Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. 23 perccel korábban, luke19 írta: Azt olvastam ma, hogy a Journey to the EPIX projektet bejelentették már. Biztos lesznek még regények. Nálam a Végső dobás, és a Thrawn Szövetségek csalódást okoztak. A Leia nem volt rossz, de az se lesz a kedvencem. Jelenleg a Canto Bight-ot olvasom, még nagyon az elején járok, de ennek a könyvnek se érzem létjogosultságát (egyelőre). Nekem a szövetségek bejött, a végső dobás pedig egy felemás regény. De nyugodj meg, lesznek még jó könyvek 1000%. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Én ma fejeztem be az Ébredő Erőt nem volt rossz. Sok újdonságot nem tartalmazott, de azért így is akadt egy két meglepetés. Főleg pl. Poe kikerülése Jakkuról és kisebb háttérinfók. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Szerintem meg a legborzasztóbb canon könyv eddig, nehéz lesz alulmúlni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Éppen most , Nute Gunray írta: Szerintem meg a legborzasztóbb canon könyv eddig, nehéz lesz alulmúlni. Azért van egy Jedik Örököse is. Én azt tartom eddig a legrosszabbnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. (szerkesztve) Idézet És most akkor veszek egy csomó jegyzettömböt és tollat. Bennem csak a fő sztori marad meg, plusz a főszereplők. Áthoztam ide ne offoljunk. Igaz lassan haladok legtöbb esetbe 1 nap 1 fejezet, de minek is kéne sietnem? Meg persze közbe olvasok mást is... Valahogy annak idején elkezdtem, és úgy vagyok vele érdekességként tök jó, és visszatudom keresni a dolgokat. Nézd a jó oldalát legalább ismersz majd egy embert aki jegyzetel is közbe Szerkesztve: 2019. Április 14. - Kargarosz 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Általában én csak tömegközlekedésen olvasok, ott nyilván erre nincs mód. Olvasás közben egyébként is megmaradnak a nevek és a helyszínek, maximum később felejtem el, de arra meg ott a Wookieepedia. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. 3 perccel korábban, Kargarosz írta: Áthoztam ide ne offoljunk. Igaz lassan haladok legtöbb esetbe 1 nap 1 fejezet, de minek is kéne sietnem? Meg persze közbe olvasok mást is... Valahogy annak idején elkezdtem, és úgy vagyok vele érdekességként tök jó, és visszatudom keresni a dolgokat. Nézd a jó oldalát legalább ismersz majd egy ember aki jegyzetel is közbe Hát egyszer lehet kipróbálom. Viszont elég hosszadalmas lenne újraolvasni az eddigi könyveket. Következő könyv mi lesz? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. 4 perccel korábban, Nute Gunray írta: arra meg ott a Wookieepedia. Vagy Dzséjt. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Vagy Dzséjt. Pláne 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. 7 perccel korábban, Nute Gunray írta: Általában én csak tömegközlekedésen olvasok, ott nyilván erre nincs mód. Olvasás közben egyébként is megmaradnak a nevek és a helyszínek, maximum később felejtem el, de arra meg ott a Wookieepedia. Igen pont ezért kezdtem el annak idején próbaként, hogy amíg olvasom addig megmarad, de utána meg elfelejtem, és mondom akkor haladok lassan úgy se hajt senki jegyzetelek, és így legalább megmarad elő tudom venni érdekességként szerintem tök jó. Azon is gondolkodtam hogy kiemelővel esetleg a fontos dolgokat kiemelem, de mondom,ha már megveszem ennyi zsetonért ezeket a kiadványokat akkor szépen fogom magam és leírom mert azért az a könyv maradjon már meg igazi könyvnek Amúgy ilyen sokat utazol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. 16 perccel korábban, Kargarosz írta: Amúgy ilyen sokat utazol? Pestre járok fel dolgozni, oda-vissza 1-1 óra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Remélem a Del Rey panelen kapunk valami érdekes újdonságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Most tanulmányozom a Del Rey-es panel eredményeit. A Del Rey már a panel elején bejelentette, hogy most semmi újat nem fognak bejelenteni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. 11 órával ezelőtt, Iqvi írta: Hát egyszer lehet kipróbálom. Viszont elég hosszadalmas lenne újraolvasni az eddigi könyveket. Következő könyv mi lesz? Hm...igen jó kérdés. Az Ébredés Előtt könyvet elkezdtem annó lehet azt bekéne fejezni, és akkor még nem jegyzeteltem. De azóta ahogy tudtam vettem a könyveket szóval nyugodtan lehet ajánlani hallgatlak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. 