Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Nem, még nem rendeltem, de megfogom. Te már megkaptad? Milyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Igen, ma megjött. Beleolvasva egész jónak tűnik. Gyakorlatilag egy összefoglaló a karakterek Sw-ben és a TCW-ben betöltött szerepéről. Igazából újat nem mond. Legalábbis eddig. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 23. 2021. 09. 12. - 14:32, Darth Revan9 írta: Még a végén a Kolibri ki tudja hozni a Test of Courage-et. Már nincsenek ilyen illúzióim :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Új könyveket jelentettek be: https://www.starwars.com/news/new-books-revealed?fbclid=IwAR03CBd9DFtk_Wdc4oi_XlVmHRq23axS8xZP8FIop-euAknx0hbb_-lhN9U Adam Cristopher: Shadow of the Sith - Luke és Lando nyomozása a Sithek nyomai után, találkozásuk Ochival, aki Rey szüleire vadászik. Mike Chen: Brotherhood - Klónháborús kaland Obi-Wan és Anakin főszereplésével. Stories of Jedi and Sith - ifjúsági novelláskötet, értelemszerűen Erőhasználókról, Jake Bartok illusztrációkkal. Kiersten White - Padawan - az ifjú Obi-Wan megpróbál a Qui-Gon lehető legjobb tanítványa lenni, még ha nem is tűnik ez olyan egyszerűnek. 2 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. (szerkesztve) 14 perccel korábban, reaper írta: Brotherhood Ez konkrétan összeköti A klónok támadását a sorozattal. Abban a rövid időintervallumban fog játszódni, amikor Anakin lovag lesz. Magyar megjelenés szempontjából 3 regény érdekes. A Brotherhood, a Shadow of the Sith és az elvileg YA Padawan. Az antológiakötet middle-grade, úgyhogy arra inkább nem, mint lehet számítani (meglátjuk, mit nem tervez a Kolibri) Szerkesztve: 2021. Október 7. - kdani20 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. 20 minutes ago, reaper said: Új könyveket jelentettek be: https://www.starwars.com/news/new-books-revealed?fbclid=IwAR03CBd9DFtk_Wdc4oi_XlVmHRq23axS8xZP8FIop-euAknx0hbb_-lhN9U Adam Cristopher: Shadow of the Sith - Luke és Lando nyomozása a Sithek nyomai után, találkozásuk Ochival, aki Rey szüleire vadászik. Mike Chen: Brotherhood - Klónháborús kaland Obi-Wan és Anakin főszereplésével. Stories of Jedi and Sith - ifjúsági novelláskötet, értelemszerűen Erőhasználókról, Jake Bartok illusztrációkkal. Kiersten White - Padawan - az ifjú Obi-Wan megpróbál a Qui-Gon lehető legjobb tanítványa lenni, még ha nem is tűnik ez olyan egyszerűnek. Na jó, na jó. Ezek zseniálisan hangzanak! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. 34 perccel korábban, Iqvi írta: Na jó, na jó. Ezek zseniálisan hangzanak! Főleg a Luke-Lando-Ochi regény.! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. A klónok háborúja szereplők nagykönyve mind a 7 évadot átfogja? Àtnyargaltam ide @Ody Mandrell, nem akartam ott offolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Benne vannak a 7. évad eseményei is. A teljes TCW-ről szól tehát. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. 1 órával korábban, kdani20 írta: Ez konkrétan összeköti A klónok támadását a sorozattal. Abban a rövid időintervallumban fog játszódni, amikor Anakin lovag lesz. Magyar megjelenés szempontjából 3 regény érdekes. A Brotherhood, a Shadow of the Sith és az elvileg YA Padawan. Az antológiakötet middle-grade, úgyhogy arra inkább nem, mint lehet számítani (meglátjuk, mit nem tervez a Kolibri) Igen, sajnos a middle-grade kategória kiesett. Főleg, hogy a Kolibri újra elkezdett foglalkozni velük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Benne vannak a 7. évad eseményei is. A teljes TCW-ről szól tehát. Klassz! Akkor a mozifilm képes útmutatója, meg a guide füzetem mellé ez kiváló lesz. Teljes lesz a TCW könyvtár! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. 46 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Főleg a Luke-Lando-Ochi regény.! Csak akkor, ha sok utalás és összekötés lesz a könyvben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Ez most egy kellemes meglepetés, 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. 