Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

2 perccel ezelőtt nagyon jó hírt kaptam. Engem választottak ki egy cégnél, kedden megyek szerződést kötni, szerdán pedig már dolgozom. Hát k*rvára örülök. Szerintem este bontok egy sört. :D

Gratulálok! Sok sikert és gyors beilleszkedést az új helyre! ;)

Hozzászólás ideje:

Ott kellett volna lennem, rém mókásnak találtam volna a helyzetet :hehe:

Mi a közös tartományban lettünk volna. :D

2 perccel ezelőtt nagyon jó hírt kaptam. Engem választottak ki egy cégnél, kedden megyek szerződést kötni, szerdán pedig már dolgozom. Hát k*rvára örülök. Szerintem este bontok egy sört. :D

Ez remek hír, Frenkie! Örülök. :)
Hozzászólás ideje:

Ez nagyon király Frenkie! Jó ilyet olvasni :rock:

Hozzászólás ideje:

Huhúúú!!! :clap: Remélem segített az a néhány mondat, amit lefordítottam. :)

Hozzászólás ideje:

Bravó Frenkie! Na ilyen amikor az ember tesz valamit a boldogulásáért, és nem otthon siránkozik és sajnálja magát. :clap:

Hozzászólás ideje:

Köszönöm mindenkinek. Különösen azért vagyok büszke magamra mert mikor kedden voltam interjún a főnök asztalán legalább 50 ha nem több önéletrajz hevert. A cég nincs is messze, nem vészes a munka sem, szóval ok minden. Megmondom őszintén baromi rossz volt munka nélkül ,nem ezt szoktam meg, szüleimtől és a barátaimtól is azt láttam mindig hogy dolgoznak.

Köszönöm szépen a sok segítséget, kiemelve azokat akik segítettek az angol nyelvű önéletrajz készítésében.

Hozzászólás ideje:

Gondolom sokan szeretitek az epret. Látni a piacokon is. Egy kis segítség hogy milyet érdemes venni. A meglepő hogy az igazi eperszezon még nem kezdődött el(mikor a szabadtéren érő eprek megjelennek a piacokon), pedig hegyekben vannak a standokon.

http://www.origo.hu/tafelspicc/alapanyag/20130514-a-magyar-finomabb-de-dragabb-es-csak-szezonban-eri.html

Hozzászólás ideje:

Fú, tegnap milyen jó napom volt. :) 5-ös lett a szakdogám (a konzulens max. pontot adott) és a nyelvvizsgám is sikerült :D (mindig mindent az utolsó pillanatra hagyok...).

Most már "csak" az államvizsga és a felvételi vizsgák vannak hátra.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.