Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Nem binárisok. Nem tudom ez mennyire lenne igazán jó. Ha túl sok Vader képregény lesz, akkor csökkenni fog a minőség. Már a Sötét Látomásokat se szerettem maradéktalanul. Remélem a binárisok miatt nem fogják ezerrel támadni a Köztársaság Fénykorát majd a transzfób haterek. Vadernél. Egyetértek, de a jogtulaj szemében nem a minőség számít, hanem az eladások. Amíg a Vader képregényeket ilyen kiemelten veszik, addig nyomni fogják őket. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. (szerkesztve) 12 perccel korábban, Bomarr írta: Oh, pedig szerintem azaz egyik legjobb. Az első -ep.4-utáni- Vader sorozatnál sokkal jobban tetszett. Én pont fordítva látom. Nekem az első ep4 utáni Vader sorozat sokkal jobb volt, ha már azzal hasonlítottad össze, mint a Sötét Látomások. Többet adott hozzá Vader karakteréhez a 2015-ös sorozat mint a mini. Törölni Szerkesztve: 2021. Március 31. - Iqvi Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Szerintem az ep.4 utáni Vader sorozat meglepően erőtlen és középszerű lett. A hosszú sorozatokból egyértelműen az új korszak leggyengébbje. Én ott majdnem kezdtem bedobni a törülközőt pláne hogy akkoriban olvastam el a Chewbaccát és a Leia képregényeket is, amik még annál is rosszabbak voltak. A Sötét látomások világépités helyett iszonyú kreativ de annyira hogy egy története simán lepipálja ezen a téren a komplett első Vader-sorozatot. Ami nem túl nehéz. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. 2 órával ezelőtt, Iqvi írta: Én pont fordítva látom. Nekem az első ep4 utáni Vader sorozat sokkal jobb volt, ha már azzal hasonlítottad össze, mint a Sötét Látomások. Többet adott hozzá Vader karakteréhez a 2015-ös sorozat mint a mini. Ezzel én is így vagyok. Bár szerintem az Ep4-5 közötti Vader sorozat sem csúcsminőség, azért sokat hozzáadott a karakterhez és az érához. Különösebb bajom amúgy Sötét látomásokkal sincs, de nem érzem, hogy annyi plusz tett volna hozzá Vaderhez. Ráadásul szerintem az a sztori elég kínos volt, amiben a csaj megszállottan szerelmes volt Vaderbe. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. Hozzászólás ideje: 2021. Március 31. A 2020-as Vadert még nem olvastam, de a témái alapján nagyon érdekesnek tűnik. Nekem a 2017-es Vader az etalon, az egy elejétől végéig jól összerakott kerek sztori jó rajzokkal (Vader fejének formája 1-2 helyen fura). A 2015-ös Vader szintén nagyon jó, egy csomó érdekes karaktert adott a kánonnak (Aphra és a droidjai, Black Krrsantan, Cylo), és a nyomozós történetszál is nagyon jó. A Sötét Látomásokból csak 2-3 számot olvastam el, de nem jött be különösebben. Nekem a kánon képregényeknél ez az antológia formátum nem jön be, a régi Dark Horse-os Star Wars Mesékben valahogy jobban ki tudták bontani ezeket a mellékszálakat. Szóval én így rangsorolom azokat, amiket eddig olvastam: 1. 2017 Vader 2. 2015 Vader 3. Target Vader 4. Sötét Látomások 4 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. 2021. 03. 31. - 14:29, Iqvi írta: Hülyeséget beszéltem Abszolút nem. Jól írtad, 30 füzet lesz a WotBH. Májusban érkezik egy Alpha one-shot, ami elindítja ezt az egészet. Emellett a hónap folyamán mind a négy kapcsolódó ongoingban kapunk egy-egy prelude füzetet. Aztán júniusban elindul az októberig tartó, 5 számos War of the Bounty Hunters limitált széria, viszont mellette, szintén június és október között, mind a 4 kapcsolódó ongoingnak lesz egy War of the Bounty Hunters story arc-ja. Szóval összegezve: Alpha + 4 prelude füzet; 5 számos The War of the Bounty Hunters limitált széria, 4x5 War of the Bounty Hunters story arc. Az 30. 2021. 03. 31. - 20:04, Darth Revan9 írta: Remélem a binárisok miatt nem fogják ezerrel támadni a Köztársaság Fénykorát majd a transzfób haterek. Támadják azt épp eleget ezek nélkül is. Ez csak újabb lehetőség, hogy köpködhessenek rájuk. Érdemes (nem, igazából nem) megnézni a Youtube-os karaktervideók alatti kommenteket, illetve like arányt. Közben meg ugye elég sok a pozitív visszhang is. Csak a nagy youtuberek fikázzák állandóan. :/ 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Elég, zavaros volt nekem ez az event. 