Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Boldog szülinapot Lada. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 2. Miért kell riogatni? Miért nem lehet azt írni szép nyári időnk lesz 38 fokkal. Nem. Mindenki megdöglik aki nem iszik 20 liter szódát, jön a világvége, rettenetes ,borzalmas kánikula és hőség lesz, maradj otthon. Lópikulát. Nyár van ilyenkor ez van majd lesz ősz és tél akkor nem lesz.Egy kis optimizmust ahogy a németek teszik. Persze ők ezért is tartanak ott ahol mi sosem fogunk. http://www.origo.hu/idojaras/20120802-riasztas-a-szinte-40-fokos-hoseg-miatt-kanikula-idojaras-elorejelzes.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Miért kell riogatni? Miért nem lehet azt írni szép nyári időnk lesz 38 fokkal. Nem. Mindenki megdöglik aki nem iszik 20 liter szódát, jön a világvége, rettenetes ,borzalmas kánikula és hőség lesz, maradj otthon. Lópikulát. Nyár van ilyenkor ez van majd lesz ősz és tél akkor nem lesz.Egy kis optimizmust ahogy a németek teszik. Persze ők ezért is tartanak ott ahol mi sosem fogunk. http://www.origo.hu/idojaras/20120802-riasztas-a-szinte-40-fokos-hoseg-miatt-kanikula-idojaras-elorejelzes.html Ne aggódj, télen majd a "szibériai hideggel" riogatnak megint, jön a jégkorszak, mind megfagyunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Nem tudok pontos számadatot(és lusta vagyok kiguglizni), de minden évben meghalnak jópáran a melegtől (főleg nyugdíjasok). Ha csak egy ember életét is meg tudják menteni a "riogatással", már megérte. Nem értem miért kell ezen mindig kiakadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. (szerkesztve) Iagazat adok Lok-nak! + gyűlölöm a kánikulát... Lada, Isten éltessen! Szerkesztve: 2012. Augusztus 3. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Boldog születésnapot, Lada Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Bolog szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Boldog szülinapot! Én is gyűlölöm a kánikulát, és ezzel együtt a nyarat is. Az elmúlt hetek időjárása nekem pont megfelelő volt. Persze azért akkor ne essen, mikor megyünk a Balcsira két hét múlva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Boldog születésnapot! Aki gyűlöli a nyarat, az költözzön Szibériába... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. (szerkesztve) Isten éltessen Lada bácsi! Nem tudok pontos számadatot(és lusta vagyok kiguglizni), de minden évben meghalnak jópáran a melegtől (főleg nyugdíjasok). Ha csak egy ember életét is meg tudják menteni a "riogatással", már megérte. Nem értem miért kell ezen mindig kiakadni. Akinek egy kis esze van az ilyenkor issza a vizet mint a gép, és főleg nem megy a napra. Az időseknél ez megoldható hisz nyugdíjasok, így nem kell dolgozni. De akinek ezt mondani kell.... Szerkesztve: 2012. Augusztus 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. (szerkesztve) Egy szívbetegnek vagy a magas vérnyomással küzdőknek szinte majdnem mindegy. Persze inni kell, de nem hiszem, hogy sokan azért lennének rosszul, mert nem ittak folyadékot. Dzséjt: téged vajmi kevéssé érint, hogy utálom a kánikulát vagy sem. Nem én vezérlem az időjárást, úgyhogy felesleges Szibériába küldeni. Szerkesztve: 2012. Augusztus 3. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Egy szívbetegnek vagy a magas vérnyomással küzdőknek szinte majdnem mindegy. Igen...szóval akkor miről is beszélünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Igen...szóval akkor miről is beszélünk? Az, hogy hiába iszik vizet, attól még igen veszélyeztetett helyzetben van a nagy meleg miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. De minek kell paráztatni? Mindenki tudja ilyenkor mi a dolga. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Nem paráztatás, csak instrukciókat ad a Frenkie által linkelt cikk. Majd nézd meg a Tényeket fél hétkor, na az paráztatni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. (szerkesztve) Boldog Szülinapot! A nicked miatt egyszer egyest kaptam magyar irodalomból, mert a haverom aki előttem ült, szeretett rajzolni. Éppen Adytól vettük a Lédával a bálban című művet. Ő pedig készített egy rajzot, amin estélyi ruhában lévő embereket gázol halálra egy kocka alakú autó és ez volt alá írva: LADÁVAL A BÁLBAN! Hátraküldte nekem és annyira röhögtem, hogy felszólítottak felelni, de mivel az adott versről semmit sem tudtam, kaptam egy karót. 2nap múlva ismét felszólítottak, akkor már készültem és pont a Ladás vers volt, nagyon kellett figyelnem, hogy ne röhögjem el, de végül egy 4esig jutottam... Szerkesztve: 2012. Augusztus 3. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Boldog szülinapot, Lada! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Frenkie banja végleges? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 3. Amíg kialussza magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Amíg kialussza magát. Flórival kapcsolatban írt vagy úgy általánosan mint ahogy a videó játékos topicban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Nem akarok ezzel foglalkozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Aki gyűlöli a nyarat, az költözzön Szibériába... Ennyi erővel aki meg nem, az Afrikába... Egyébként tényleg kár ezen lovagolni, nyáron meleg van, télen meg hideg. Ez a Föld nevű bolygó már csak ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Ma bicajjal átmentem a Művészetek Völgyébe, 4évvel ezelőtt voltam ott, azóta kicsit megváltozott az egész. Jó, hogy vittem magammal hideg vizet, mert minden baromi drága volt és kocsival alig lehetett közlekedni a kis utcákban, én sokkal gyorsabban haladtam. Voltam két udvarban, ahol koncert szerűségek voltak, de a meleg miatt alig voltak. Egy helyen ettem gulyás levest, ami nagyon finom volt és kaptam mellé ajándék tócsit. Egész napos program volt, el is fáradtam rendesen, nézek még egy Lost részt, aztán szerintem alszom is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Azt gondoltam, figyelni is szoktam rájuk, meg elraktározom. Dominic Monaghan pedig kifejezetten jól színészkedik itt is, a Gyűrűk urában is jó volt, nekem mégis a Siny Cityis alakítása a kedvencem. Demonoid torrent oldalon valaki fent van? Mert nekem már lassan egy hete azt írja ki, hogy nem elérhető, megszűnt volna az oldal? Amióta hazaértem egy játékkal játszom, most regeltem be rá, elég érdekes, kártya gyűjtögetős, harcolós játék, valaki ismer hasonlót? Nanofights Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Azt gondoltam, figyelni is szoktam rájuk, meg elraktározom. Dominic Monaghan pedig kifejezetten jól színészkedik itt is, a Gyűrűk urában is jó volt, nekem mégis a Siny Cityis alakítása a kedvencem. Az vicces, tekintve hogy a Sin Cityben nem is szerepel. Összekevered a Frodót játszó Elijah Wood-dal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Tényleg összekevertem, csak nem vele, hanem a Yellow Bastard-öt alakító színésszel, mert alapban a karakter nagyon hasonlít rá, de a színész is: A színész És valljuk be, ezen a képen tényleg nagyon hasonlít Monaghanre: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Bár nem vagyok admin, se moderátor, szerintem ennek a sorozatos diskurzusnak inkább egy másik topikban lenne a helye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 4. A fülére hasonlít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 5. Bár nem szóltam, hogy elmentem, de most szólok, hogy visszatértem a Balatonról! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.