luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. A borítókat feltette a Del Rey jó minőségben 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. A Qui-Gon/Obi regényt már így látatlanban is berendelném. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. (szerkesztve) Ez a borító az Alphabet Squadronnak most meghökkentően precízen hozott vissza nekem egy gyerekkori emléket. Mindig szerettem a különböző betűkkel jelölt wingeket egymás mellé rajzolni, bármennyire is állt távol a végeredmény a valóságtól. Akkor persze még nem volt U-wing, viszont volt V-wing a Rogue Squadron játékokból, mely nevet azóta az Alpha-3 viseli. Szerkesztve: 2018. Október 5. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Köszi a híreket Jók ezek a borítók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A Qui-Gon/Obi regényt már így látatlanban is berendelném. Azt én is. A téma is hiánypótló, az író pedig garancia a jó könyvre. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Én is tuti veszek egyet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Azt lehet már tudni, mennyivel fog játszódni az EP1 eseményei előtt? Vagy egy hosszabb időszakot ölel fel, amelynek végén eljutunk a Naboo feletti blokádhoz és a kudarcba fulladt Jedi-misszióhoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. 3 perccel korábban, Nute Gunray írta: Azt lehet már tudni, mennyivel fog játszódni az EP1 eseményei előtt? Vagy egy hosszabb időszakot ölel fel, amelynek végén eljutunk a Naboo feletti blokádhoz és a kudarcba fulladt Jedi-misszióhoz? Egyelőre csak annyit tudni, hogy az EpI előtt fog játszódni. Más információ még nem ismert. Áprilisban fog érkezni, szóval én úgy tippelem, hogy talán az év végén elhintenek néhány információt, de esélyesebb a jövő év eleje. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Ez az Alphabet Squadorn számomra elég érdektelen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. (szerkesztve) Engem sem villanyozott fel, de Freed eddigi könyvei tetszettek (az Inferno osztagot még nem olvastam). Szerk: Most nézem, azt Christie Golden írta. Szerkesztve: 2018. Október 6. - Nute Gunray 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. 22 órával ezelőtt, luke19 írta: Igen, meg a Zsivány Egyes regényváltozatát. Eddig az lett a legjobban sikerült filmregény szerintem. Szerintem Stover-től A Sith-ek bosszúja lett a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Szerintem Stover-től A Sith-ek bosszúja lett a legjobb. Rosszul is fogalmaztam. A Disney éràra értettem. Természetesen az a messze a legjobb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 8. A Most Wanted valószínűleg átcsúszik 2019. első negyedévére. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Azt szeretném megkérdezni hogy van-e valahol egy lista mely tartalmazza hogy melyek a kánon-könyvek. Most azt csinálom hogy a Szukits oldalán a Star Wars könyveket nézegetem és ha nincs rájuk írva hogy Legend akkor az kánon. Jól gondolom? Persze így baromi macerás és lassú. Szóval valaki tudna egy linket adni ahol ki lehetne listázni csak a kánon könyveket monsjuk az utóbbi 5-6 évből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. 6 perccel korábban, Frenkie írta: Azt szeretném megkérdezni hogy van-e valahol egy lista mely tartalmazza hogy melyek a kánon-könyvek. Most azt csinálom hogy a Szukits oldalán a Star Wars könyveket nézegetem és ha nincs rájuk írva hogy Legend akkor az kánon. Jól gondolom? Persze így baromi macerás és lassú. Szóval valaki tudna egy linket adni ahol ki lehetne listázni csak a kánon könyveket monsjuk az utóbbi 5-6 évből? Az oldalamon van már külön könyvek menüpont. Ott benne van az összes magyarul megjelent kánon regény, plusz a Disney éra előtti filmregények. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. (szerkesztve) Azt hiszem a starwarsmedia.hu oldalán találsz külön listát a kánon és külön listát a Legendákról is. Egyébként a Szukits Kiadó oldalán is külön menüpontok vannak, viszont a csomagtermékeknél vannak Legendák-kánon csomagok is. Ráadásul vannak olyan Legendák könyvek is, melyeken nincs kint a Legendák felirat, mert még a régi készletből is vannak példányok. E mellett minden Szukits-os Star Wars könyv elején van lista a kánon és Legendákról is. Szerk. Most láttam, hogy a beleolvasok résznél több új könyvnél is az eddig kiadott könyvek listájával indítanak. A Leia, az Alderaan hercegnője könyvnél ha rámész a beleolvasok részre, lapozol egyet és a második oldalon rögtön ott van a kánon könyveik listája. Szerkesztve: 2018. Október 15. - Darth Revan9 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Milyen érdekes. Nekem úgy tűnik, mintha a Kolibri teljesen leállt volna a kánon junior