Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Jövő héten megyek a Balatonra, úgyhogy ajánlom az időjárásnak, ha már eddig kánikula volt, akkor ne most jöjjön a hidegfront. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Bár szerintem annyira nem rendkívüli (csupán 500 km, 4 és fél óra) és gondolom voltatok már páran, de én csak most jutottam el oda. Egynapos csúzdaparkozásnak ideális: Aqualandia, Jesolo. Qrva drága, de anynira különleges csúzdái vannak, hogy megéri. Ültem Európa legmagasabb csúzdáján, ami 42 méter magasról indul... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. (szerkesztve) Nagyon jó neked! Én még a magyar csúszdaparkokon is csak szeretnék végigjutni, ha még szeptemberben is kitart a jó idő, akkor rászánok majd egy-egy hétköznapot néhányra. (Meg egy-egy fürdőruhát, legalábbis a nagyon aktív csúszdaparkozás költségébe nálam az is hozzá tartozik ) Elkezdtem lefotózni nagyim ingóságait, mielőtt Vaterára mennének, majd megkérdezlek titeket is. Van itt valaki, aki gyűjt retrót? Vagy szeretne egy nagyszerű egyszemélyes fotelágyat egy fuvar plusz némi jelképesség árán? És mielőtt említetlenül marad: boldog szülinapot, Füge! Hol jársz mostanság? Szerkesztve: 2015. Augusztus 9. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Isten éltessen Füge (hat éve nem lépett be az oldalra)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 11. Ez komoly, hogy 18 ezer a napi jegy a Sziget fesztiválra? Akkor inkább már... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 11. Ez mekkora plakát! :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 11. Kedves és kedvetlen ismerőseim! Nagymamám ingóságait egy hónapon belül el kell vinni a lakásból, mert a vevő csak egy-két dologra tart igényt. Érdeklődni kizárólag a vass.krisztina.rita kukac gmail.com címen lehet, mert azt nézem napközben. Kérek mindenkit a tárgyat is nevezzétek meg és a kép linkjét is tegyétek hozzá, hogy tudjam, mi az ami esetleg érdekel. Bútor csak személyes átvétellel megoldható, Uránvárosban. http://s51.photobucket.com/user/kerenyi4a/library/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 11. Ez komoly, hogy 18 ezer a napi jegy a Sziget fesztiválra? Akkor inkább már... Én még akkor voltam kint mikor a napijegy 5000 ft volt. Ennyiért nem éri meg. Nem tudom láttad-e az árakat. Pl egy dobozos Dreher 740 ft. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Ez már inkább szól a nyugatnak mint szegény magyaroknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 12. Ez már inkább szól a nyugatnak mint szegény magyaroknak. Egy svájci csajt kérdeztek a Szigeten, aki azt mondta hogy neki ez baromi olcsó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Boldog születésnapot, Platschu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Isten éltessen Platschu koma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Boldog születésnapot, Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Isten éltessen Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Boldog születésnapot Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Boldog születésnapot, Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Boldog Születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Boldog szülinapot Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Boldog születésnapot, Lok, akármerre is vagy mostanában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Sok Boldog Szülinapot Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Boldog születésnapot Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Köszönöm szépen a köszöntést mindenkinek! Merr: Járkálok még az oldalra, minden nap olvasom a fórumot, csak írni nem írok mostanság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Na ezt jó tudni, bár én sem vagyok az a szószátyár típus, főleg nem mostanában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Boldog szülinapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Boldog szülinapot, Lok Durd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mateo Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Boldog Szülnapot Lok Durd ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Boldog szülinapot Lok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Boldog szülinapot,Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.