29 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Csak akkor, ha sok utalás és összekötés lesz a könyvben. Miért ne lenne? A leírás egyértelműen utal erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. A jövő év már-már aranybánya lesz számunkra. Mind nagyon ígéretes és várós. A fentebbiek közül egyértelműen a Shadow of the Sith c. könyv tűnik a legérdekesebbnek, de ugyanakkor mind a Brotherhood, mind a Padawan is roppantul váróssá vált. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. És a High Republic-ról még szó se esett. Én nem is hittem volna hogy ilyen erős lesz az az év, simán lekörözi majd 2019-et! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Egytől-egyig nagyon várós regények! Méghogy a Disney hátrahagyta a saga érát... 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Miért ne lenne? A leírás egyértelműen utal erre. Claudia Gray Vérvonal című regényében erősen érződött, hogy nem nagyon kötheti össze a dolgokat. Én attól a könyvtől pl. többet vártam volna. Túl sok mindent kellett homályban hagynia a filmek miatt. A Shadow of the Sith-nél pedig ott lesznek az élőszereplős TV-sorozatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Nem hiszem, hogy most már lenne ilyen probléma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. 11 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Claudia Gray Vérvonal című regényében erősen érződött, hogy nem nagyon kötheti össze a dolgokat. Én attól a könyvtől pl. többet vártam volna. Túl sok mindent kellett homályban hagynia a filmek miatt. A Shadow of the Sith-nél pedig ott lesznek az élőszereplős TV-sorozatok. Akkor nem olvastad el az új könyv szinopszisát? Az egész az átkötésekről szól. A fősztori maga az ep. 9 elemeivel foglalkozik. A Vérvonal rossz példa hisz akkor nem volt kész a trilógia. Nehéz olyasminek megirni az előzményét ami még nem is létezik és homályos. Azt meg nem értem honnan veszed hogy a TV-sorozatok itt bármit bekavarnának. Ez a könyv nem a Mandaloriról vagy Boba Fettről szólnak. Eleve más korban járunk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. 5 perccel korábban, Bomarr írta: Akkor nem olvastad el az új könyv szinopszisát? Az egész az átkötésekről szól. A fősztori maga az ep. 9 elemeivel foglalkozik. A Vérvonal rossz példa hisz akkor nem volt kész a trilógia. Nehéz olyasminek megirni az előzményét ami még nem is létezik és homályos. Azt meg nem értem honnan veszed hogy a TV-sorozatok itt bármit bekavarnának. Ez a könyv nem a Mandaloriról vagy Boba Fettről szólnak. Eleve más korban járunk... Lesznek más élőszereplős tv-sorozatok is. Ahsoka, Rangers of the New Republic, és még ki tudja mennyi minden van tervező asztalon. Lehet, hogy már elkezdtek gondolkodni olyan sorozatokon is, melyek később játszódnak, talán pont a könyv közeli időben. Egyébként azért reménykedek benne, hogy szép átkötések lesznek. De ott van pl. Grogu esete. Vajon ebben a könyvben utalhatnak rá egyáltalán? Ki tudja mi lesz vele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. A bejelentések alapján az Ahsoka és a Rangers of the New Republic is a Mandalorihoz kapcsolódik. Nincs olyan információ, hogy később játszódó sorozat készülne. A könyv szerintem Grogu nélkül is tökéletesen tud működni. Eleve van egy elég komoly időugrás a Mandalorihoz képest. