Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 13. Bár 1000 éve nem "láttalak", boldog szülinapot Jinx! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Isten éltessen Jinx! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Nem semmi vihar volt fél hatkor. Arra ébredtem, hogy fura sárgásszürke az ég, ahogy a napfelkeltét megtompította az esőfelhő. Aztán szakadni kezdett az ég, de mint egy monszun. Kutyám nagyon magyarázott, láttam, a nagyszobai erkélyajtót kinyitotta a szél. Alattam a szomszéd ugyanezt az erkélyt beépíttette, nála az ablakkeretet letolta a helyéről, a kereszthuzat meg kinyomta a keletre néző ablakokat. Holnap irány a Balaton Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. (szerkesztve) Itt Pesten (Óbudán) nem nagyon volt (még) nagy vihar. Volt, az átlagosnál nagyobb, de azért az ég nem szakadt le. Éltem már meg ennél nagyobbat is. Főleg, amikor az ablakom alatti lévő fába, ami kb 4 méter, belecsapott a villám, az ablakom meg nyitva volt. Nem párztam, áá. Nem tudom, hogy hogy a francba nem tört ki egy ablak sem. Szerkesztve: 2016. Július 14. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 15. Strapabírók az ablakok, az enyém is. Nyugatra néző, szóval kapott rendesen a tegnapelőtti viharból, csak úgy zúgott neki a felhőszakadás. Emiatt persze kénytelen voltam becsukni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Balaton megvolt, most mehetek átolvasni a Celebration topikot. Valaki összefoglalná addig nagyonröviden, hogy volt-e valami komolyabb bejelentés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. (szerkesztve) Isten éltessen Donát és tomcsi! Elnézést, hogy most fedeztem fel, de Köszönöm. Boldog születésnapot! Elnézést, hogy most fedeztem fel, de Köszönöm. Boldog születésnapot Donát és tomcsi. Elnézést, hogy most fedeztem fel, de Köszönöm. Boldog szülinapot Donát és Tomcsi! Elnézést, hogy most fedeztem fel, de Köszönöm. Donát, Tomcsi, sok boldogságot! Elnézést, hogy most fedeztem fel, de Köszönöm. Boldog Szülinapot, Donát és tomcsi! Elnézést, hogy most fedeztem fel, de Köszönöm. Boldog szülinapot az ünnepelteknek! Elnézést, hogy most fedeztem fel, de Köszönöm. Boldog születésnapot az ünnepelteknek! Elnézést, hogy most fedeztem fel, de Köszönöm. Sok Boldog Szülinapot Donát és tomcsi! Elnézést, hogy most fedeztem fel, de Köszönöm. Boldog születésnapot Tomcsi! Elnézést, hogy most fedeztem fel, de Köszönöm. Boldog születésnapot Donát, tomcsi Elnézést, hogy most fedeztem fel, de Köszönöm. Szerkesztve: 2016. Július 18. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. (szerkesztve) Ne írd már be minden egyes emberhez tomcsi! Szerkeszd a hozzászólásodat. alább vagy szedd össze mindenkinek a nevét és írd meg egyben. SZERK: köszi Nute! Szerkesztve: 2016. Július 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Ne írd már be minden egyes emberhez tomcsi! Szerkeszd a hozzászólásodat. alább vagy szedd össze mindenkinek a nevét és írd meg egyben. SZERK: köszi Nute! Az összeszedést megpróbáltam, de amikor el akartam menteni az angol nyelvű szöveg figyelmeztetett, hogy sokan vannak benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 18. Csak sikerült egy posztba szedni. Egyébként nem is kell annyi idézet, elég ha felsorolod azokat akiknek szánod az köszönést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Holnaptól augusztus 1-ig Olaszországban leszek az Európai Városok Ifjúsági Szövetségének táborában, aug. 3-tól 6-ig meg a Fezenen, szóval egy kicsit lekapcsolódok a fórum napi életéről, de igyekszem legalább felnézni a roaminggal. Csak remélhetem, hogy nem maradok le semmi fontos bejelentésbombáról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Jó szórakozást. Nem hinném, hogy sok mindenről lemaradnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Jó szórakozást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Isten éltessen Forceuser! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Boldog születésnapot, Forceuser! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Forceuser, sok boldogságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Sok Boldog Szülinapot Forceuser! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Jaaaj gyerekek... jobban izgulok mint az érettségi előtt 26-án ponthatár húzás... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Jaaaj gyerekek... jobban izgulok mint az érettségi előtt 26-án ponthatár húzás... Majd írd be, sikerült-e első szándékból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 24. Kapsz majd sms-t, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Hát az SMS szerintem csak 27-én érkezik meg mégiscsak vagy 100 ezer embernek kell küldeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Szerintem megkapod már aznap este. 2éve minden ismerősöm megkapta, és én is rögtön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Majd meglátjuk én azt hallottam nem biztos hogy aznap megérkezik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 25. Isten éltessen Ugraum! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Hát nem vettek fel első helyre... BME mechatronikán 458 pont volt a határ, nekem 457 pontom van... az a kikúrt 1 pont A második BME gépészmérnök volt, így oda vettek fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.