Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Boldog névnapot Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Boldog névnapot, Karrde! (Ejj, sűrűbben kéne a naptárra nézni, ha már karnyújtásnyira van az orromtól. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Boldog névnapot Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Sok Boldog Névnapot Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
P.I.D. Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Boldog névnapot! (Azt szabad-e tudni, hogy melyik a sok közül? ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Boldog névnapot, MissKarrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 30. Sok boldog névnapot Miss! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Boldog névnapot Karrde! Hányadik? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Utólag is Boldog Névnapot Karrde! Itt hagyott minket az egyik legismertebb magyar rendező.. Nyugodj békében Jancsó Miklós! Hosszú, aktív és szép élete volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Bár mérhetetlenül rühelem a filmjeit, de nyugodjon békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Bár mérhetetlenül rühelem a filmjeit, de nyugodjon békében. Ezzel én is pontosan így vagyok. Nem hullajtok érte búcsúkönnyeket, de tényleg nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Új filmjei katasztrófák voltak, de nagyon meglepődtem mikor megnéztem a Szegénylegényeket (1966-os darab). Baromi jó film. Azóta tervezem, hogy a régebbi munkáit bepótolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Új filmjei katasztrófák voltak, de nagyon meglepődtem mikor megnéztem a Szegénylegényeket (1966-os darab). Baromi jó film. Azóta tervezem, hogy a régebbi munkáit bepótolom. Gyerekkoromban azokon nőttem föl - mert nem nagyon volt más -, én egy életre megutáltam őket. A jó sok meztelen nő ellenére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. A Szegénylegényekben emlékeim szerint egy darab meztelen nő sincs és a hangulata nem épp gyerekléleknek való. Semmiképp nem ültetnék le elé mondjuk egy tinédzsert, mert vannak filmek amiknek az élvezetéhez kell egyfajta érettség. Persze könnyen lehet, hogy a magnum opusával kezdtem és a többi egy trágyalé lesz, de azért majd teszek egy próbát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Gyerekkoromban azokon nőttem föl - mert nem nagyon volt más -, én egy életre megutáltam őket. A jó sok meztelen nő ellenére. Valahogy én is így vagyok ezzel, gyerekkori "trauma" volt Jancsó filmjei. Bár az én gyerekkoromban azért már akadt más, de apám és nagyapám is nagy Jancsó-rajongó, így itthon is állandóan Jancsó-filmek mentek, meg ha elmentünk nagyszülőkhöz, ott is. A másik ilyen magyar rendező meg Tímár Péter. Senki nem ültetett le eléjük, de egyszerűen lehetetlen volt nem látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Boldog névnapot Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Így utólag is boldogat, mind a névnapos, mind a szülinapos érintetteknek! Jancsó Miklósról: Nálam Fábri a legnagyobb magyar filmrendező, de Jancsót mindenképpen megsüvegelem. Unikum volt a maga nemében. Csak három filmjét láttam (Szegénylegények; Magánbűnök, közerkölcsök; Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten), úgyhogy előrebocsájtom, nem tudok igazán releváns véleményt alkotni az életpályájáról. Igazi szerzői filmes volt, ebben a tekintetben pedig lehet, hogy sok ponton nem értettem egyet a művészetével (itt most elsősorban a hatalom-szexualitás korrelációjára gondolok, ami egy annál sokkal mélyebb és érdekesebb viszonyrendszer, mint ahogy ő prezentálta), de az ő irányítása alatt "a kamera olyan volt, mint a töltőtoll", s nem konvencionális módon, átlépett bizonyos határokat! RIP!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Én sem rajongtam érte, de Isten nyugosztalja. A kedvenc magyar rendezőm nekem Fábri Zoltán és Keleti Márton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Köszönöm a jókívánságokat A névnapok száma megegyezik a születésnapokéval, szóval pont annyi, amennyi amaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 31. Frenkie, sok boldogságot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 1. Színjózan emberek különös szlalomban tántorognak a házak közt, mi az? (Ónos eső lefagyás után. Veszekedettül csúszik. Mentem bevásárolni, van egy rész ahol akadálymentesített a járda és padka helyett lejtős az egész. Na ott konkrétan a bokorba kapaszkodva, négykézláb jutottam fel. Visszafelé már inkább a hosszabbik úton mentem, az föl volt sózva legalább néholtájt. Ahol csak elkotorták róla a havat, ott vékony tükörjég van. Ahol a havat csak összetapostuk, na azon a jeges hepehupán képzeljetek el többcentis hepés jeget.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 1. Felén is vannak ilyen léklevesztő járdaszakaszok. Életveszély. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Nálunk is. Azok az utcácskák a leggázosabbak, amelyeken megyek dolgozni. Az egyikben sok ház előtt még a járdán a hó, több helyen már letaposták, ott csúszik az egész, a jeges úton kell menni, ráadásnak egy baromi keskeny utcáról van szó. Éppen ezért, két nap után áttértem arra, hogy körbe kerekezzem bicajjal a fél falut, és a nagyobb forgalmú addigra letisztított utakon menjek kerülőkkel. Időben nem több, és legalább nem állok fejre sehol. Nálunk még nem esett ónos eső Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Itt is kerülőket kell tenni mert aki a senki földjének számít azt a kutya nem tisztítja le. Itt sima eső esett tegnap este, szóval hála égnek semmi vészes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Én is faluban lakok. Nálunk nincsenek nagy gondok, de ehhez is az kell, hogy reggelente a aki ráér kivonul sóval és hólapáttal. De idén jobb a helyzet mint a korábbi években, ezen a télen már egynél többször láttam hótolót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Mifelénk nyugis a helyzet. Az utak tiszták és eső se esett még. Jó lenne ha így is maradna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. A 29-es busz tegnap alig bírt felmenni a Zöldmáli lejtőre, volt egy két izgalmas pillanat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Én sikeresen seggreestem ma... szerencsére nem látta senki. Ilyen volt ma a város: http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/korcsolya_szombathely_fo_ter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 2. Nálunk 1 napig esett folyamatosan az ónós eső, mára lett körülbelül 2 centi belőle amin egy élmény volt közlekedni. De mégnagyobb ellapátolni, teraszlépcsőn két percig püföltem lapáttal a jeget mire engedett, utánna egybe letudtam tolni a fokról az egészet, szóval kicsit volt csak megfagyva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.