Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Igen, én is ezen gondolkoztam, hogy alap, hogy ezt megveszem, de akkor nem szeretném elspoilerezni előtte. Mire viszont olvasom a magyar kiadást, addigra reális, hogy a IX. rész már több dolgot is elmesélt belőle. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. (szerkesztve) Egy megoldás van: angolul kell olvasni, hátha Sky lefordítja majd. Szegénynek sok munkája lesz. Szerkesztve: 2019. Július 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Én ezt angolul biztos elolvasom. A star wars comics story csatornát ajánlom erre a célra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 23. Age of Resistance borítók! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 23. És ezek már szeptemberben jönnek! Remélem nem okoznak csalódást. Snoke-nak ez lesz az első háttér anyaga így ettől sokat várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 23. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: És ezek már szeptemberben jönnek! Remélem nem okoznak csalódást. Snoke-nak ez lesz az első háttér anyaga így ettől sokat várok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 29. Néhány előzetes kép az Allegiance képregényből: https://jedi-bibliothek.de/2019/07/marvel-vorschau-allegiance-1/ 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 29. Ezeket pont ma láttam, nagyon hangulatos képek. A borítóképek stílusa nekem amúgy a shatterred empire-re halyaz. Mondjuk remélem annál többet hoznak ki belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 29. 1 órával korábban, Iqvi írta: A borítóképek stílusa nekem amúgy a shatterred empire-re halyaz. Mondjuk remélem annál többet hoznak ki belőle. Az eddigi információk szerint jobban fog kötődni az ST -hez, mint tette azt a Shattered Empire. A Doctor Aphra októberi száma egy új történetszálat kezd el, A Rogue's End címmel, amely úgy tűnik, mindössze 4 számot fog takarni (37-40) és azt pletykálják, hogy talán ezzel végetér a sorozat. Szerintem jó ötlet lenne, kicsit hagyják pihenni Aphrát - hogyha túléli - aztán jöhetne vissza cameozni vagy akár egy könyvben is szerepelhetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 30. 12 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Rogue's End címmel, amely úgy tűnik, mindössze 4 számot fog takarni Érdekes, remélem attól hogy csak négy részes lesz remélem kiadják majd magyarul is. Amúgy az Aphra már tényleg nagyon régóta fut, ki se néztem volna a sorozatból az elején hogy eddig fog tartani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 30. 11 perccel korábban, Iqvi írta: Érdekes, remélem attól hogy csak négy részes lesz remélem kiadják majd magyarul is. Amúgy az Aphra már tényleg nagyon régóta fut, ki se néztem volna a sorozatból az elején hogy eddig fog tartani. A 4 rész mellett érkezni fog még a széria 3. különszáma is. A 40 szám egy szép teljesítmény lenne a Doctor Aphratól. Anno az Enormous Profitnál azt hittem hogy vége lesz a sorozatnak - korábban ugye voltak pletykák, hogy összvissz 15-16 számos lesz a sorozat. Végül ez csak Kieronnal volt összefüggésben, mivel addig írta csak ő, utána jött Spurrier - Kieron ugye a következő szálra maradt co-writer - aztán a TCC -nél volt Spurriernek szabad keze. Márcsak egy mandihoz köthető képregényt várok idén. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 30. 7 perccel korábban, Bence1997 írta: Márcsak egy mandihoz köthető képregényt várok idén. Előzmény minit a népneeeek. Akkot.ha jön Aphrához a különszám, egybefűzve kijöhet nálunk is. Amúgy olvasod most a sima Star Wars új történetszálát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 30. 8 órával ezelőtt, Iqvi írta: Érdekes, remélem attól hogy csak négy részes lesz remélem kiadják majd magyarul is. Amúgy az Aphra már tényleg nagyon régóta fut, ki se néztem volna a sorozatból az elején hogy eddig fog tartani. Persze, hogy megjelenik, már felvették a 2020-2021-es tervezetbe. Így viszont már csak hat szabad hely maradt arra az időszakra. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 30. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Persze, hogy megjelenik, már felvették a 2020-2021-es tervezetbe. Így viszont már csak hat szabad hely maradt arra az időszakra. The Rise of Kylo Ren is le van már foglalva? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Július 31. 23 órával ezelőtt, Bence1997 írta: The Rise of Kylo Ren is le van már foglalva? Természetesen. Nem maradhat ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Változások lesznek a megjelenési sorrendben. A Star Wars Vol 10 idén biztosan jön. E mellé az Aphra 4 jött volna, de helyette a Kanan 2 jön. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Galaxy's Edge legújabb száma elég érdekes infókat rejt. Érdemes elolvasni ezt a cikket. https://ziro.hu/konyv/kepregenyek/a-fenykard-a-gyengeknek-valo-egy-titokzatos-sith-szekta-es-a-ren-lovagok/ 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 6. A Star Wars Vol 10 és a Kanan Vol 2 ott van az előkészületben menüben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 14. Szerintetek a D23-on lesz valami új bejelentés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 14. 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Szerintetek a D23-on lesz valami új bejelentés? Én kizártnak tartom, a D23 másfajta rendezvény. Talán egy olyat eltudok képzelni, hogy ugye jövő pénteken - azta, egyre közeledik - a Mandiból végre láthatunk valamit és ezek után a SW.com közzétesz egy írást, hogy a Mandi sorozat mellett egy előzmény mini érkezik vagy valami hasonló. Az új bejelentések - 2020 -as projektek, Project Luminous - valószínűleg a NYCC -ra maradnak. Az elmúlt években amúgy is ez volt a helyzet: nyáron SDCC -n bejelentés, ősszel NYCC -n bejelentés és emellett ha volt Celebration, akkor ott is valami plusz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 23. (szerkesztve) Poe és Hux képregény részletek. A Hux nagyon ígéretes. Már ennyiből is érthető, miért ölte meg az apját. Szerkesztve: 2019. Augusztus 23. - Ody Mandrell 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 23. Mind a kettő nagyon várós. A Hux különösen a két antagonista közti viszony miatt + ugye Hux múltja, a Poe képregény meg azért, mert egy eddig ismeretlen területet mutat be Poe múltjából - még az Ellenálláshoz csatlakozás előtt vagyunk, köztársasági X-wingek, nyami. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. https://www.starwars.com/news/star-wars-jedi-fallen-order-dark-temple-1-exclusive-preview Star Wars jedi fallen order képregény betekintés a Star Wars.com-on. A rajzokra már nem lesz panasz annyi biztos. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. A Doctor Aphra Vol 4-es is dolgoznak. Még nem tudják mi lesz a Catastrophe Con magyar címe. Én a Zűrzavar kegyeltje címet javasoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 28. 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: A rajzokra már nem lesz panasz annyi biztos. Remélem, a sztoriról is elmondhatjuk majd ezt. 3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Én a Zűrzavar kegyeltje címet javasoltam. Szerintem jó lesz. Nekem nem ugrik be megfelelőbb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 29. 20 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Remélem, a sztoriról is elmondhatjuk majd ezt. Szerintem jó lesz. Nekem nem ugrik be megfelelőbb. Új lehetőségként felvetették még a Káoszkirálynőt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 3. (szerkesztve) A szukitson Antikvár menüpont lett kb. 1 hónapja. 3 képregényt rendeltem meg nekem mint a csóró embernek ugye nem adatik meg annyi vásárlás így ennyi zsetonért kíváncsi leszek,hogy milyen kisebfajta hibák lesznek rajta. Külön a Jedi könyvtár elküldött véleményeket a váráslóktól akik nagyon pozitívak voltak, és szinte volt olyan amit észre sem lehetett venni,hogy hibás. Mondjuk külön írják ugye,hogy teljesen olvasható példányok csak szépséghibások nekem most jelenleg ez a legkevesebb. No a lényeg,hogy amint megjön majd írok róla én is itten egy kis véleményt,hogy tényleg megéri e venni náluk Antik könyveket. Amúgy nagyon díjazom ezen ötletüket csapnak is le az emberek bőségesen persze nem csak SW könyvek találhatóak náluk. Egyre jobb ez a Szukits megy nekik a bolt úgy látszik. Akcióktól kezdve mindig lepnek meg valami új dolgokkal hála Szukits az erő velük van. Szerkesztve: 2019. Szeptember 3. - Kargarosz 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 3. Már előrendelhető a Szukits oldalán a Kanan első fejezete és fősorozat következő darabja. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 4. (szerkesztve) https://www.starwars.com/news/marvels-age-of-resistance-snoke-preview Spoiler Ez nagyon érdekes, hogy Snoke elvitte Bent a Dagobah-ra, ráadásul még azt is tudja Luke-ról, hogy egykor ott tanult most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki is pontosan ez az ürge, hogy jön a nagy képbe, és hogyhogy ilyen dolgokkal van képben? Szerkesztve: 2019. Szeptember 4. - Yoda József 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 5. 7 órával ezelőtt, Yoda József írta: https://www.starwars.com/news/marvels-age-of-resistance-snoke-preview Spoiler elrejtése Ez nagyon érdekes, hogy Snoke elvitte Bent a Dagobah-ra, ráadásul még azt is tudja Luke-ról, hogy egykor ott tanult most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki is pontosan ez az ürge, hogy jön a nagy képbe, és hogyhogy ilyen dolgokkal van képben? Pont most akartam linkelni Yoda. Áh tényleg nagyon város ez a füzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.