Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Gratula Frenkie! Most én is bontok egy sört az egészségedre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. 2 perccel ezelőtt nagyon jó hírt kaptam. Engem választottak ki egy cégnél, kedden megyek szerződést kötni, szerdán pedig már dolgozom. Hát k*rvára örülök. Szerintem este bontok egy sört. Gratulálok! Sok sikert és gyors beilleszkedést az új helyre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Köszönöm mindenkinek. Dzséjt: Bonthatsz 2-őt is nehogy miattam halj szomjan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Ott kellett volna lennem, rém mókásnak találtam volna a helyzetet Mi a közös tartományban lettünk volna. 2 perccel ezelőtt nagyon jó hírt kaptam. Engem választottak ki egy cégnél, kedden megyek szerződést kötni, szerdán pedig már dolgozom. Hát k*rvára örülök. Szerintem este bontok egy sört. Ez remek hír, Frenkie! Örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. 2 perccel ezelőtt nagyon jó hírt kaptam. Engem választottak ki egy cégnél, kedden megyek szerződést kötni, szerdán pedig már dolgozom. Hát k*rvára örülök. Szerintem este bontok egy sört. Ez nagyon király Frenkie! Jó ilyet olvasni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. 2 perccel ezelőtt nagyon jó hírt kaptam. Engem választottak ki egy cégnél, kedden megyek szerződést kötni, szerdán pedig már dolgozom. Hát k*rvára örülök. Szerintem este bontok egy sört. Huhúúú!!! Remélem segített az a néhány mondat, amit lefordítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Frenkie. Ez egy nagyon jó hír. Örülök veled Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. 2 perccel ezelőtt nagyon jó hírt kaptam. Engem választottak ki egy cégnél, kedden megyek szerződést kötni, szerdán pedig már dolgozom. Hát k*rvára örülök. Szerintem este bontok egy sört. Bravó Frenkie! Na ilyen amikor az ember tesz valamit a boldogulásáért, és nem otthon siránkozik és sajnálja magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Hajrá Frenkie! Ezt az összecsapósat megnéztem volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Frenkie gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Ó, ez remek hír, gratula Pildi, pont azért lett volna rém mulatságos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Köszönöm mindenkinek. Különösen azért vagyok büszke magamra mert mikor kedden voltam interjún a főnök asztalán legalább 50 ha nem több önéletrajz hevert. A cég nincs is messze, nem vészes a munka sem, szóval ok minden. Megmondom őszintén baromi rossz volt munka nélkül ,nem ezt szoktam meg, szüleimtől és a barátaimtól is azt láttam mindig hogy dolgoznak. Köszönöm szépen a sok segítséget, kiemelve azokat akik segítettek az angol nyelvű önéletrajz készítésében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Gondolom sokan szeretitek az epret. Látni a piacokon is. Egy kis segítség hogy milyet érdemes venni. A meglepő hogy az igazi eperszezon még nem kezdődött el(mikor a szabadtéren érő eprek megjelennek a piacokon), pedig hegyekben vannak a standokon. http://www.origo.hu/tafelspicc/alapanyag/20130514-a-magyar-finomabb-de-dragabb-es-csak-szezonban-eri.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 17. nagy gratula Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 17. Én is gratulálok neked, Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 17. Köszönöm nektek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 17. Ezt nagyon jó hallani Frenkie, mondhatni megkönnyebbülés. Aztán hajrá a melóval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 17. Gratulálok az új munkahelyhez! Manapság szinte már bravúrnak számít állást találni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Fú, tegnap milyen jó napom volt. 5-ös lett a szakdogám (a konzulens max. pontot adott) és a nyelvvizsgám is sikerült (mindig mindent az utolsó pillanatra hagyok...). Most már "csak" az államvizsga és a felvételi vizsgák vannak hátra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Nagy-nagy gratuláció! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Gratula, Nute! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Nute, gratulálok neked, ez szép teljesítmény! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Gratula Nute Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Gratulálok Nute, így nem lesz gond a hátralevőkkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Én is gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Köszi mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Gratulálok Nute. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. G,N. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. ByeAlex világtrendi volt a twitteren Legalább egy kis időre a magyarokra összpontosult a net Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 18. Gratulálok, Nute! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.