10 órával ezelőtt, kdani20 írta: Támadják azt épp eleget ezek nélkül is. Ez csak újabb lehetőség, hogy köpködhessenek rájuk. Érdemes (nem, igazából nem) megnézni a Youtube-os karaktervideók alatti kommenteket, illetve like arányt. Közben meg ugye elég sok a pozitív visszhang is. Csak a nagy youtuberek fikázzák állandóan. :/ Múltkor jól beleszálltunk Odyval és Bencével az egyik ilyen idiótába. Vagyis hát én kezdtem, aztán jött a fórum többi tagja is. Megfelelő erejű ellenkampány kéne a másik oldal részéről, csak hát erre esélyt nem látok. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. 9 perccel korábban, kdani20 írta: Szóval összegezve: Alpha + 4 prelude füzet; 5 számos The War of the Bounty Hunters limitált széria, 4x5 War of the Bounty Hunters story arc. Az 30. Amúgy nagyon kíváncsi vagyok, hogy tkp. milyen történetet találtak ki, amely ilyen sokáig fog tartani. Elvileg valami hatalmas dolog lesz, tele meglepivel (ugye Durge csak a kezdet) szóval elképzelésem sincs, hogy mi vár ránk. Mondjuk a júniusi leírásokból nekem az jött le, hogy kb. az lesz a közös pont, hogy mindenki Hanra vadászik, de ettől függetlenül senki se fog találkozni egyelőre egymással. Vagy lehet egy nagy csörte lesz a végjátékban. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. Hozzászólás ideje: 2021. Április 1. A Star Wars képregények Végjátéka? Azért még nekem sincs fogalmam. Az eddigi crossover eventek 5 füzetnél megáltak. Remélem nem lesz feleslegesen elnyújtva a sztori, és kapunk egy emlékezetes történetet. De abból a szempontból kiszámítható a dolog, hogy Han az mindenképpen Jabba-nál fog kikötni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. 14 órával ezelőtt, kdani20 írta: Abszolút nem. Jól írtad, 30 füzet lesz a WotBH. Májusban érkezik egy Alpha one-shot, ami elindítja ezt az egészet. Emellett a hónap folyamán mind a négy kapcsolódó ongoingban kapunk egy-egy prelude füzetet. Aztán júniusban elindul az októberig tartó, 5 számos War of the Bounty Hunters limitált széria, viszont mellette, szintén június és október között, mind a 4 kapcsolódó ongoingnak lesz egy War of the Bounty Hunters story arc-ja. Szóval összegezve: Alpha + 4 prelude füzet; 5 számos The War of the Bounty Hunters limitált széria, 4x5 War of the Bounty Hunters story arc. Az 30. Támadják azt épp eleget ezek nélkül is. Ez csak újabb lehetőség, hogy köpködhessenek rájuk. Érdemes (nem, igazából nem) megnézni a Youtube-os karaktervideók alatti kommenteket, illetve like arányt. Közben meg ugye elég sok a pozitív visszhang is. Csak a nagy youtuberek fikázzák állandóan. :/ Akkor jó darabig ellesz majd a magyar kiadás is ezzel a sztorival. Majd figyelni kell a wookie-t és egyéb oldalakat, hogy milyen formában lesznek a gyűjteményes kötetek és milyen sorrendben kéne őket kiadni. A régi kánonban, vagyis a Legendákban a huttok hímnősek voltak. Abba miért kötöttek bele annak idején? Ezzel esetleg lehet érvelni. 14 órával ezelőtt, Iqvi írta: Elég, zavaros volt nekem ez az event. Múltkor jól beleszálltunk Odyval és Bencével az egyik ilyen idiótába. Vagyis hát én kezdtem, aztán jött a fórum többi tagja is. Megfelelő erejű ellenkampány kéne a másik oldal részéről, csak hát erre esélyt nem látok. Az ellenkampány jó ötlet lehet, de én azt tapasztalom, hogy szélmalomharc és sok energia elmegy vele. Csak feldühíti ezeket a szutykokat és még vehemensebben támadnak. Valahogy, mintha az az érzés lenne bennük, hogy csak azért is nekik lehet igazuk, akik meg nem értenek egyet, azok hülyék, agymosottak, Disney robotok. A molyon is volt egy srác, akinek semmi más témája nem volt, csak az, hogy a Disney SW-k teljesen sz*rok, és azért kell a kampány, hogy felnyissák az emberek szemét az "igazságra", valamint hogy az "eltévelyedetteket" visszatereljék a "helyes útra". A vicc az, hogy annyira túlzásba vitte az egészet, hogy már az egyik molyos tag, aki szintén nagyrészt nem szereti az új SW-ket, is azt tanácsolta neki, hogy forduljon orvoshoz... Egy idő után pedig már eltűnt a molyról. Most vagy törölték, vagy ő maga hagyta el a platformot. Szerintem inkább törölték. 