Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Boldog születésnapot, Darth Cupsy! :clap:

Én közben halkan, de büszkén leérettségiztem, 25-én kapom a bizonyítványomat. Amikor kijöttem, Vader szavait hallottam magamban. Érzek valamit, valamit amit nem éreztem mióta... elkezdtem darálni a tananyagokat. Rámtört a szabadság, úgyhogy most már teljes kapacitásban itt leszek. :yeah:

Szerkesztve: - Merr-Sonn
Hozzászólás ideje:

Darth Cupsy, boldog születésnapot :)

2015. 06. 22. - 19:57, Darth Krande írta:

Ami a vonatot illeti, panaszkönyvet ezrt találták ki. Írásos nyoma marad, ha nem intézik kielégítően a panaszodat, mehetsz tovább a fogyasztóvédőkhöz.

Többszörösen felmerült probléma miatt már írtam a panaszkönyvbe, kaptam is rá választ a MÁV-tól, fél oldalon keresztül csűrték a nagy semmit, persze azóta sem történt említésre méltó az ilyen jellegű problémákkal...

Mondjuk velem Pécsről hazajövet rendesek voltak, szóval sok minden az embereken múlik, lásd Nute esetét.

2015. 06. 22. - 21:47, Nute Gunray írta:

Ilyen abszurdum egy Monty Python-szkeccsben sincs... :)

Jaj....

2015. 06. 23. - 4:27, JakeSully írta:

Elhunyt James Horner, az egyik legjobb hollywoodi zeneszerző.

Nagyon sajnálom, remek zenéi voltak :(

2015. 06. 23. - 15:43, Merr-Sonn írta:

Én közben halkan, de büszkén leérettségiztem, 25-én kapom a bizonyítványomat.

Gratula :clap:

Hozzászólás ideje:

Cupsy, boldog születésnapot! Merr-Sonn, gratulálok. :) Szándékozol továbbtanulni?

Ma a Deák-téren egy utcazenész Horner Titanic-betétdalát hegedülte el. Nagy tisztelet neki, adtam is neki egy 500-ast.

Hozzászólás ideje:

Rég jártam már ebben a topikban és csak pislogok a sok kedves köszöntés láttán! Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves szavakat és hogy gondoltatok rám.

És hadd köszöntsem én is azokat, akik az elmúlt hetekben/hónapokban ünnepelték szülinapjukat, sajnos - mint írtam - nem nagyon jártam erre és az éppen aktuális szülinapost sem néztem meg (sorry) ... de ezt az elmaradásomat szeretném pótolni, szóval Isten Éltessen Mindenkit, akiknek a szülinapjáról lemaradtam!!!

:)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.