Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most komolyan? Úgy örültem a hírnek,hogy kiadják regény formájába erre meg...miért van ez?

Most kérdeztem a Jedi könyvtárat fészen ők azt írták,hogy regényváltozatban jön, ha jön,de esélye kicsi. 

Szerkesztve: - Kargarosz

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Lenyűgözőek. Jó látni őket. Az első képen az Vader akar lenni?

A rajzoló a következőt nyilatkozta ezzel kapcsolatban:

"A kihívást számomra az jelentette, hogy a már ismert karaktereket és idegen fajokat felismerhetőnek, bár némileg eltérően adjam vissza, mint eredetileg voltak bemutatva. Egyik kedvenc példám erre Darth Vader 'mumus' verziójának megszületése. Imádattal gondolok arra, ahogy galaxis-szerte a családfők így szólnak a gyerekekhez 'Jobban teszed, ha kitakarítod a szobádat, különben Vader elvisz téged.' Jó párszor kíséreltem meg megtalálni a helyes egyensúlyt, hogy valósághű legyen, ámbár mégis szürreális és rémálomszerű. Ennek titka, hogy megtartottam az ikonikus Vader-sziluettet, majd hozzáadtam egy kellő mértékű Tim Burton csavart."   

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jedi rendet bemutató összefoglaló könyvet fognak kiadni The Secrets of the Jedi néven. Marc Sumerak (Star Wars: Galaxy's Edge Cookbook, Star Wars: Droidography) az írója. Luke Skywalker szemszögéből fogjuk megismerni a Jedi rend történetét. A könyvet az Insight Editions fogja megjelentetni november 19-én!

secrets-of-the-jedi-cover-2.jpg&w=3960&h

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Na, a Szukits kiadó fordítókat keres Star Wars könyvekhez. Lásd a Facebook oldalukat. Beugró munkadarabként a Crash of Fate elejét kell fordítani. Akiket érdekel, az jelentkezzen.

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Na, a Szukits kiadó fordítókat keres Star Wars könyvekhez. Lásd a Facebook oldalukat. Beugró munkadarabként a Crash of Fate elejét kell fordítani. Akiket érdekel, az jelentkezzen.

Meg fordult a fejemben, de gimi mellett még sok lenne.:D 

Hozzászólás ideje:

A jövő héten hétfőn új kiadványok kerülnek előrendelhetőbe. A Jedi Könyvtár oldalán 5 elrejtett borító van. Tipp. Thrawn Treason, Star Wars Vol 10, Kanan Vol 2. Az álmok bolygója és a Darth Maul: A vadászó árnyék.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én a novellák miatt mindenképp megveszem (már csak azért is, hogy összevessem a Szabotőr fordításomat a most készülő hivatalos fordítással, mert annak idején, úgy emlékszem, nem volt minden tiszta a borzasztó minőségű nyersanyag miatt).

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Szerintem is ezek lesznek. A vadászó árnyék magyar borítója már fel is került a Jedi Könyvtár FB oldalára a napokban. Egyelőre nem tudom, hogy megvegyem-e úgy, hogy megvan a régebbi kiadás.

Nekem is megvan a régi, ezért egyelőre nem tervezem, hogy újra megveszem, még a novellák miatt sem. 

Hozzászólás ideje:

Már fent is vannak az új könyvek képregények. Hol van itt  a vége te jó ég, és még mennyi minden fog jönni. Hála a Szukitsnak köszönjük szépen csak valaki adhatna kölcsön nem tiltakozok. :D 

Szerkesztve: - Kargarosz

Hozzászólás ideje:
2019. 08. 28. - 18:32, Darth Revan9 írta:

A Jedi Könyvtár oldalán 5 elrejtett borító van. Tipp. Thrawn Treason, Star Wars Vol 10, Kanan Vol 2. Az álmok bolygója és a Darth Maul: A vadászó árnyék.

Bejöttek a tippjeid. :) 

1ttj3wlech8d59hhb80b.png

Örömmel látom, hogy a Thrawn: Treason címe mégis csak Thrawn: Árulás lett.:yeah:

Hozzászólás ideje:

Ment is a rendelés mind az ötre. Alig várom! Előtte még befut a Mester és tanítványa, a Yoda: Sötét találkozó és a többi őszi képregény. Lesz mit olvasnom Star Wars fronton (is), az biztos! Rá kell készülni a 9. részre! :D

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Nabopolasszar írta:

Van isten :clap2:

Ateista vagyok, erre csak annyit tudok mondani hogy jó szerencse.:P A címválasztásnak nagyon örülök.

Mind az 5 bejelentésből, 3 a Thrawn, és a képregények érdekelnek a legjobban, Legendset nem olvasok szóval ha csak valaki meg nem veszi akkor két könyvnek több marad a polcon.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

És ez még csak a kezdet....igazából lassan egy külön szekrény kell SW-könyveknek mert már annyi van, hogy nem tudom hova tenni. Mondjuk, hogy magyarul később jönnek a kiadványok számomra nem rossz mert így pénzileg feltudok készülni valamennyire. 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Hamarosan nyomtatásban, könyv formában is megjelenik Cavan Scott Dooku: Elveszett Jedi című hangoskönyve, amelyből megtudhatjuk, miért hagyta ott Dooku a Jedi rendet. A kiadvány angolul október 1-én kerül a boltokba.

dooku-book-cover.jpg&w=3960&h=0

Hozzászólás ideje:

Tök jó. Kicsit sajnálom, hogy csak szövegkönyv lesz. De érdemes lesz így is olvasni. Annak idején kellett olvasni kötelezőben Shakespeare és Ibsen drámákat is nyomtatásban a középiskolában, gondolom a Dooku könyvet is így kell elképzelni. Egyébként miért van két különböző gerinccel?

Végül egy kis jóslás: várható magyar megjelenés: legkorábban 2020. második negyedév.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

Tök jó. Kicsit sajnálom, hogy csak szövegkönyv lesz. De érdemes lesz így is olvasni. Annak idején kellett olvasni kötelezőben Shakespeare és Ibsen drámákat is nyomtatásban a középiskolában, gondolom a Dooku könyvet is így kell elképzelni. Egyébként miért van két különböző gerinccel?

Ugyanaz a könyv, csak az egyik borítóval a másik meg anélkül.  

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.