13 órával ezelőtt, Iqvi írta: A Star Wars képregények Végjátéka? Azért még nekem sincs fogalmam. Az eddigi crossover eventek 5 füzetnél megáltak. Remélem nem lesz feleslegesen elnyújtva a sztori, és kapunk egy emlékezetes történetet. De abból a szempontból kiszámítható a dolog, hogy Han az mindenképpen Jabba-nál fog kikötni. Az is eszembe jutott, hogy talán Hant kiolvasztják, aztán majd újra befagyasztják. Úgy tudom, hogy A Jedi visszatér elején a kiolvasztásakor más ruha van rajta. Én sose fedeztem fel a különbséget korábban. Lehet, hogy ezt a bakit próbálják orvosolni ezzel a hosszú sztorival. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. 42 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Az ellenkampány jó ötlet lehet, de én azt tapasztalom, hogy szélmalomharc és sok energia elmegy vele. Csak feldühíti ezeket a szutykokat és még vehemensebben támadnak. Akinek írtunk, vagy írtam - és nem szép szavakat, elhiheted - azok nem is reagáltak. Véletlen lenne? 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Akinek írtunk, vagy írtam - és nem szép szavakat, elhiheted - azok nem is reagáltak. Véletlen lenne? Nem mindig reagálnak. Néha azt kívánom, bár így lenne mindig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Szerintem a 80%-uk bot. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. 59 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Úgy tudom, hogy A Jedi visszatér elején a kiolvasztásakor más ruha van rajta. Én sose fedeztem fel a különbséget korábban. Lehet, hogy ezt a bakit próbálják orvosolni ezzel a hosszú sztorival. Mire gondolsz? Szerintem ugyanazt a ruhát viseli. Plusz elég furcsa lenne, ha a visszafagyasztáskor pont olyan pózba kerülne, mint az első alkalommal. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. 4 perccel korábban, Darth Sky írta: Mire gondolsz? Szerintem ugyanazt a ruhát viseli. Plusz elég furcsa lenne, ha a visszafagyasztáskor pont olyan pózba kerülne, mint az első alkalommal. Nem tudom konkrétan, mert nem részletezték. És nem is néztem utána. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. 7 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Nem tudom konkrétan, mert nem részletezték. És nem is néztem utána. Nekem eddig csak annyi különbség tűnt fel, hogy az Ep5-ben a fagyasztés előtt még ott van a karjain az a "biszbasz", az Ep6-os kiolvasztásakor meg már nincs. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. (szerkesztve) Akkor lehet, hogy ezt akarják majd megmagyarázni. Szerkesztve: 2021. Április 2. - Darth Revan9 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Sok hűhó egy biszbaszért 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akinek írtunk, vagy írtam - és nem szép szavakat, elhiheted - azok nem is reagáltak. Véletlen lenne? Igen az a kettő gyorsan elszelelt. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem a 80%-uk bot. Szerintem is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. 5 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Nem tudom konkrétan, mert nem részletezték. És nem is néztem utána. Ez olyan mintha azt mondanám, hogy azt mondták, a Dunántúlon vannak ufók. Nem részletezték és nem is néztem utána... Mondjuk előbbi esetben elég megnézni a filmeket, hogy lásd, a ruhája ugyanaz. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Hozzászólás ideje: 2021. Április 2. Azért remélem annál többről fog szólni ez a 30 számos crossover, hogy Han-on miért nincs biszbasu az ep6-ban. 3 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Április 3. Hozzászólás ideje: 2021. Április 3. Jó lesz ez. Masszív crossover lesz. Fejvadász háborúk trilógia 2.0 1 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. Hozzászólás ideje: 2021. Április 5. ha minden igaz, pénteken újabb War of the Bounty Hunters one-shot kerül bejelentésre. