Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Én is boldog szülinapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Boldog szülinapot! Füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ody. A számok stimmelnek, csak elgépeltem a hetit napira. Egy szóval 50-60ezer forintot áldoznak egy évben rá olyanok is, akiknek ez fél havi bérük... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ody, Tenel, Krande, nektek is köszönöm szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Boldog szülinapot, Revan! Nekem is sokszor eszembe jutnak szakmai szempontok teljesen hétköznapi események kapcsán is, szóval ez egy kicsit valóban így van Csak vigyázni kell, hogy ne essen az ember túlzásba Ez csak kor kérdése, meg egészséges személyiségé. Szerintem Donát sem fog mindent, ami pénzhez köthető, közgaszdász szemmel nézni 10-20 év múlva - legalábbis remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Boldog szülinapot Revan. Hány kocsmát látogattál meg ma? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ne értsetek már félre... Ha üdülni megyek, én sem azt méricskélem, hogy milyen haszontalan dolog is a pénzt beleölni, mert nem kamatozik... De a lottó befektetés, így a legokosabb, ha közgazdász szemmel mérlegeli az ember, hogy vegyen-e vagy sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. (szerkesztve) Szerintem a lottót sem így kéne nézned. Én sem lottózom. De annyira pitiáner összeg évente is, hogy nem kéne vele foglakozni. Ez olyan mintha valaki azt mondaná hogy 5000 ft-ot rakjak félre mondjuk lakásra. Minek? Mire összejön egy garzon is nyugdijas lennék. Szerkesztve: 2010. November 9. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Ne értsetek már félre... Ha üdülni megyek, én sem azt méricskélem, hogy milyen haszontalan dolog is a pénzt beleölni, mert nem kamatozik... De a lottó befektetés, így a legokosabb, ha közgazdász szemmel mérlegeli az ember, hogy vegyen-e vagy sem. Én nem értettelek félre, ahogy lottó ügyben teljesen egy véleményen is voltunk. Csupán élcelődtem kicsit. Bocsánat, ha félreérthető volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Frenkie: sok kicsi sokra megy Pildi: semmi gond, csak megvédtem az álláspontom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Frenkie: sok kicsi sokra megy Pildi: semmi gond, csak megvédtem az álláspontom. Számoljunk egy olyan lakásra kezdőként mint az enyém. Legyen 9 millió ft. Ha ezt elosztom 5000-el akkor megkapom a hónapok számát amennyi ideig nekem félre kell raknom. 75 év jött ki. Én lennék mondjuk 22 éves. Azaz ha havi 5000 ft-ot félreraknék akkor 97 éves koromban lenne egy 9 millió ft-os lakásom. Akkor van értelme rakosgatni? Nincs. Csak akkor van ha havi 100000 ft-ot tudsz félrerakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Frenkie: sok kicsi sokra megy Csak megőszülsz, mire sok lesz. Ne a fél évente egyszer megvett lottószelvény félretett árából fogok meggazdagodni, viszont van rá esély, hogy pont azon a szelvényen nyerek. És pontosan 0,0000000001%-kal több esélyem van azt a 225 Ft-ot 1 milliárdra beváltani, mintha nem venném meg fél évente. Amúgy, Donát, neked a szerencsejáték befektetés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 9. Forgathatod a szavaim úgy, ahogy kedved szottyan , de ha a jelenbeli forrásaidból befektetsz egy opcióba, ami jövőbeli pénzáramlást ígér, az igen: befektetés. A lottó befektetés. Egy, a legkevésbé megtérülők közül, de akkor is befektetés, egy pénzügyi opció, ami 0,000 bla-bla-bla eséllyel jelent milliárdokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Bomarr, Pildi, Frenkie köszönöm szépen. Frenkie, nem látogattam meg egyet sem, nem szoktam alkoholosat inni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Rend a lelke mindennek http://hvg.hu/itthon/20101110_biztosito_ug...reso_2010_11_10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Srácok, nekünk már lehet vizsgákat felvenni Vagy az infósok elszúrtak valamit az ETR-ben Egyébként mind januárban lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Rend a lelke mindennek