Hozzászólás ideje: 2015. Június 23.10 éve Boldog születésnapot, Darth Cupsy! Én közben halkan, de büszkén leérettségiztem, 25-én kapom a bizonyítványomat. Amikor kijöttem, Vader szavait hallottam magamban. Érzek valamit, valamit amit nem éreztem mióta... elkezdtem darálni a tananyagokat. Rámtört a szabadság, úgyhogy most már teljes kapacitásban itt leszek. Szerkesztve: 2015. Június 23.10 éve - Merr-Sonn
Hozzászólás ideje: 2015. Június 23.10 éve Isten éltessen Cupsy! Hornerért nagy kár. Williams után ő volt a kedvencem.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 23.10 éve Palpi, Sky, Revan9, Mateo, Nabo, Rog, Ody, Jake köszönöm a köszöntéseket! Merr-Sonn neked is köszönöm valamint gratulálok az érettségihez!
Hozzászólás ideje: 2015. Június 23.10 éve Darth Cupsy, boldog születésnapot Ami a vonatot illeti, panaszkönyvet ezrt találták ki. Írásos nyoma marad, ha nem intézik kielégítően a panaszodat, mehetsz tovább a fogyasztóvédőkhöz. Többszörösen felmerült probléma miatt már írtam a panaszkönyvbe, kaptam is rá választ a MÁV-tól, fél oldalon keresztül csűrték a nagy semmit, persze azóta sem történt említésre méltó az ilyen jellegű problémákkal... Mondjuk velem Pécsről hazajövet rendesek voltak, szóval sok minden az embereken múlik, lásd Nute esetét. Ilyen abszurdum egy Monty Python-szkeccsben sincs... Jaj.... Elhunyt James Horner, az egyik legjobb hollywoodi zeneszerző. Nagyon sajnálom, remek zenéi voltak Én közben halkan, de büszkén leérettségiztem, 25-én kapom a bizonyítványomat. Gratula
Hozzászólás ideje: 2015. Június 23.10 éve Cupsy, sok boldogságot. Krande. Neked is sok boldogságot szomszéd. Szerkesztve: 2015. Június 23.10 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2015. Június 23.10 éve Cupsy, boldog születésnapot! Merr-Sonn, gratulálok. Szándékozol továbbtanulni? Ma a Deák-téren egy utcazenész Horner Titanic-betétdalát hegedülte el. Nagy tisztelet neki, adtam is neki egy 500-ast.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 24.10 éve Szerző Boldog szülinapodat, Cupsy! Gratula, Merr-Sonn! Pécsi: köszönöm, szomszéd
Hozzászólás ideje: 2015. Június 24.10 éve Boldog szülinapot Riddick! Milyen szép kerek (a) szám! Szerkesztve: 2015. Június 24.10 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2015. Június 24.10 éve Gratulálok, Merr! Sok sikert a továbbiakhoz! Riddick, neked pedig boldog tripla X-et!
Hozzászólás ideje: 2015. Június 24.10 éve Köszönöm szépen mindenkinek! Boldog születésnapot, Riddick! Nute, ami a továbbtanulást illeti, még vár rám egy 13. technikusi év, azután tudok biztosra menni.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 24.10 éve Dzséjt, Sinistra, Krande nektek is köszönöm a köszöntést! Riddick Boldog Születésnapot!!!
Hozzászólás ideje: 2015. Június 24.10 éve Utólag is boldog születésnapot, Cupsy! Boldog születésnapot, Riddick.
Hozzászólás ideje: 2015. Június 24.10 éve Rég jártam már ebben a topikban és csak pislogok a sok kedves köszöntés láttán! Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves szavakat és hogy gondoltatok rám. És hadd köszöntsem én is azokat, akik az elmúlt hetekben/hónapokban ünnepelték szülinapjukat, sajnos - mint írtam - nem nagyon jártam erre és az éppen aktuális szülinapost sem néztem meg (sorry) ... de ezt az elmaradásomat szeretném pótolni, szóval Isten Éltessen Mindenkit, akiknek a szülinapjáról lemaradtam!!!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.