010/01/25/szamolja_k...e_nyomorult_on/ Ez képlet nélkül is megy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Boldog születésnapot, Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Isten éltessen Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Isten éltessen Pildi kedves! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Azt a jó szituált úriember mindenedet :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Azt a jó szituált úriember mindenedet He? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Boldog szülinapot Pildi. Egy feles biztos akad azért otthon ilyenkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Bulldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Boldog szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. 5,45 a lúzerindexem Viszont ma 17 lánytól kaptam puszit mondtam már, hogy kedvelem az ilyen típusú világnapokat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. 5,45 a lúzerindexem Viszont ma 17 lánytól kaptam puszit mondtam már, hogy kedvelem az ilyen típusú világnapokat? Öööö...hol ünnepelték ezt a remek hagyományokra alapozó világnapot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Boldog szülinapot, Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Boldog születésnapot, Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Kedves mindenki, Dzséjt, Tenel Ka, Phobos, kolmilan, kudar, Donát, Jake, Oldie, Revan9, MissKarrde, Ody, Frenkie, Obi1, Nabopolasszar, Krande, Sky: köszönöm szépen a jókívánságokat, puszikat, smiley-kat, kedves szavakat! Ma van a puszi világnapja is Ez szuper! És épp a szülinapomon. Nade most úriember leszek és nem vén tyúkozok. Fiatal csirkéket amúgy sem szokás :D Oldie, igazán visszafogott voltál, ezt nagyon értékelem. A második mondat pedig igazi úriemberhez méltó. Boldog szülinapot Pildi. Egy feles biztos akad azért otthon ilyenkor. Akadt kettő is. Koccintottunk a családdal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 20. Boldog születésnapot, Pildi! Köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Phobos: Amúgy ez a te kitalációd, nem? Csak mert utánanéztem, és október 16-ot írnak a puszi világnapjára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Phobos: Amúgy ez a te kitalációd, nem? Csak mert utánanéztem, és október 16-ot írnak a puszi világnapjára Nekem a facebook írta ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Bár egy nappal megkésve, de boldog szülinapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Valaki utalt már át neten pénzt? Az Apeh-nek kellene utalnom de kicsit bizalmatlan vagyok. Egyfelől azért mert mi a biztosíték hogy tényleg átutaltam, másfelől technikai malör miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Valaki utalt már át neten pénzt? Az Apeh-nek kellene utalnom de kicsit bizalmatlan vagyok. Egyfelől azért mert mi a biztosíték hogy tényleg átutaltam, másfelől technikai malör miatt. Én Erste bankos vagyok, és utalgattam már át neten, igen gyors, és szerintem megbízható. Egy-két biztonsági kódot küld el sms-ben, amit be kell gépelni a folyamat során, így szerintem elég jó ez az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Én Erste bankos vagyok, és utalgattam már át neten, igen gyors, és szerintem megbízható. Egy-két biztonsági kódot küld el sms-ben, amit be kell gépelni a folyamat során, így szerintem elég jó ez az egész. Köszi, akkor megpróbálom mert a csekkre várhatok itéletnapig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Valaki utalt már át neten pénzt? Az Apeh-nek kellene utalnom de kicsit bizalmatlan vagyok. Egyfelől azért mert mi a biztosíték hogy tényleg átutaltam, másfelől technikai malör miatt.Évek óta neten utalok, az a legjobb és leggyorsabb. Teljesen biztonságos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor holnap elintézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Bár egy nappal megkésve, de boldog szülinapot Pildi! Köszönöm Neked is! Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor holnap elintézem. Csak megerősíteni tudom a többiek véleményét, én is így utalok, és még semmi nem veszett el. Ha nem is vagy benne gyakorlott, de figyelmesen követed az utasításokat, nem lehet baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 21. Retro hirdetések a 20. századból. Mindenféle kategória megtalálható. Nagyon érdekes kis oldal ez http://hozottszalonnaval.hu/ap.php Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.