Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Tegnap hogy jártam!? Este 8-ig meló, aztán mentem haza. Tudni kell, hogy Mohácson a csütörtöktől keddig most busójárás van és a csütörtök az első etap, ami más néven: kisfarsang. Ez baromi jó történet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Jó sztori. Már háromszor voltam Mohácson a busójáráson, de Jedivel még nem találkoztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Jó sztori. Már háromszor voltam Mohácson a busójáráson, de Jedivel még nem találkoztam. Látod, pedig az is akad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. A mohácsi busójárás a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Hajrá busó Jedik! Mai tanulság a la Murphy: Ha a metszőollót keresed, találsz 6 db halogénizzót. Ha feladod és jó lesz a fűrész is, találsz fadarabokat amit anno faragnivalónak szedtél össze. Ha keresed a fűrészt, megtalálod a metszőollót. (Ott volt a halogének alatt.) Amikor visszateszed a helyére a metszőollót, megtalálod a fűrészt. (De nem azt, amelyiket kerested.) Amikor eszedbe jut, hogy a fúrógépnek is valahol itt kéne lennie, megtalálsz egy turmixgépet. A fúró további kutatása során találsz egy fióknyi tiszta konyharuhát és néhány törülközőt. Amikor már tényleg érdekel, hogy hol a fúród, megtalálod a szobacsobogót, a régi Chio-s SW kártyákat, és néhány könyvet amit pár nap alatt ki lehetne olvasni ha egyszer nekiülnél. (Ellenállsz, nem ülsz neki. Neked a fúró kell.) Megtalálod a karácsonyi égősort, amit vízkereszt óta nem tettél a helyére. A karácsonyi dekorok alatt pár polccal van az, ahol régen minden hasznos eszközt tároltál, úgyhogy itt is keresed a fúrógépet, de csak egy pár hótaposót és egy elegáns nyári cipellőt találsz. Meg pár méternyi hosszabbító-kábelt, amiről az eleje és a vége kb hat éve le lett vágva. (Vagy több.) Még nem adtam fel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 25. Látod, pedig az is akad! Majd legközelebb lebeszéljük, és megnézzük őket Még nem adtam fel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Boldog szülinapot KisKósa! Rég láttunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Boldog szülinapot Kiskósa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Isten éltessen KisKósa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Sok Boldog Szülinapot KisKósa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Boldog szülinapot, Kiskósa! Mai tanulság a la Murphy: Ez alap Murphy: mindig mást találsz meg, mint amit keresel. Másképpen mondva: semmi nem vész el, csak mást kell keresni, hogy megtaláld. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Valamelyik híradóban azt mondták hogy a busók elűzték a telet. Pedig ezúttal nemcsak ők voltak az illetékesek. Jedi lovagok is voltak ám ott. Nélkülük tán nem is sikerült volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. (szerkesztve) Valamelyik híradóban azt mondták hogy a busók elűzték a telet. Pedig ezúttal nemcsak ők voltak az illetékesek. Jedi lovagok is voltak ám ott. Nélkülük tán nem is sikerült volna. Így ám! A rosseb egye meg még mindig űzik! Én meg itt lakom közvetlenül a főtér mellett, úgy hogy hallgatom még kb éjfélig a mulatságot. És utána váltakozó időpontokban a sétáló részeg busókat/egyebeket kolompolás közepette hazafelé sétálni az ablak alatt reggel 6-7-8ig is.. De ügyes voltam, mert egész napra megszöktem a családdal Siklósra pancsolni. Hiszt ugyanezt kedden megismétlik itt. Én meg csötörtökön már kifarsangoltam magam... De te jó ég milyen komoly látvány volt most 19:45 körül Mohács felé menni. A Láncsók előtti dombról lefelé jövet látni az egész völgyet Mohácsig: milliónyi szentjánosbogár kanyargott az úton kifelé a városból. Nem láttam még soha ilyet. Nagyon szép volt. Csak egy majom ment szembe a tömött autósorral: egy tősgyökeres mohácsi. Hiába, nekünk ez már nem nagy szám, sőt egy picit zavaró is tud már lenni. Szerkesztve: 2017. Február 26. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 26. Boldog születésnapot, Kiskósa! Kár, hogy már nem vagy itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Boldog szülinapot Bimi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 6. 2016 - moments of the year Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Boldog szülinapot Zoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Füled Yodáig, SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Boldog születésnapot, Zoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Sok Boldog Szülinapot SimonZ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Simon Z., sok boldogságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Isten éltessen Zoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Boldog szülinapot Zoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Boldog szülinapot!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Boldog születésnapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Boldog születésnapot, Zoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 7. Sok boldog születésnapot, itt is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.