Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Sok Boldog Szülinapot Cupsy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. (szerkesztve) Boldog születésnapot, Darth Cupsy! Én közben halkan, de büszkén leérettségiztem, 25-én kapom a bizonyítványomat. Amikor kijöttem, Vader szavait hallottam magamban. Érzek valamit, valamit amit nem éreztem mióta... elkezdtem darálni a tananyagokat. Rámtört a szabadság, úgyhogy most már teljes kapacitásban itt leszek. Szerkesztve: 2015. Június 23. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Isten éltessen Cupsy! Hornerért nagy kár. Williams után ő volt a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Boldog születésnapot, Cupsy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Palpi, Sky, Revan9, Mateo, Nabo, Rog, Ody, Jake köszönöm a köszöntéseket! Merr-Sonn neked is köszönöm valamint gratulálok az érettségihez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Darth Cupsy, boldog születésnapot Ami a vonatot illeti, panaszkönyvet ezrt találták ki. Írásos nyoma marad, ha nem intézik kielégítően a panaszodat, mehetsz tovább a fogyasztóvédőkhöz. Többszörösen felmerült probléma miatt már írtam a panaszkönyvbe, kaptam is rá választ a MÁV-tól, fél oldalon keresztül csűrték a nagy semmit, persze azóta sem történt említésre méltó az ilyen jellegű problémákkal... Mondjuk velem Pécsről hazajövet rendesek voltak, szóval sok minden az embereken múlik, lásd Nute esetét. Ilyen abszurdum egy Monty Python-szkeccsben sincs... Jaj.... Elhunyt James Horner, az egyik legjobb hollywoodi zeneszerző. Nagyon sajnálom, remek zenéi voltak Én közben halkan, de büszkén leérettségiztem, 25-én kapom a bizonyítványomat. Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. (szerkesztve) Cupsy, sok boldogságot. Krande. Neked is sok boldogságot szomszéd. Szerkesztve: 2015. Június 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. MissKarrde, A pécsi nektek is köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Cupsy, boldog születésnapot! Merr-Sonn, gratulálok. Szándékozol továbbtanulni? Ma a Deák-téren egy utcazenész Horner Titanic-betétdalát hegedülte el. Nagy tisztelet neki, adtam is neki egy 500-ast. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 23. Köszi neked is Nute ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Utólag is boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Boldog szülinapot, Cupsy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Boldog szülinapodat, Cupsy! Gratula, Merr-Sonn! Pécsi: köszönöm, szomszéd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. (szerkesztve) Boldog szülinapot Riddick! Milyen szép kerek (a) szám! Szerkesztve: 2015. Június 24. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Gratula, Merr. Boldog születésnapot, Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Gratulálok, Merr! Sok sikert a továbbiakhoz! Riddick, neked pedig boldog tripla X-et! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Boldog születésnapot Riddick! Gratulálok Merr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mateo Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Boldog Szülinapot Riddick ! Gratula Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Köszönöm szépen mindenkinek! Boldog születésnapot, Riddick! Nute, ami a továbbtanulást illeti, még vár rám egy 13. technikusi év, azután tudok biztosra menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Dzséjt, Sinistra, Krande nektek is köszönöm a köszöntést! Riddick Boldog Születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Boldog születésnapot, Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Isten éltessen Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Boldog születésnapot, Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Sok Boldog Szülinapot Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Darth Riddick, Boldog Születésnapot Kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Boldog szüketésnapot, Darth Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Utólag is boldog születésnapot, Cupsy! Boldog születésnapot, Riddick. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 24. Rég jártam már ebben a topikban és csak pislogok a sok kedves köszöntés láttán! Nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves szavakat és hogy gondoltatok rám. És hadd köszöntsem én is azokat, akik az elmúlt hetekben/hónapokban ünnepelték szülinapjukat, sajnos - mint írtam - nem nagyon jártam erre és az éppen aktuális szülinapost sem néztem meg (sorry) ... de ezt az elmaradásomat szeretném pótolni, szóval Isten Éltessen Mindenkit, akiknek a szülinapjáról lemaradtam!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.