könyvekkel. Legends of Luke Skywalker még mindig sehol, pedig ez tűnt Az utolsó Jedik hajnala projekt egyik legvonzóbb darabjának. És a Forces of Destiny könyveknek sincs se híre se hamva.... Pedig azokat tavaly még idén nyárra ígérték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 15. (szerkesztve) 10 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Milyen érdekes. Nekem úgy tűnik, mintha a Kolibri teljesen leállt volna a kánon junior könyvekkel. Legends of Luke Skywalker még mindig sehol, pedig ez tűnt Az utolsó Jedik hajnala projekt egyik legvonzóbb darabjának. És a Forces of Destiny könyveknek sincs se híre se hamva.... Pedig azokat tavaly még idén nyárra ígérték. A Legends of Luke Skywalker-en gondolkoztak, de végül nem került be a tervezett kiadások közé. Szerkesztve: 2018. Október 15. - sirszalhasogato helyesírás :P 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 16. 21 órával ezelőtt, sirszalhasogato írta: A Legends of Luke Skywalker-en gondolkoztak, de végül nem került be a tervezett kiadások közé. Érdekes, kár hogy lemondtak róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Pista, hol a lista? Új lista! Mivel az utóbbi időben megint gyarapodott az elolvasott kánon könyvek listája, gondoltam felállítok egy új élménysorrendet. 1. Elveszett csillagok 2. Vérvonal 3. Trawn 4. A lázadás hajnala 5. Új hajnal 6. Katalizátor 7. Tarkin 8. Phasma 9. Sötét tanítvány 10. Alkony század 11. Ahsoka 12. Sith Nagyurak 13. A Birodalom vége 14. Adósság 15. Utóhatás 16. Bizonyos szemszögből nézve 17. A Jedik örököse 18. A hercegnő és a koboldok A hercegnő, a kalandor és a párafarmer 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Akkor én is összeállítottam egy tetszési sorrendet: 1. Sötét Tanítvány 2. Thrawn 3. Tarkin 4. Vérvonal 5. Új hajnal 6. A lázadás hajnala 7. Katalizátor 8. Ahsoka 9. Phasma 10. Alkony század 11. Elveszett csillagok 12. Sötét tanítvány 13. A csempész futása 14. A Jedi fegyvere 15. Mozgó célpont 16. Birodalom vége 17. Adósság 18. Utóhatás 19. A Jedik örököse 20. Szóval Jedi akarsz lenni? 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Ezen felbuzdulva én is írok listát (a gyerek- és ifjúsági könyveket mellőzöm) 1. Vérvonal 2. A lázadás hajnala 3. Elveszett csillagok 4. Thrawn 5. Tarkin 6. Leia, az Alderaan hercegnője 7. Zsivány egyes 8. Katalizátor 9. Alkony század 10. Utóhatás - A Birodalom vége 11. Sötét tanítvány 12. Sith Nagyurak 13. Phasma 14. Utóhatás - Adósság 15. Bizonyos szemszögből 16. Új hajnal 17. A Jedik örököse 18. Utóhatás 19. Ahsoka 20. Az ébredő Erő 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. A Végső dobást és Az utolsó Jediket még nem olvastam, de a többi alapján jelenleg így néz ki a listám: 1. Sötét tanítvány 2. Elveszett csillagok 3. Vérvonal 4. A lázadás hajnala 5. Katalizátor - Egy Zsivány Egyes történet 6. Leia, az Alderaan hercegnője 7. Thrawn 8. Tarkin 9. Sith Nagyurak 10. Phasma 11. Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet 12. Utóhatás - A Birodalom vége 13. Utóhatás - Adósság 14. Új hajnal 15. Battlefront II - Inferno osztag 16. Battlefront - Alkony század 17. Ahsoka 18. Utóhatás 19. A Jedik örököse 20. Canto Bight 21. Bizonyos szemszögből nézve 22. Az ébredő Erő 23. A Jedi fegyvere 24. Mozgó célpont 25. A csempész futása 26. Az ébredés előtt 27. A hercegnő, a kalandor és a párafarmer 28. Ne becsüld alá a sötét oldal hatalmát 29. Szóval Jedi akarsz lenni? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 7. (szerkesztve) A Thrawn: Szövetségek ma kijött a nyomdából. Szerkesztve: 2018. November 8. - Darth Revan9 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 7. Ez örvendetes hír, már nagyon várom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Ma megkaptam a levelet, hogy postázták - több másik könyvvel együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 8. Akkor hamarosan én is megrendelem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 9. A Most Wanted - a Han és Qi'ra regény január és március között várható. A legújabb, eddig bejelentett regényekre is igyekeznek minél hamarabb leszerződni. Azok magyar megjelenése még nem pontos, értelemszerűen attól is függ, hogy a bürokratikus papírozással mikor végeznek meg persze mikor kapják meg a szöveganyagot. Én a következőket saccolnám megjelenésnek. Queen's Shadow - május-június. Master and Apprentice - június-augusztus Alphabet Sqaudron - augusztus-szeptember. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 14. A többi filmekből amúgy ART könyv nem fog megjelenni magyarul? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 14. A Kolibri tevékenységérre nem látok teljesen rá, úgyhogy nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.