Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Az enyémnél sokkalta jobb szilveszterezést kívánok mindenkinek! Mit csinálsz Donát? Ki az , aki közületek behűtött borocska/söröcske mellett ünnepli békességben az Újévet? Én söröcskézek de nem esik túl jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Mindenkinek nagyon boldog újévet kívánok, hálistennek vége 2013-nak. Eddig ez volt a legrosszabb évem, de legyünk optimisták, 2014 jobb lesz. Lassan indulok a buliba, nagyon jó barátokkal fogok bulizni és hmmm iszogatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. BUÉK!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Nekem hosszú idő óta ez lesz az első bulimentes szilveszterem. Helyette egy megfázásból épülgetek itthon. A legdurvább szerintem amit iszok az egy forró tea lesz Mindenesetre mindenkinek BUÉK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Ki az , aki közületek behűtött borocska/söröcske mellett ünnepli békességben az Újévet? Víz nem jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Minden kedves fórumtársamnak boldog új esztendőt kívánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Víz nem jó? Én kólával mérgezem a májam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Lassan itt az idő, hogy én is Boldog Új Évet Kívánjak minden fórum lakónak! Remélem 2014 -ben is találkozunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Bomarr, forralt bor nem jobb? Jobbulást! Boldog új évet mindenkinek! Az enyémnél sokkalta jobb szilveszterezést kívánok mindenkinek! Köszi, részemről az eredmény-kimutatás rejtelmeit bogarásztam, és végre befejeztem az általam vállalt egyik pénzügy tétel kidolgozását (mivel végre-valahára pár napja kihirdetésre került az Hpt, persze ha kicsit összekapom magam, akkor a tervezetből már korábban is összerakhattam volna véglegesre). Ezután egy darabit nem lesz ilyen szilveszterem Azért délelőtt isteni rakott lencsés kaját főztem És nálad mi nem alakult jól? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. (szerkesztve) Bomarr, forralt bor nem jobb? Jobbulást! Nem mertem ilyet ajánlani Neki, bár valóban sokkal jobban gyógyít. Jut eszembe Pesten milyen árak vannak forralt bor ügyileg? Nálunk 150 Ft decije. Szerkesztve: 2013. December 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Helyette egy megfázásból épülgetek itthon. Jobbulást! Víz nem jó? Dehogynem. Én is azzal szomjoltózok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Így bő negyed órával az év vége előtt én is sikeres, kellemes, boldog új évet kívánok minden kedves fórumozótársamnak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. BUEK!!! Éljen 2014, a SW rajongók éve! A Galaxis már tombol! http://www.youtube.com/watch?v=LeQifImY4Hk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 31. Fode szavaival élve: "A közönség tombol az örömtől!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Boldog új évet mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Nem mertem ilyet ajánlani Neki, bár valóban sokkal jobban gyógyít. Jut eszembe Pesten milyen árak vannak forralt bor ügyileg? Nálunk 150 Ft decije. Ha rendesen felforraljuk, akkor nem problémás, nem? Biztosan változó attól függően, hova mész. Majd pestiek megmondják, ennyiért lehet-e egyáltalán kapni, vagy hol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Ha rendesen felforraljuk, akkor nem problémás, nem? Biztosan változó attól függően, hova mész. Majd pestiek megmondják, ennyiért lehet-e egyáltalán kapni, vagy hol. Ha túlforraljuk akkor valóban nem az, mert kifőzzük belőle az alkoholt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. B.Ú.É.K. mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Boldog új évet mindenkinek! Sajnos nekem nem igazán volt jó a közérzetem tegnap, de azért nem volt rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. B.Ú.É.K. ! Sajnos nekem nem igazán volt jó a közérzetem tegnap, de azért nem volt rossz. Néha jól jöhet egy nyugisabb szilveszter is. Nálunk buli volt, a szokásos baráti társaság, felnőttekkel és gyerekekkel, valamint a gyerekek barátaival. Már 4 éve így ünneplünk, és mindig nagyon jól érezzük magunkat, de idén felrémlett bennem, hogy talán, ha nagyon magamba nézek, akkor el tudnám képzelni, hogy kisebb felhajtással zárjam az évet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Nálunk buli volt, a szokásos baráti társaság, felnőttekkel és gyerekekkel, valamint a gyerekek barátaival. Már 4 éve így ünneplünk, és mindig nagyon jól érezzük magunkat, de idén felrémlett bennem, hogy talán, ha nagyon magamba nézek, akkor el tudnám képzelni, hogy kisebb felhajtással zárjam az évet. Én már éjfélkor az ágyból néztem és hallgattam a Himnuszt. Nem sokkal utána már aludtam is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Egy nagyon jó bulival zártam az évet. Valamikor reggel 6-ra értem haza. Ody: A Bzilikánál lévő karácsonyi vásáron 3 dl volt 800 ft. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Egy nagyon jó bulival zártam az évet. Valamikor reggel 6-ra értem haza. Ody: A Bzilikánál lévő karácsonyi vásáron 3 dl volt 800 ft. Aham akkor nálunk nem is volt drága, bár azért a Bazilikánál iszogatni más kategória. Remélem jól telt a szilveszter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Kissé megkésve, de én is Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 1. Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Boldogat, ati! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Boldog új évet kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Boldog szülinapot ati! Milyen érdekes, az egyik másodunokatestvéremet is így hívják, és ma van a szülinapja, csak a 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 2. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.