Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Jó sztori. :) Már háromszor voltam Mohácson a busójáráson, de Jedivel még nem találkoztam. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hajrá busó Jedik!

Mai tanulság a la Murphy:

Ha a metszőollót keresed, találsz 6 db halogénizzót.

Ha feladod és jó lesz a fűrész is, találsz fadarabokat amit anno faragnivalónak szedtél össze.

Ha keresed a fűrészt, megtalálod a metszőollót. (Ott volt a halogének alatt.)

Amikor visszateszed a helyére a metszőollót, megtalálod a fűrészt. (De nem azt, amelyiket kerested.)

Amikor eszedbe jut, hogy a fúrógépnek is valahol itt kéne lennie, megtalálsz egy turmixgépet.

A fúró további kutatása során találsz egy fióknyi tiszta konyharuhát és néhány törülközőt.

Amikor már tényleg érdekel, hogy hol a fúród, megtalálod a szobacsobogót, a régi Chio-s SW kártyákat, és néhány könyvet amit pár nap alatt ki lehetne olvasni ha egyszer nekiülnél.

(Ellenállsz, nem ülsz neki. Neked a fúró kell.)

Megtalálod a karácsonyi égősort, amit vízkereszt óta nem tettél a helyére.

A karácsonyi dekorok alatt pár polccal van az, ahol régen minden hasznos eszközt tároltál, úgyhogy itt is keresed a fúrógépet, de csak egy pár hótaposót és egy elegáns nyári cipellőt találsz. Meg pár méternyi hosszabbító-kábelt, amiről az eleje és a vége kb hat éve le lett vágva. (Vagy több.)

Még nem adtam fel!

Hozzászólás ideje:

Boldog szülinapot, Kiskósa!

Mai tanulság a la Murphy:

Ez alap Murphy: mindig mást találsz meg, mint amit keresel. :) Másképpen mondva: semmi nem vész el, csak mást kell keresni, hogy megtaláld. :D
Hozzászólás ideje:

Valamelyik híradóban azt mondták hogy a busók elűzték a telet. Pedig ezúttal nemcsak ők voltak az illetékesek. Jedi lovagok is voltak ám ott. Nélkülük tán nem is sikerült volna. :D

Hozzászólás ideje:

Valamelyik híradóban azt mondták hogy a busók elűzték a telet. Pedig ezúttal nemcsak ők voltak az illetékesek. Jedi lovagok is voltak ám ott. Nélkülük tán nem is sikerült volna. :D

:D

Így ám! A rosseb egye meg még mindig űzik! Én meg itt lakom közvetlenül a főtér mellett, úgy hogy hallgatom még kb éjfélig a mulatságot.

És utána váltakozó időpontokban a sétáló részeg busókat/egyebeket kolompolás közepette hazafelé sétálni az ablak alatt reggel 6-7-8ig is..

De ügyes voltam, mert egész napra megszöktem a családdal Siklósra pancsolni. Hiszt ugyanezt kedden megismétlik itt. Én meg csötörtökön már kifarsangoltam magam...

De te jó ég milyen komoly látvány volt most 19:45 körül Mohács felé menni. A Láncsók előtti dombról lefelé jövet látni az egész völgyet Mohácsig: milliónyi szentjánosbogár kanyargott az úton kifelé a városból. Nem láttam még soha ilyet. Nagyon szép volt. Csak egy majom ment szembe a tömött autósorral: egy tősgyökeres mohácsi. Hiába, nekünk ez már nem nagy szám, sőt egy picit zavaró is tud már lenni.

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.