JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Érdekes vita... Kinek van igaza? http://www.youtube.com/watch?v=sRSJNejFWwE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Apropó mi van Mártiékkal? Nagyon el vannak tűnve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Itt ömlik a hó. Várom a sógorékat, hogy menjünk be a kórházba, de nem lesz egyszerű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Apropó mi van Mártiékkal? Nagyon el vannak tűnve. Márti írta, hogy vizsgára készül. Karácsony körül biztos jobban ráér majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Érdekes vita... Kinek van igaza? Az a helyzet, hogy az üzlet dominál. Amúgy Friderikusznak adok igazat és mint látszik nyugaton a ker. adók meg tudnak egyezni.Másrészről ezt a két adót ledozeroltatnám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Márti írta, hogy vizsgára készül. Karácsony körül biztos jobban ráér majd. Akkor csak nem vettem észre? Vagy nem ide írta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Jelentem, e naptól fogva hivatalosan is diplomás ember lettem, kiváló minősítéssel. (Kézhez kaptam. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Nah, egy újabb értelmiségi Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Gratulálok Donát. Remélem koccintotok rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Gratulálok, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Gratulálok Donát! Most értem haza, marha jó kis Karácsonyi party volt, megdícsért a főnök Ittunk forralt bort, jókat beszélgettünk, nagyon jó kis nap volt ez Az egyedüli ami beárnyékolja, hogy holnapután kezdődik a vizsgaidőszakom és tanulni kell rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Gratulálok Donát. Ma voltunk bent apámnál a kórházban és mit kellett vinni neki? Villanykörtét. Először azt hittem viccel, de egy kórteremben egy villanykörte van a 6 olvasólámpát. Innen látszik milyen rettenetes állapotban van az egészségügy. A kórház(János) úgy néz ki mintha a második világháború óta nem lett volna renoválva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Gratulálok, Donát! Frenkie, a villanykörte még hagyján, az sokkal nagyobb baj, ha nincs elég gyógyszer. Márpedig erről épp Nálad Ortis mesélt eleget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Köazönöm mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Gratulálok, Donát! Frenkie, a villanykörte még hagyján, az sokkal nagyobb baj, ha nincs elég gyógyszer. Márpedig erről épp Nálad Ortis mesélt eleget. Hát nem semmi az sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. (szerkesztve) Hát igen, ez elszomorító hogy milyen körülmények vannak Szerkesztve: 2010. December 18. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. A jánoshoz nekem is nagyon szép emlékeim fűződnek... Dédnagymamámnak, mikor 2 éve bevitték oda, első napokban ellopták a fogsorát. Nagymamám pedig talán még ma is élne, ha nem tökölnek és bénáznak annyit... Azt a kórházat úgy ahogy van le kéne dózerolni és egy kulturált, európai színvonalú betegellátó létesítményt építeni a helyére. Csak hát ugye nincs rá pénz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Ja, az én nagymamámhoz kijött a mentő és még a mentősök kérdezték hogy mit csináljanak, ha nem bénáznak anyit akkor még mindig köztünk lehetne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. A jánoshoz nekem is nagyon szép emlékeim fűződnek... Dédnagymamámnak, mikor 2 éve bevitték oda, első napokban ellopták a fogsorát. Nagymamám pedig talán még ma is élne, ha nem tökölnek és bénáznak annyit... Azt a kórházat úgy ahogy van le kéne dózerolni és egy kulturált, európai színvonalú betegellátó létesítményt építeni a helyére. Csak hát ugye nincs rá pénz. Héjj!! Én ott születtem! (Asszem... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. A jánoshoz nekem is nagyon szép emlékeim fűződnek... Dédnagymamámnak, mikor 2 éve bevitték oda, első napokban ellopták a fogsorát. Nagymamám pedig talán még ma is élne, ha nem tökölnek és bénáznak annyit... Azt a kórházat úgy ahogy van le kéne dózerolni és egy kulturált, európai színvonalú betegellátó létesítményt építeni a helyére. Csak hát ugye nincs rá pénz. Ugyanezt gondolom én is. Van vagy 20 épület egyik jobban rohad mint a másik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Frenkie, ez egy nagyon szép dal. Sokszor eszembe jut, hogy én sem becsülöm meg eléggé az anyukámat, pedig annyit segít nekünk, mindenben, és mindig mellettem állt, amikor kellett. Főleg a halála után jár ez sokat a fejemben. Van ám lelkifurdalásom, hogy néha nem úgy kellett volna tennem dolgokat ahogy csináltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. A magyar egészségügy megér egy külön misét - s főleg egy külön tanulmányt, úgyhogy a következő évben ezzel, és a magyar nyugdíjrendszerrel fogok foglalkozni, összehasonlító kontextusban (más országokhoz viszonyítva). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Gratula Donát a diplomához! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Azt a kórházat úgy ahogy van le kéne dózerolni és egy kulturált, európai színvonalú betegellátó létesítményt építeni a helyére. Csak hát ugye nincs rá pénz. Kell a pénz futball stadionra. Én privatizálnám az egészet úgy ahogy van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Itt már egy deka felhő sincs. Szerintem éjszaka lesz vagy -15 fok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Nálunk a kerületben a Honvéd kórház mondjuk nagyon szép és, fel van újítva és az ellátás is elsőosztályú.. ha győzöd fizetni zsebbe a pénzt. De legalább tényleg modern, semmi sztk-s utánérzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Gratula Donát a diplomához! Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. (szerkesztve) TT-csába, a kedvencem Norbi kiesett az X-faktorból Mindegy, kívánom neki, hogy az énekesi, showmani karrierjében tovább jusson, mint a kalapos.... Szerkesztve: 2010. December 18. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Akkor egy kicsit megkésve én is gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.