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. (szerkesztve) A mostani könyvmegjelenések után rájöttem, hogy jövőre könyvfronton is elleszünk látva megjelenésekkel. Igaz, ez csak az amerikai piac, de jelenleg úgy néz ki, hogy 2022-ben minden hónapra - ha legalábbis júliusig nézzük a dolgokat - lesz legalább 1 könyvmegjelenés: Január: 4. - The High Republic: The Fallen Star (Del Rey) 4. - The High Republic: Mission to Disaster (Middle Grade) Február: 1. - The High Republic: Midnight Horizon (Young Adult) Március: Erre a hónapra elvileg egy "Proxima" kódnévvel ellátott SW könyv foglal helyet. Q'ira? A most megjelent tartalmak (War of the Bounty Hunters, Crimson Reign) után nem tartom kizártnak, hogy ez lesz a Q'ira trilógia zárása. Április: 5. - Queen's Hope (Young Adult) (A Padmé trilógia lezárása, amely a klónháborúk kezdő időszakába kalauzol el bennünket) <-- eredetileg jövő hónapban jött volna ki, de eltolták a megjelenést jövőre. Május: 10. - Brotherhood (Del Rey) (klónháború eleje, Obi-wan és Anakin + Ventress) Június: 7. - Stories of Jedi and Sith (MG) - 10 antológia történet a SW jedijeiről és sithjeiről, többek között Luke Skywalker, Rey, Darth Maul vagy éppen Barriss Offee kap egy sztorit. 28. - Shadow of the Sith (Del Rey) Július: 26. - Padawan (Young Adult) - Obi-wan padawanként, a Mester és tanítványa előzménye. A fentebbi felhozatal után nekem az a sejtésem, hogy a High Republic 2. fázisa valószínűleg később fog elkezdődni. Most mondok egy augusztust és akkor a min. havonta 1 SW könyv megvan. Szerkesztve: 2021. Október 8. - Bence1997 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A mostani könyvmegjelenések után rájöttem, hogy jövőre könyvfronton is elleszünk látva megjelenésekkel. Igaz, ez csak az amerikai piac, de jelenleg úgy néz ki, hogy 2022-ben minden hónapra - ha legalábbis júliusig nézzük a dolgokat - lesz legalább 1 könyvmegjelenés: Január: 4. - The High Republic: The Fallen Star (Del Rey) 4. - The High Republic: Mission to Disaster (Middle Grade) Február: 1. - The High Republic: Midnight Horizon (Young Adult) Március: Erre a hónapra elvileg egy "Proxima" kódnévvel ellátott SW könyv foglal helyet. Q'ira? A most megjelent tartalmak (War of the Bounty Hunters, Crimson Reign) után nem tartom kizártnak, hogy ez lesz a Q'ira trilógia zárása. Április: 5. - Queen's Hope (Young Adult) (A Padmé trilógia lezárása, amely a klónháborúk kezdő időszakába kalauzol el bennünket) <-- eredetileg jövő hónapban jött volna ki, de eltolták a megjelenést jövőre. Május: 10. - Brotherhood (Del Rey) (klónháború eleje, Obi-wan és Anakin + Ventress) Június: 7. - Stories of Jedi and Sith (MG) - 10 antológia történet a SW jedijeiről és sithjeiről, többek között Luke Skywalker, Rey, Darth Maul vagy éppen Barriss Offee kap egy sztorit. 28. - Shadow of the Sith (Del Rey) Július: 26. - Padawan (Young Adult) - Obi-wan padawanként, a Mester és tanítványa előzménye. A fentebbi felhozatal után nekem az a sejtésem, hogy a High Republic 2. fázisa valószínűleg később fog elkezdődni. Most mondok egy augusztust és akkor a min. havonta 1 SW könyv megvan. Spec. nem nagyon örülök annak, ha a Köztársaság Fénykora 2. fázisának indulása csúszik. Lehet, hogy a Queen's Hope azért csúszik jövő áprilisra, illetve a Brotherhood azért jelenik meg májusban, mert 2022 lesz? Vagyis A klónok támadása 20 éves évfordulója. Szerkesztve: 2021. Október 8. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. 24 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Lehet, hogy a Queen's Hope azért csúszik jövő áprilisra, Kicsit félek ettől a regénytől, úgyhogy nem bánom a csúszást. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 15. A nagy dömpingben szerintem a többség elcsúszott felette, de jön még egy MG regény, ami kötődni fog a Star Wars: Hunters-hez. Cím még nem, de megjelenés már van: '22. Jún. 7. Forrás 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 19. Érkezett egy kánon ábrázolás Plagueis-ről. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Gyanítom, a muun voltának búcsút mondhatunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Ezt nagyon sajnálnám. Bár, ahogy megnéztem a csuklyás alakot ábrázoló képet talán még lehet muun. Viszont nem értem miért akarják megváltoztatni a faját? Ráadásul Lucas határozta meg ezt. Ez pont jó ötlet volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 20. A wookiepedia még mindig muun-t ír. Szerintem ez a kép nem zárja ki. Sőt, a hosszúkás fejforma inkább megerősiti. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.