http://hvg.hu/itthon/20101110_biztosito_ug...reso_2010_11_10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 10. Srácok, nekünk már lehet vizsgákat felvenni Vagy az infósok elszúrtak valamit az ETR-ben Egyébként mind januárban lesz. Nálunk még két hét mire felteszik az időpontokat, és három mikor kezdhetjük felvenni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Sziasztok! Nem tudom, van-e itt véradó (esetleg ismerős), AKINEK A RITKA 0RHnegatív a vércsoportja. egy hatéves leukémiás kisfiúnak napi szinten van vérpótlásra szüksége, neki keresnek véradókat. Az ország bármely részén leveszik, és név szerint lehet "adni". Ha van ilyen, szóljon nekem, elirányítom. Köszike! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. http://www.origo.hu/itthon/20101111-bezart...lamtitkart.html Az én volt cserkész őrsvezetőm. Figyeljétek, mert ő lesz a következő miniszterelnök. (Sokat hallani a rádióban is.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Ha KDNP-s lesz itt a miniszterelnök, én azonnal csomagolok. Amúgy nem is tudtam hogy van itthon olyan hogy cserkészet, azt hittem csak Amerikában van divatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Jó kis cikk, bár már elégé lerágott csont http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20101...lis-modell.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Nem tudom, van-e itt véradó (esetleg ismerős), AKINEK A RITKA 0RHnegatív a vércsoportja. Sajnálom szegényt Nekem a legritkább AB RH negatív van, csak értelemszerűen én nem vagyok véradó. Nála az a baj, hogy 0-ás, vagyis nem kaphat, csak 0-ástól, és persze csak RH negatív vért. Az AB meg hiába ritka, mint a fehér holló, mégiscsak általános kapó, mindenkitől kaphat az RH-faktor figyelembevételével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Rh+ vagyok..... meg elvileg 5 hónapig nem adhatok még amúgy sem. Viszont ha már szóba került: a plazmaferezisről mi a véleményetek? Gyűjtöm a bátorságot hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. (szerkesztve) Az micsoda? Szerkesztve: 2010. November 11. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Rh+ vagyok..... meg elvileg 5 hónapig nem adhatok még amúgy sem. Viszont ha már szóba került: a plazmaferezisről mi a véleményetek? Gyűjtöm a bátorságot hozzá. Az mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. (szerkesztve) Az micsoda? Vért vesznek tőled, kicentizik a vérplazmát, és a többit visszakapod. Ezt ha jól tudom, 2-3 havonta lehet, és ezért fizetnek is. Az infó Ortistól származik. Javítás: 10 naponta lehet. Nem félreérteni, nem a cuccért fizetnek, hanem ugy 10 naponta lehet menni, utazásköltségtérítés, és idő(amit erre fordítasz), ezt térítik... Szerkesztve: 2010. November 11. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Vért vesznek tőled, kicentizik a vérplazmát, és a többit visszakapod. Ezt ha jól tudom, 2-3 havonta lehet, és ezért fizetnek is. Az infó Ortistól származik. Javítás: 10 naponta lehet. Nem félreérteni, nem a cuccért fizetnek, hanem ugy 10 naponta lehet menni, utazásköltségtérítés, és idő(amit erre fordítasz), ezt térítik... Köszi a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 11. Rend a lelke mindennek http://hvg.hu/itthon/20101110_biztosito_ug...reso_2010_11_10 Ez annyira nem vicc, hogy én idén kaptam olyan levelet az APEH-től, ami 1 Ft hátralék rendezéséről szólt. Figyelmen kívül hagytam. Hajtsák be, ha akarják. Tavaly kellett csinálnom önrevíziót, és a program megint rossul számolt, úgy tűnik (már eredetileg is azért kellett önrevíziót végeznem, mert hiába csináltam a bevallási programmal és ellenőriztettem is le, csak maradt benne hiba, amire a program nem figyelmeztetett. Sziasztok! Nem tudom, van-e itt véradó (esetleg ismerős), AKINEK A RITKA 0RHnegatív a vércsoportja. egy hatéves leukémiás kisfiúnak napi szinten van vérpótlásra szüksége, neki keresnek véradókat. Az ország bármely részén leveszik, és név szerint lehet "adni". Ha van ilyen, szóljon nekem, elirányítom. Köszike! Sajnos én nem adhatok. Eleve A RH+ a vércsoportom, és még ráadásul kórosan vérszegény is vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.