Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Öt év? Ne csinálják már, lassan tilosban parkolásért is többet adnak. Instant életfogytiglan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Instant életfogytiglan! Jajj de puhák vagytok. Inkább instant tarkólövés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Érdemes megnézni a két suttyót, de az igazi rettenet a kép alatt olvasható. A Blikkhez link vezetett nem szoktam olvasni az oldalukat. Ma hallottam a munkahelyen, elképesztő, hogy ennyivel megússzák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Jajj de puhák vagytok. Inkább instant tarkólövés. Úgy bizony. Frank Castle vagy Dexter vegye őket kezelésbe. Az ilyen mocskokat ki kell írtani, ilyenek nem élhetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Nem kell ide más csak frenkie és egy shooti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Mocskos rasszisták! Pedig nekik ez a gyerekszeretet. Értsétek meg végre őket. Lehet hogy csak helyre akarták kalapálni, csak összevesztek, hogy ki merről üsse. Tolerancia gyerekek, tolerancia. És máskülönben is most azt akarjátok, hogy húsz évesen börtönben szülje a következőt? Hát micsoda hányatott sorsa lenne annak a csöpp kis gyereknek meg a soron következő húsznak ami kipotyog belőle? Húszból tizenkettőt még agyoncsap, a többit meg felneveli a putriban. A maradék nyolc meg csak összelopja egy idő után a megélhetési valót anyucinak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Szerintem nem kéne ezzel viccelődni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Szerintem nem kéne ezzel viccelődni. Ez nem vicc, hanem irónia kedves Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Ez nem vicc, hanem irónia kedves Obi1 Áhá. Ne csináld, nem megy jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Dexi nézés helyett elgondolkoztam azon a két állaton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Előszőr el sem hittem hogy mit csináltak a csecsemővel. Valami nagyon alacsony lehet az érzelmi intelligenciájuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. (szerkesztve) Én meg bár ne nyitottam volna ki ezt a linket... Szerkesztve: 2010. November 16. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. A fogyatékosok társadalmi integrációjának érdekében készített Kerülj közelebb! kampány werkfilmje, érdemes megnézni: http://www.indavideo.hu/video/Kerulj_kozelebb_-_werkfilm/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Szép kezdeményezés, de haszna.........nem sok. Elég csak olvasni a fogyatékosok fórumait ahol ők a helyzetükre már a "szociális eutanázia" kifejezést használják. Az ellátásból sorra rúgják ki őket, munkahelyük nincs, nem kellenek sehová, mehetnek a híd alá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Szép kezdeményezés, de haszna.........nem sok. Elég csak olvasni a fogyatékosok fórumait ahol ők a helyzetükre már a "szociális eutanázia" kifejezést használják. Az ellátásból sorra rúgják ki őket, munkahelyük nincs, nem kellenek sehová, mehetnek a híd alá.Vannak pozitív kivételek is. Itt is van a fórumon egy ilyen lány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Bár nem terveztem, de az orvosom meggyőzött a H1N1 oltás beadásáról. Amúgy Pildi, ugyanazt mondta ő is amit anyukám is(aki gyógyszeriparban foglalkozik), hogy nem számít hogy mikori az oltás, mert ha átmegy a teszten akkor nincs probléma. A gyógyszerek jóóónóagy része "lejárt". Mindenképp megéri beadatni, és most nem azért mert jujj halálos vírus, hanem mert én spec nem akarok épp vizsgaidőszak alatt lázas lenni. De tavaly végzett ez az orvosnő valamilyen felmérést is arról, hogy aki nála beoltotta magát, az még egy megfázás miatt se ment be utána. A másik, legfontosabb és legtragikusabb része a dolognak hogy le kell szoknom az alkoholról a 160-as vérnyomásom miatt. Spoiler: A nagy SZ*RT Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Vannak pozitív kivételek is. Itt is van a fórumon egy ilyen lány.Sajnos csak kivételek és nem a nagy átlag. Kíváncsi vagyok, hogy nekem melyik végjáték jut. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Bár nem terveztem, de az orvosom meggyőzött a H1N1 oltás beadásáról. Amúgy Pildi, ugyanazt mondta ő is amit anyukám is(aki gyógyszeriparban foglalkozik), hogy nem számít hogy mikori az oltás, mert ha átmegy a teszten akkor nincs probléma. A gyógyszerek jóóónóagy része "lejárt". Mindenképp megéri beadatni, és most nem azért mert jujj halálos vírus, hanem mert én spec nem akarok épp vizsgaidőszak alatt lázas lenni.De tavaly végzett ez az orvosnő valamilyen felmérést is arról, hogy aki nála beoltotta magát, az még egy megfázás miatt se ment be utána. A másik, legfontosabb és legtragikusabb része a dolognak hogy le kell szoknom az alkoholról a 160-as vérnyomásom miatt. Spoiler: A nagy SZ*RT Az alkoholról lehet hogy le kell szoknod, de a sörröl nem. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Bár nem terveztem, de az orvosom meggyőzött a H1N1 oltás beadásáról. Amúgy Pildi, ugyanazt mondta ő is amit anyukám is(aki gyógyszeriparban foglalkozik), hogy nem számít hogy mikori az oltás, mert ha átmegy a teszten akkor nincs probléma. A gyógyszerek jóóónóagy része "lejárt". Mindenképp megéri beadatni, és most nem azért mert jujj halálos vírus, hanem mert én spec nem akarok épp vizsgaidőszak alatt lázas lenni.De tavaly végzett ez az orvosnő valamilyen felmérést is arról, hogy aki nála beoltotta magát, az még egy megfázás miatt se ment be utána. A másik, legfontosabb és legtragikusabb része a dolognak hogy le kell szoknom az alkoholról a 160-as vérnyomásom miatt. Köszi a tanácsot, lehet, hogy megfogadom. Ahogy a múltkor írtam, nekem jók a tapasztalataim a tavalyi oltás hatásáról, nem lettünk betegek egyáltalán. A vérnyomásodra viszont vigyázhatnál, mert lehet, hogy 18 évesen még nem tűnik fontosnak, de később majd az lesz. Persze nem kell teljes absztinenciát fogadni, csak a mértéket tartani. Sajnos csak kivételek és nem a nagy átlag. Kíváncsi vagyok, hogy nekem melyik végjáték jut. :S Reméljük, hogy semmi rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. A másik, legfontosabb és legtragikusabb része a dolognak hogy le kell szoknom az alkoholról a 160-as vérnyomásom miatt. Az szép, az én átlagos vérnyomásom kb. 110 körül szokott lenni (plusz-minusz 5) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Az szép, az én átlagos vérnyomásom kb. 110 körül szokott lenni (plusz-minusz 5) Akkor te is ilyen heves vérmérsékletű ember vagy, mint én Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Az alkoholról lehet hogy le kell szoknod, de a sörröl nem. Igyak alkoholmenteset vagy mi? Ne sértegessük egymást. A vérnyomásodra viszont vigyázhatnál, mert lehet, hogy 18 évesen még nem tűnik fontosnak, de később majd az lesz. Persze nem kell teljes absztinenciát fogadni, csak a mértéket tartani.18? Ó, hát nem vagyok én már olyan fiatal.Amúgy komolyan veszem a dolgot, ezért mentem el orvoshoz. Nagyapám stroke-ba halt bele, apámnak is volt, így elég sanszos hogy én se úszom meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Az szép, az én átlagos vérnyomásom kb. 110 körül szokott lenni (plusz-minusz 5) Nekem is ilyesmit mérnek a dokinál, a munkahelyin meg kb. 90-95-t, szóval leszoktam arról, hogy itt nézzék a vérnyomásom, mert szerintem rossz a mérő De a pulzusom nyugalmi állapotban is legalább 90, szóval azért ez a szív-dolog kicsit összetettebb kérdés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Brad Pitt megtapasztalhatta milyen a magyar valóság. Már a forgatási helyszínen lába kél a dolgoknak. Ejh ezek az enyveskezű "magyarorkok" http://www.origo.hu/filmklub/20101118-ello...n-a-jozsef.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. 18? Ó, hát nem vagyok én már olyan fiatal.Amúgy komolyan veszem a dolgot, ezért mentem el orvoshoz. Nagyapám stroke-ba halt bele, apámnak is volt, így elég sanszos hogy én se úszom meg. Bocsánat az egy év fiatalításért. Bár később még jól jönne. És ha komolyan veszed, az jó, akkor talán mégis megúszhatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Brad Pitt megtapasztalhatta milyen a magyar valóság. Már a forgatási helyszínen lába kél a dolgoknak.Ejh ezek az enyveskezű "magyarorkok" http://www.origo.hu/filmklub/20101118-ello...n-a-jozsef.html Elképesztő komolyan. Újabb országimázs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Brad Pitt megtapasztalhatta milyen a magyar valóság. Már a forgatási helyszínen lába kél a dolgoknak.Ejh ezek az enyveskezű "magyarorkok" http://www.origo.hu/filmklub/20101118-ello...n-a-jozsef.html Brad Pitt biztos most találkozott először lopással. Ilyet Amerikában még fel se találtak. Ott grafikonokkal magyarázzák a külföldre utazoknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. (szerkesztve) Tenel! Férjecskédnek írtam egy PM-et, légyszi szólj neki, hogy alkalomadtán nézzen rá! Köszi mindkettőtöknek! Szerkesztve: 2010. November 18. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Brad Pitt biztos most találkozott először lopással. Ilyet Amerikában még fel se találtak. Ott grafikonokkal magyarázzák a külföldre utazoknak. Persze Amerikában is van lopás, de az hogy pont itt lopták el, nem vet jó fényt az országra. Elég ha csak Oprah müsorában megemlíti amit több tízmillió amerikai néz, már kevesebb turísta jön ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 18. Köszönjük. http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/201...ok-2011ben.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.