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Nézegettem a Star Wars képregénye gyűjteményes kiadásainak megjelenéseit. Nem túl jó, hogy az első THR Marvel kötetet autusztusra rakták. Még a második SW vol 2, a harmadik Darth Vader vol 2, a második Aphra vol 2 és a Bounty Hunters vol 2 is beelőzi. Ha ezek hamarabb kerülnek fel a Disney letöltő rendszerébe, akkor akár még az is előfordulhat, hogy az első Köztársaság Fénykora képregényre 2022 tavasz végéig, nyár elejéig kell várnunk. 3 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Nézegettem a Star Wars képregénye gyűjteményes kiadásainak megjelenéseit. Nem túl jó, hogy az első THR Marvel kötetet autusztusra rakták. Még a második SW vol 2, a harmadik Darth Vader vol 2, a második Aphra vol 2 és a Bounty Hunters vol 2 is beelőzi. Ha ezek hamarabb kerülnek fel a Disney letöltő rendszerébe, akkor akár még az is előfordulhat, hogy az első Köztársaság Fénykora képregényre 2022 tavasz végéig, nyár elejéig kell várnunk. Az elég gáz lenne. A THR képregényeket elvileg párhuzamosan kellene olvasni az első két könyvvel, nem? A Disney miért ragaszkodik továbbra is a hat hónapos csúszáshoz? Szerkesztve: 2021. Április 8. - Whill Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 16 perccel korábban, Whill írta: A THR képregényeket elvileg párhuzamosan kellene olvasni az első két könyvvel, nem? A Marvelest nem, az a Ligh of the Jedi után játszódik, viszont az Adventures-ben még szerepel a Nagy Katasztrófa. 17 perccel korábban, Whill írta: A Disney miért ragaszkodik továbbra is a hat hónapos csúszáshoz? Ezt már én se értem, felül kéne ezt vizsgálniuk. A kötelező csúszás nélküli rendszerben sokkal gyorsabban tudna haladni a Szukits. Elvileg Németországban ilyen rendszer van, de azzal lehet amiatt kivételezik a Disney, mert az az ország a Star Wars legnagyobb európai piaca. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. 20 perccel korábban, Whill írta: Az elég gáz lenne. A THR képregényeket elvileg párhuzamosan kellene olvasni az első két könyvvel, nem? A Disney miért ragaszkodik továbbra is a hat hónapos csúszáshoz? A Marvel sorozatát lehet a Jedik fénye és a Fenyegető sötétség után is olvasni. Viszont a jelenlegi állapotok mellett nem zárható ki, hogy még a második felnőtt regény és a második Young Adult regény is előbb fog megjelenni magyarul, mint az első THR Marvel kötet. És nem csak a hat hónapos kötelező várokázásról van szó. Sajnos az utóbbi két évben sokszor csúsznak az anyagok feltöltésével. Tehát sokszor előfordul, hogy a friss, új megjelent képregényekhez csak később tud hozzájutni a kiadó és később tudnak rajta elkezdeni dolgozni. Miért ragaszkodnak a hat hónaphoz? Nem lehet tudni. Az egyik elméletem az, hogy talán a kisebb, lemaradó piacokat így akarják rávenni, hogy a régi képregényeket is kiadják és ne csak a legújabbak közül válogassanak. Az, meg hogy le leszünk maradva a legújabbakkal, nem érdekli őket. 1 perccel korábban, Iqvi írta: A Marvelest nem, az a Ligh of the Jedi után játszódik, viszont az Adventures-ben még szerepel a Nagy Katasztrófa. Ezt már én se értem, felül kéne ezt vizsgálniuk. A kötelező csúszás nélküli rendszerben sokkal gyorsabban tudna haladni a Szukits. Elvileg Németországban ilyen rendszer van, de azzal lehet amiatt kivételezik a Disney, mert az az ország a Star Wars legnagyobb európai piaca. Nem hiszem, hogy felül fogják vizsgálni. Németország másik zónához tartozik, ők több mindent másképp csinálhatnak. Magyaroszág egy olyan piaci zóna része, ahol nyomatékosan felhívják a partnerek figyelmét, hogy várják ki a fél évet és ne kerüljék meg a rendszert. Sajnos az sem véletlen, hogy a második Star Wars és a harmadik Darth Vader még nem indult el nálunk. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Tudtommal a képregény köti össze azt az eltelt időt, amely a könyvek között telik el. A június végén megjelenő Rising Storm gondolom néhány héttel/hónappal később játszódik, mint a LotJ. De ez így roppant kellemetlen. Innen látni, hogy hátrány kis piacnak lenni. 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 8. Nézzük a jó oldalát. A könyveknél nem jellemző annyira ez. A Rising Stormot akár még a karácsonyfa alatt tudhatjuk. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.