Hozzászólás ideje: 2024. Március 13.1 éve Egy kis retró visszaemlékezés: emlékeztek még a TVre ragasztandó Tap korongokra? Nekem ma a semmiből beugrott, hogy gyerekként volt egy ilyen fura időszak, amikor a TVre lehetett ragasztani egy korongot és azzal nyerni. https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018559
Hozzászólás ideje: 2024. Március 19.1 éve Isten éltessen sokáig, @Merr-Sonn! Róla jut eszembe, hogy elég sok veszprémi van/volt itt.
Hozzászólás ideje: 2024. Március 19.1 éve @Merr-Sonn boldog szülinapot, @Yoda József, boldog névnapot!
Hozzászólás ideje: 2024. Március 19.1 éve 6 perccel korábban, Iqvi írta: Nem? Neked már be is mutatkoztam egyszer a csakádi napon
Hozzászólás ideje: 2024. Március 19.1 éve 41 perccel korábban, Yoda József írta: Köszönöm, bár a való életben nem erre a névre hallgatok Hát igen, én is kevés Yodát ismerek a környezetemben.
Hozzászólás ideje: 2024. Március 20.1 éve 9 hours ago, Yoda József said: Neked már be is mutatkoztam egyszer a csakádi napon Az olyan régen volt hogy elfelejtettem a neved
Hozzászólás ideje: 2024. Március 20.1 éve 23 perccel korábban, Iqvi írta: Az olyan régen volt hogy elfelejtettem a neved Kun Bélának hívják.
Hozzászólás ideje: 2024. Március 20.1 éve 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Bélának hívják. "Józsi lett a Béla!" Vagyis hát, ez esetben, Béla lett a Józsi? Szerkesztve: 2024. Március 20.1 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2024. Március 23.1 éve @RacerX, boldog születésnapot itt is! @Szisz, utólag neked is boldog születésnapot!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.