24 perccel korábban, Kargarosz írta: Hm...igen jó kérdés. Az Ébredés Előtt könyvet elkezdtem annó lehet azt bekéne fejezni, és akkor még nem jegyzeteltem. De azóta ahogy tudtam vettem a könyveket szóval nyugodtan lehet ajánlani hallgatlak Mi nincs még meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. A kiadó biztos elégedetlen lesz a Del Rey jelenlegi felhozatalával. Rákérdeznek szerintem a Cavan Scott Dooku regényre - lesz-e nyomtatásban és lehet-e rá szerződni. E mellett valszeg a csekély mennyiség miatt rákérdeznek újra a 2013 előtti címerke is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Éppen most , Darth Revan9 írta: A kiadó biztos elégedetlen lesz a Del Rey jelenlegi felhozatalával. Rákérdeznek szerintem a Cavan Scott Dooku regényre - lesz-e nyomtatásban és lehet-e rá szerződni. E mellett valszeg a csekély mennyiség miatt rákérdeznek újra a 2013 előtti címerke is. Hát nem csak a kiadó. Én is elég csalódott vagyok. Nincsenek új könyvek, a képregényes panel is elég vérszegény lett. Értem hogy lesznek még Comic Conoc az évben, de mégis csak itt lett volna a legnagyobb értelme bejelenteni az újdonságokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. 12 perccel korábban, Iqvi írta: Hát nem csak a kiadó. Én is elég csalódott vagyok. Nincsenek új könyvek, a képregényes panel is elég vérszegény lett. Értem hogy lesznek még Comic Conoc az évben, de mégis csak itt lett volna a legnagyobb értelme bejelenteni az újdonságokat. Szerintem a következő hónapokban májusban, júliusban, és szeptember-október folyamán lesznek bejelentések. De ez csak tipp, a regény bejelentések a Disney érában kiszámíthatatlanok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. 45 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A kiadó biztos elégedetlen lesz a Del Rey jelenlegi felhozatalával. Rákérdeznek szerintem a Cavan Scott Dooku regényre - lesz-e nyomtatásban és lehet-e rá szerződni. E mellett valszeg a csekély mennyiség miatt rákérdeznek újra a 2013 előtti címerke is. Én nagyon remélem, hogy jöhet nyomtatásban! Azonnali vétel lenne egy Dooku regény! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. 5 perccel korábban, Iqvi írta: Mi nincs még meg? Az újak közül ugye még egyik se. Phasma, Canto, Katalizátor, Tarkin, Leia Alderaan hercegnője, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Az utolsó három nagyszerű olvasmány, nekem a Phasma annyira nem tetszett, de sokaknak az is bejön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. 2 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Az újak közül ugye még egyik se. Phasma, Canto, Katalizátor, Tarkin, Leia Alderaan hercegnője, Szerintem bátran elolvashatod mindet. Nekem egyikkel se volt bajom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. A képregényekkel haladtam, de az utolsó SW regényem a Dark Disciples volt. Mit ajánlanátok az utóbbi pár év regényei közül?:P 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Katalizátor, Leia, az Alderaan hercegnője, Thrawn, Ahsoka. A legendákból erősen ajánlom a Coruscanti éjszakákat és a Klónháborús játszmákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Gördülékenyebb lesz a kánon könyvekre való szerződés. Reméljük, hogy ez azt jelenti, korábban jöhetnek egy picit. Meglátjuk. Legendák: nyáron újra próbálkoznak. Reméljük a legjobbakat, itt még minden képlékeny. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Kíváncsi vagyok, ez mi lesz majd. Az Ep5 40. évfordulójára valami (mint az Ep4-hez volt a novellagyűjtemény)? Vagy valami nagyobb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
sirszalhasogato Hozzászólás ideje: 2019. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 16. Hát, az az embléma alul a PT jedi rendé, szóval nem biztos, hogy ez egy Ep5 projekt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 16. Bízom benne, hogy a "REALLY big" tényleg valami nagyobb dolog lesz egy szimpla novellás kötetnél. Egy új multimédiás projektet vagy hosszabb sorozatot el tudok képzelni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Lehet elnéztem,de az Ifjúsági könyveknek direkt nincs topicjuk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Kifejezett címekre gondolsz? Valamiért senki se akart nekik nyitni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.