Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Remek! Erre már én is gondoltam korábban, hogy be lehetne vezetni. :)

Esetleg az megoldható, hogy nyilvános legyen kitől hanyast kapott az adott könyv?

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:
17 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Én olvastam a Tracey West féle TCW adaptációt, de igen erősen érződött rajta, hogy a fiatalabb korosztálynak készült. 

Igen, az a fiatalabb korosztálynak íródott. Én 10-es éveim elején járhattam, mikor elolvastam. Akkor tetszett, azóta eltelt 9-10 év, tehát lehet, hogy már nem élvezném annyira. :) 

Hozzászólás ideje:
2018. 03. 08. - 18:36, caseyjones írta:

A Karen Traviss-féle Klónok háborújára gondolsz? Én tavaly nyáron olvastam, szerintem borzalmas. A Tracey West-féle verziót úgy kb 9-10 éve olvastam, az sokkal jobban tetszett. Emlékeim szerint lényegesen hűbb maradt a filmhez, mint Traviss műve. 

Teljesen elégedett voltam vele. Karen sokkal többet kihozott abból az egyszerű kis történetből, mint vártam volna.

Hozzászólás ideje:

A következő könyvek vannak előkészítés alatt.

Courscanti éjszakák II.

Klónháborús játszmák 2.

Fejvadászháborúk 3.

Leia, Princess of Alderaan

Az utolsó Jedik regényváltozatát most tudják csak elkezdeni fordítani, így a becsült megjelenési ideje június-július lesz.

Cserébe megpróbálják előrehozni Claudia Gray: Leia, Princess of Alderaan regényét.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

A következő könyvek vannak előkészítés alatt.

Courscanti éjszakák II.

Klónháborús játszmák 2.

Fejvadászháborúk 3.

Leia, Princess of Alderaan

Az utolsó Jedik regényváltozatát most tudják csak elkezdeni fordítani, így a becsült megjelenési ideje június-július lesz.

Cserébe megpróbálják előrehozni Claudia Gray: Leia, Princess of Alderaan regényét.

Köszi, a híreket, de a Legends könyveknek is van külön topicja ami oda való azt jó lenne oda beírni, mert csak belekeveredik az ember.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A starwars.com -on ellehet olvasni egy rövidke részletet a júliusban érkező Thrawn: Alliances c. regényből. A részletben az Uralkodó megbízza Thrawnt és Vadert, hogy dolgozzanak össze.

Spoiler

megtudhatunk továbbá pár dolgot még:

1. A könyv a Rebels 3. és 4. évada között fog játszódni. A részletben említést tesznek Thrawn Atollon -on elszenvedett vereségéről.

2. Thrawn és Vader az Ismeretlen Régiókba utaznak, nevezetesen egy Batuu nevű bolygóra. Ezen a bolygón találkozott a klónháborúkban Anakin és Thrawn.

Már nagyon várom a könyvet. :D 

Hozzászólás ideje:

Zahn viszont még írni fog Thrawn könyveket. Állítólag már leszerződött a 13. Star Wars regényére is. Az új kánonban ez lesz a harmadik könyve, a Thrawn: Alliances után jelenik meg valamikor. Még nem lehet tudni miről szól, feltehetően megint Thrawn-ról. Bírnám, ha ez már

a Lázadók 4. évada után játszódna.

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

A kiadó megpróbálja előrehozni a The Last Shot és a Most Wanted magyar megjelenését.

Azért érdemes lehet lobbizni a Szukitsnál, hogy kétféle borítóval is megjelenjen a The Last Shot? Mit gondolsz, van erre esély?

Hozzászólás ideje:

Lázadók képes útmutató megvan valakinek? 1.400Ft-ot megér? Igazából én nem gyűjtöm ezeket, de ennyit szánnék rá, ha vannak benne érdekességek. 

TN6_B1390023.JPG

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, sirszalhasogato írta:

Azért érdemes lehet lobbizni a Szukitsnál, hogy kétféle borítóval is megjelenjen a The Last Shot? Mit gondolsz, van erre esély?

A Disney írja elő szerződésben, hogy milyen borítóval jelenhet meg a könyv. Így nem hiszem, hogy lenne értelme.

Persze azért majd szólok nekik, hogy próbálják meg rávenni a jogtulajt, mindkét borítóval engedje meg. A végső szó viszont a Disney-é.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Nem, két levehető borítót adnak majd a könyvhöz. 

29342545_10156328420488713_1412738436497

Más. Bookline-on a Rey túlélési útmutatója 510Ft csupán, és a szállítás is ingyenes. Máshol olvastam, hogy informatív könyv a Jakkuról, és az is kiderül Rey miket csinált a szabadidejében. Én berendeltem. Rey fanoknak ajánlom.

TN6_B1408420.JPG

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Látom, hogy van Zsivány egyes+Utolsó jedik pakk. Ébredő erő+Zsivány+Utolsó jedik pakknak örülnék. Le szeretném cserélni a keménytáblásokat puhára.

Hozzászólás ideje:

A kánon könyvek között jelenik meg. Ettől még lehet, hogy nem minden része kánon?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.