Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 13.11 éve Boldog születésnapot, Dzséjt Remélem, a héten "kibuliztad" magad Boldog születésnapot Yoda Józsefnek is
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 13.11 éve Köszönöm szépen a jókívánságot Frenkie, kudar, Jake, Riddick, Rog, Wilde, Revan, Sky, Krande, Karrde, Nute. És neked boldog születésnapot Yoda! Frenkie: hát, nekem az a 28 évvel ezelőtti péntek ritka nagy szerencse volt. Ma meg dupla 13-as, azért ez se rossz. Péntek 13-án születni, aztán 2013-ban pont a szülinapra esik újra a péntek 13. Megyek is lottót venni. Karrde: http://www.youtube.com/watch?v=8A6ZtP15as0
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 13.11 éve Nem kicsit megkésve boldog születésnapot kudarnak!!! S nem annyira megkésve Dzséjtnek, és Yodának is boldog születésnapot!!!
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14.11 éve Kicsit megkésve de én is sok boldog szülinapot kívánok az összes ünnepeltnek.
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14.11 éve No, történt-e valakivel valami rendháborító péntek 13-án?
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14.11 éve No, történt-e valakivel valami rendháborító péntek 13-án? Olajat sikerült ráburítanom gáztűzhelyre sütés közben
Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 14.11 éve Szerző Amikor utoljára Bp-n voltam, vettem egy tömb buszjegyet amit betettem a nadrágzsebembe. Tegnap meg a nadrággal együtt kimostam. (A teljes originál tömböt, cafatokra.) Szerkesztve: 2013. Szeptember 14.11 éve - Darth Krande
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.