Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Miért a jók mennek el? És két ilyen nagyszerű ember. Tudtam volna jobb alanyokat is a halálra.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Tudtam volna jobb alanyokat is a halálra.... Ők is meghaltak ma Ody...csak róluk nem volt hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Ők is meghaltak ma Ody...csak róluk nem volt hír. Szerintem nagyon is élnek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Nyugodjanak mindketten békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. RIP RIP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. (szerkesztve) Nyugodjanak békében. Nielsen hatalmas figura volt. Szerkesztve: 2010. November 29. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Szép kort megéltek mindketten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Mindketten a filmtörténelem ékköveit hagyták hátra a maguk kategóriájában. Nyugodjanak békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. (szerkesztve) Nyugodjék ő is békében. Más: Pildi, Bomarr: olvastátok az újabb kormányzati agymenést az inflációról? Szerkesztve: 2010. November 30. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Én olvastam róla pár mondatot, bár az én véleményem ezek szerint nem mérvadó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Nyugodjék ő is békében. Más: Pildi, Bomarr: olvastátok az újabb kormányzati agymenést az inflációról? Kicsit ilyen inverz-Midász ez a kormány, nem? Nem arannyá, hanem sz*rrá válik minden amihez nyúlnak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Kicsit ilyen inverz-Midász ez a kormány, nem? Nem arannyá, hanem sz*rrá válik minden amihez nyúlnak...Remélem tudják mit csinálnak. A tavaszi reformlépésekre leszek kíváncsi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. A nyugdíjról egy oldal. http://azennyugdijam.blog.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Remélem tudják mit csinálnak. A tavaszi reformlépésekre leszek kíváncsi. Szerintem nem. Ülnek ott fenn, aztán azt hiszik, hogy az ország mögöttük áll, és bármit lenyomhatnak az emberek torkán. Én már inkább félek az állítólagos tavaszi reformoktól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Én olvastam róla pár mondatot, bár az én véleményem ezek szerint nem mérvadó Bocsi! Dehogynem! Bomarr: Igen. Van egy kiforrott álláspontom az infláció növeléssel kapcsolatban, ha érdekel esetleg, akkor priviben kifejtem, nem akarom itt fárasztani a tömeget a sok közgázos agymenéssel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Bocsi! Dehogynem! Bomarr: Igen. Van egy kiforrott álláspontom az infláció növeléssel kapcsolatban, ha érdekel esetleg, akkor priviben kifejtem, nem akarom itt fárasztani a tömeget a sok közgázos agymenéssel. Engem is érdekelne ha nem gond, bevallom abszólut nem fáraszt a közgázos beírásaid sőt. Sokat tanulok belőlük, mert érthetően írod le és logikusan. Majd akarok is kérdezni valamit az állampapírokkal kapcsolatban csak össze kell szednem pár infót hogy ne legyen hülye a kérdés nagyon. ;) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Én is szívesen olvasom őket, főleg Pildiével kiegészítve. Érdekesek, legalább valamennyi rálátásunk lesz a pénz és a gazdaság világára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Itt még fejek fognak hullani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. priviben kifejtem, nem akarom itt fárasztani a tömeget a sok közgázos agymenéssel. Szerintem is jöhetne ide, a többiek meg maximum "tekernek" fentebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Donát: Jaja, jöhet ide Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Donát: röviden annyit írnék, hogy a kormányunk egymással ellentétes stratégiákat követ egyszerre, ami sehová sem fog vezetni, illetve egy irányt tudok... Már abban sem vagyok biztos, hogy ezeket a dolgokat lehet-e stratégiának nevezni, hiszen a szó maga hosszú távú előrelátást feltételez, itt meg inkább rögtönzésekről lehet beszélni. Az inflációs cél emelése csak egy része ennek a "stratégiának", ami ráadásul elég kétélű fegyver, ha nem jól alkalmazzák, csak negatív hatása lesz, pl. elinflálja a maradék megtakarításokat is. Az elemzéseid pedig engem is mindig érdekelnek, Te az egyetemen még a legjobb forrásokból kapod a jó gondolatokat ösztönző tanítást. Én már főleg mikroökonómiával, vagyis cégek gazdálkodásával foglalkozom, a makro dolgok kevésbé állnak közel hozzám. orki: köszönöm, ez nagyon jól esett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Én tolom a pénzt a részvényekbe, remélem hosszútávon megéri majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Bárcsak más is megtehetné. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Bárcsak más is megtehetné.Nem milliókról van szó... A zsebpénzem nem a perselybe rakom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Csatlakozom! Ugyan nagyon nem konyítok a ti tananyagaitokhoz, de a téma érdekel. (Meg hát érint is, ugye.... mint minden ittlevőt. Apropó, Priest hova tűnt ennyire?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Nem milliókról van szó... A zsebpénzem nem a perselybe rakom. Sok mindenkinek marad semmi, amit berakhatna bárhova, csak erre akartam célozni, de nem rosszindulatúan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Sok mindenkinek marad semmi, amit berakhatna bárhova, csak erre akartam célozni, de nem rosszindulatúan Tudom. Örülök, hogy megtehetem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Itt még fejek fognak hullani Ez szerintem parasztvakítás. Cirkusz a népnek. Honnan kerültek vajon ezek a doksik elő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Másnál is fordult már elő, vagy csak nálam csinálja azt a Firefox, hogy minden újraindítás után egyre kevesebb oldal van a könyvjelzők között, végül teljesen eltűnik? A címsort pedig nem lehet legördíteni. Ennek tetejében. még 5 percenként le is vagy a gép. Lefuttattam egy víruskeresést, de nem talált semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 1. Másnál is fordult már elő, vagy csak nálam csinálja azt a Firefox, hogy minden újraindítás után egyre kevesebb oldal van a könyvjelzők között, végül teljesen eltűnik? A címsort pedig nem lehet legördíteni. Ennek tetejében. még 5 percenként le is vagy a gép. Lefuttattam egy víruskeresést, de nem talált semmit. Nem tartozik a rendes működés körébe ez a fajta mutatvány. Telepítsd újra a firefoxot, hátha az megoldja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.