Hozzászólás ideje: 2012. Március 21.13 éve (... és elvisznek a rendőrök) Szerintem állapodjunk meg annyiban, hogy egy igazán jó zenéhez nem kell több két fülnél. És akkor off vége. Valóban, ott a pont.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 22.13 éve Attól, hogy nálunk az normális, ha valaki full részegen végig okádja az utcát és még büszke is másnap rá, az nem azt jelenti, hogy máshol egy vicces cigit szégyenlek a fiatalok és szintén ilyen aljasak lesznek tőle...itt a bor literje 200 FT, máshol meg egy kávézóban ennyiért már kapsz egy finom sütit...Társadalom és hozzáállás válogatja. No meg politikus is, ahol több eszük van, ott rájöttek, hogy ez igazán sokat hozhat a konyhára, ha ráteszik az adót.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 22.13 éve Reaper: nagyon jó ez a zene! Drog, pia témát tessék átvinni az oda illő topicba.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 22.13 éve Én jobban örülnék ha arról lenne beszélgetés, hogy józanul, tisztán is lehet élvezni bármit.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 22.13 éve Újabb mérföldkövön vagyok túl ( hehe...projekttervezés), sikerült a vizsga. Máris érzem, hogy hihetetlen esélyek nyíltak meg előttem, puszi Viktor pocijára ezért. Sajnos az osztály felének nem sikerült, nagyon sajnálom őket, mert tényleg ebbe apait-anyait beleadtak, hogy sikerüljön.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 22.13 éve Újabb mérföldkövön vagyok túl ( hehe...projekttervezés), sikerült a vizsga. Máris érzem, hogy hihetetlen esélyek nyíltak meg előttem, puszi Viktor pocijára ezért. Sajnos az osztály felének nem sikerült, nagyon sajnálom őket, mert tényleg ebbe apait-anyait beleadtak, hogy sikerüljön. Akkor gratula hivatalosan is
Hozzászólás ideje: 2012. Március 22.13 éve Szerző Gratula nagyon. Ami a személyeskedést illeti, Frenkie régi tag, akit azért szeretünk mert ő Frenkie. Alkoholos befolyásoltság alatt vagy indulatból ír olyasmit, ami később nem kerül archiválásra Ilyen darab. Viszont nagyszerű fórumtalikat lehet nála szervezni (hú de rég voltam már fórumtalin.....)
Hozzászólás ideje: 2012. Március 22.13 éve Gratulálok Oldie. Remélem most jöttél haza a búfelejtőből megünneplendő a sikert.
Hozzászólás ideje: 2012. Március 22.13 éve Gratulálok Oldie. Remélem most jöttél haza a búfelejtőből megünneplendő a sikert. Nem jöttem....Hoztak! Á, nem. Mindenki kifáradt oszt szétszéledtünk. Szerintem a fél osztály bukása beárnyékolta a közös sörözést. Kolmilan, kösz neked is.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.