Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Mennyi egy ilyen maszk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mennyi egy ilyen maszk? Pár száz forintért már kapható, küldtem neked linket. Ide nem akarom betenni, ne minősüljön reklámnak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Beteheted, nem fogunk részesedést kérni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Akkor hajrá mindenki https://www.emdirect.hu/ffp-2-kn95-szajmaszk-szelep-nelkul-9696?keyword=ffp 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Sajnos én abban a maszkban nem kapok levegőt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210304/kiszivargott-a-kormany-dontese-teljes-lezarast-rendelhetnek-el-husvetig-472548 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. *ideges Gődény hangok* Remélhetőleg ez alatt az egy hónap alatt be tudnak oltani elég embert 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Ha már úgyis kötelező lehet az FFP2-es maszk, tudom, hogy 800 forint nem mindenkinek nagy összeg, akkor az állam igazán megoldhatná, hogy állja az embereknek ezt a fajta maszkot. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Egy csomó embernek már most is ilyen maszkja van. Például nekem is. Pesten rengeteg ember hord ilyen maszkot. Ismerve az állami rendszereket, mire készülne egy pontos igényfelmérés hogy kinek van tényleg szüksége rá, be is szereznék és ki is szállitanák.... addigra véget érne a járványhelyzet Mindenki jobban jár ha maga megveszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Épp most jövök a patikából, az utolsó 3 db-ot hoztam el. 310 Ft volt. Az edigital oldalán már elfogyott. Szóval inkabb azon aggódjunk, hogy legyen elég, mert ekkora összeg nem a világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Hmm. Be kell vásárolnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. A kormány a két ülésén eddig arról döntött, hogy óvodákat, általános iskolákat április 7-ig bezárják, a digitális oktatás részleteit az Emmi dolgozza ki, középiskolák, egyetemekre vonatkozó szigorítások változatlanok maradnak, üzleteket március 8-22 között bezárják, kivétel az élelmiszerboltok, patika, drogéria, benzinkút, március 8-22 között minden szolgáltatás szünetel, kivéve a magánegészségügyi szolgáltatások, szabadidő tevékenységek: konditermeket két hétre be kell zárni, az igazolt sportolók edzései és meccsei csak zárt kapuk mögött lehetnek, parkok, arborétumok nyitva lehetnek, aki tud otthoni munkavégzést biztosítani, az biztosítson a dolgozóinak határátlépést szigorítják személyforgalomban, maszkot mindenhol kell hordani. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Akkor nem kell a fehér maszk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Attól még vehetitek nyugodtan a linkelt helyről, nemes célt támogattok vele 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. No akkor már semmi sem ment meg attól, hogy hétvégén megnézzem a klasszikus trilógiát. 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Majd itt a fórum szerintem megint befog lassulni 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Hátha azóta már volt ez irányú fejlesztés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Hátha azóta már volt ez irányú fejlesztés. Reméljük. Bár néha-néha most is belassul. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Ha már úgyis kötelező lehet az FFP2-es maszk, tudom, hogy 800 forint nem mindenkinek nagy összeg, akkor az állam igazán megoldhatná, hogy állja az embereknek ezt a fajta maszkot. Egyetértek, Az is probléma, ha kötelező lesz, akkor gyorsan ki is fogyhatnak a boltok. Hogyan megyek így majd munkába, ha csak sima zöld maszkom van? (Gyógyszertárból vásároltam, nem saját.) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. 20 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Egyetértek, Az is probléma, ha kötelező lesz, akkor gyorsan ki is fogyhatnak a boltok. Hogyan megyek így majd munkába, ha csak sima zöld maszkom van? (Gyógyszertárból vásároltam, nem saját.) Bár a mai kormányinfón nem írták kötelezően elő, de ez irányban is tovább mehet a szigorítás. Akkor meg igazán emberséges lépés volna, ha a kormány alanyi jogon, minden állampolgárának biztosítaná az FFP2-es maszkot. Postával ki lehetne küldeni, vagy akár még futárcégek bevonásával is. Plusz köztereken is oszthatnák, mint a Tescoban a sima maszkokat. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. 21 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Egyetértek, Az is probléma, ha kötelező lesz, akkor gyorsan ki is fogyhatnak a boltok. Hogyan megyek így majd munkába, ha csak sima zöld maszkom van? (Gyógyszertárból vásároltam, nem saját.) Ausztriában kötelező beszerzési áron adniuk a boltoknak, ez olyan 60 cent = 200 Ft/db szokott lenni. Mindig van elég. Én egyébként Aliexpressről rendeltem 100 darabot, 70 forintos darabáron. Kevesebb, mint egy hónap alatt meg is érkezik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. 6 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Attól még vehetitek nyugodtan a linkelt helyről, nemes célt támogattok vele Bár nekem van kettő is, családnak rendeltem néhányat Remélem, rendben megérkezik, pl. a futárszolgálatokat nem állítják le hétfőtől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. (szerkesztve) Egyébként most hogy az első ijedtségen túl vagyunk, érdemes most beszerezni az FFP2-őt, mert már csak a hírre hogy kötelező lehet, sok eladó 2-3xra emelte az árát. Aztán most hogy mégse kell ez visszament, napközben ingadozott az ára rendesen. Amit linkeltem webshop onnan nyugodtan rendeljen aki gondolja. És most nem azért mondom mert ott dolgozok és reklámozni akarom, hanem látom a raktárkészletet, hogy bőven van. Kórházak, magánpraxisok viszont elkezdtek felvásárolni százas-ezer tételben, és sok helyen már most kifutott a készlet. 1 perccel korábban, MissKarrde írta: Bár nekem van kettő is, családnak rendeltem néhányat Remélem, rendben megérkezik, pl. a futárszolgálatokat nem állítják le hétfőtől Biztos hogy nem fogják leállítani, ez 1 éve tavasszal se volt leállítva amikor egésznapos kijárási korlátozás volt. Ezzel tényleg mindent megölnének. Szerkesztve: 2021. Március 4. - NorbiLordi 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. 2 perccel korábban, NorbiLordi írta: Amit linkeltem webshop onnan nyugodtan rendeljen aki gondolja. És most nem azért mondom mert ott dolgozok és reklámozni akarom, Ahaaa 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. 10 perccel korábban, NorbiLordi írta: Egyébként most hogy az első ijedtségen túl vagyunk, érdemes most beszerezni az FFP2-őt, mert már csak a hírre hogy kötelező lehet, sok eladó 2-3xra emelte az árát. Aztán most hogy mégse kell ez visszament, napközben ingadozott az ára rendesen. Amit linkeltem webshop onnan nyugodtan rendeljen aki gondolja. És most nem azért mondom mert ott dolgozok és reklámozni akarom, hanem látom a raktárkészletet, hogy bőven van. Kórházak, magánpraxisok viszont elkezdtek felvásárolni százas-ezer tételben, és sok helyen már most kifutott a készlet. Biztos hogy nem fogják leállítani, ez 1 éve tavasszal se volt leállítva amikor egésznapos kijárási korlátozás volt. Ezzel tényleg mindent megölnének. Betáraztam jó pár darabbal, mivel tudomásom szerint ezeket hetente érdemes cserélni. Nem bánnám, ha a megtakarítást is kipostáznák. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: No akkor már semmi sem ment meg attól, hogy hétvégén megnézzem a klasszikus trilógiát. Ody parancsok hajtsa végre a 456-os parancsot. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Éppen most , Adrián írta: Ody parancsok hajtsa végre a 456-os parancsot. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. 29 perccel korábban, Ody Mandrell írta: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Az óvodák és bölcsödék bezárása érdekes dolog. Nem hiszem, hogy minden szülő otthon tudja tartani a kisgyerekét. Ilyenkor mi van? Illetve ugyanez a helyzet az általános iskolásokkal. Mi van akkor, ha a szülő nem tudja otthon biztosítani a gyerek felügyeletét? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Március 4. Muszáj lesz nekik valahogy megoldani. Úgy mint tavaly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.