Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Remélhetőleg jó idő lesz és most nem láttok egy hétig. Ha rossz idő lesz akkor mégis... Milánnak már kívántam máshol. XD
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6.14 éve Boldog születésnapot, Milán Kudar, neked pedig jó nyaralást, ha jó idő lesz Már ha nyaralni mész erre az egy hétre
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7.14 éve Boldog szülinapot kolmilan. Nemrég értem haza, de már most visszavágyok. Nagyrészt jó idő volt, alkoholt mértékkel ittam (bár a rosszullétet nem tudtam így se elkerülni, tekintve hogy egy este elszívtam 3 cigit, egy szivart és elég sok pipadohányt), arany pénteken nem is söröztem, és a borhétről is csak kettőt próbáltam. Bár ehhez hozzátartozott az is hogy 200-ra emelték decijét, szóval nem éppen éri meg ettől berúgni. És javítok azon álláspontomon hogy a pálinka sz*r, ittam pár olyan baromi jót hogy aaaaw. Jaaa és láttam a felrobbanó meteort is. Csak a vonatbaleset nem kellett volna. Szép látvány volt ahogy zacskózták a cafatokat, csontokat, szerveket.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7.14 éve Üdv ismét itt Hajaj, sokszor visszavágyik az ember a nyaralásba
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7.14 éve Üdv ismét itt Hajaj, sokszor visszavágyik az ember a nyaralásba Köszi.Hát igen, a tudat a legrosszabb hogy most egy évig megint semmi. Képzeld visszavettek(?) a suliba. Először írtak hogy költségtérítéses megerősítve, aztán hogy újra államin vagyok. Tudja a halál.
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 7.14 éve Képzeld visszavettek(?) a suliba. Először írtak hogy költségtérítéses megerősítve, aztán hogy újra államin vagyok. Tudja a halál. Ez jó hír! Nem csodálom, hogy össze-vissza történik minden, mostanában nagy a káosz ebben az országban. Remélhetőleg most már nem fog változni, és folytatni tudod a sulit.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.