Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igen, én is ezen gondolkoztam, hogy alap, hogy ezt megveszem, de akkor nem szeretném elspoilerezni előtte.

Mire viszont olvasom a magyar kiadást, addigra reális, hogy a IX. rész már több dolgot is elmesélt belőle.

Hozzászólás ideje:

Én ezt angolul biztos elolvasom. A star wars comics story csatornát ajánlom erre a célra.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

És ezek már szeptemberben jönnek! Remélem nem okoznak csalódást. Snoke-nak ez lesz az első háttér anyaga így ettől sokat várok. 

ohmetooman GIF

Hozzászólás ideje:

Ezeket pont ma láttam, nagyon hangulatos képek. A borítóképek stílusa nekem amúgy a shatterred empire-re halyaz. Mondjuk remélem annál többet hoznak ki belőle.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Iqvi írta:

A borítóképek stílusa nekem amúgy a shatterred empire-re halyaz. Mondjuk remélem annál többet hoznak ki belőle.

Az eddigi információk szerint jobban fog kötődni az ST -hez, mint tette azt a Shattered Empire. :)

A Doctor Aphra októberi száma egy új történetszálat kezd el, A Rogue's End címmel, amely úgy tűnik, mindössze 4 számot fog takarni (37-40) és azt pletykálják, hogy talán ezzel végetér a sorozat. Szerintem jó ötlet lenne, kicsit hagyják pihenni Aphrát - hogyha túléli :para: - aztán jöhetne vissza cameozni vagy akár egy könyvben is szerepelhetne. :D

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Rogue's End címmel, amely úgy tűnik, mindössze 4 számot fog takarni 

Érdekes, remélem attól hogy csak négy részes lesz remélem kiadják majd magyarul is. Amúgy az Aphra már tényleg nagyon régóta fut, ki se néztem volna a sorozatból az elején hogy eddig fog tartani.

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, Iqvi írta:

Érdekes, remélem attól hogy csak négy részes lesz remélem kiadják majd magyarul is. Amúgy az Aphra már tényleg nagyon régóta fut, ki se néztem volna a sorozatból az elején hogy eddig fog tartani.

A 4 rész mellett érkezni fog még a széria 3. különszáma is.

A 40 szám egy szép teljesítmény lenne a Doctor Aphratól. Anno az Enormous Profitnál azt hittem hogy vége lesz a sorozatnak - korábban ugye voltak pletykák, hogy összvissz 15-16 számos lesz a sorozat. Végül ez csak Kieronnal volt összefüggésben, mivel addig írta csak ő, utána jött Spurrier - Kieron ugye a következő szálra maradt co-writer - aztán a TCC -nél volt Spurriernek szabad keze.

Márcsak egy mandihoz köthető képregényt várok idén. :D

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Bence1997 írta:

Márcsak egy mandihoz köthető képregényt várok idén. :D

Előzmény minit a népneeeek.:rock: 

Akkot.ha jön Aphrához a különszám, egybefűzve kijöhet nálunk is.:D 

Amúgy olvasod most a sima Star Wars új történetszálát?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
8 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Persze, hogy megjelenik, már felvették a 2020-2021-es tervezetbe. Így viszont már csak hat szabad hely maradt arra az időszakra.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

Persze, hogy megjelenik, már felvették a 2020-2021-es tervezetbe. Így viszont már csak hat szabad hely maradt arra az időszakra.

The Rise of Kylo Ren is le van már foglalva? :)

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Szerintetek a D23-on lesz valami új bejelentés?

Én kizártnak tartom, a D23 másfajta rendezvény. Talán egy olyat eltudok képzelni, hogy ugye jövő pénteken - azta, egyre közeledik :o - a Mandiból végre láthatunk valamit és ezek után a SW.com közzétesz egy írást, hogy a Mandi sorozat mellett egy előzmény mini érkezik vagy valami hasonló.

Az új bejelentések - 2020 -as projektek, Project Luminous - valószínűleg a NYCC -ra maradnak. Az elmúlt években amúgy is ez volt a helyzet: nyáron SDCC -n bejelentés, ősszel NYCC -n bejelentés és emellett ha volt Celebration, akkor ott is valami plusz. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Mind a kettő nagyon várós. A Hux különösen a két antagonista közti viszony miatt + ugye Hux múltja, a Poe képregény meg azért, mert egy eddig ismeretlen területet mutat be Poe múltjából - még az Ellenálláshoz csatlakozás előtt vagyunk, köztársasági X-wingek, nyami. :D

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Iqvi írta:

A rajzokra már nem lesz panasz annyi biztos.

Remélem, a sztoriról is elmondhatjuk majd ezt.

3 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Én a Zűrzavar kegyeltje címet javasoltam.

Szerintem jó lesz. Nekem nem ugrik be megfelelőbb. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
20 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Remélem, a sztoriról is elmondhatjuk majd ezt.

Szerintem jó lesz. Nekem nem ugrik be megfelelőbb. 

Új lehetőségként felvetették még a Káoszkirálynőt is.

Hozzászólás ideje:

A szukitson Antikvár menüpont lett kb. 1 hónapja. 3 képregényt rendeltem meg nekem mint a csóró embernek :D ugye nem adatik meg annyi vásárlás így ennyi zsetonért kíváncsi leszek,hogy milyen kisebfajta hibák lesznek rajta. Külön a Jedi könyvtár elküldött véleményeket a váráslóktól akik nagyon pozitívak voltak, és szinte volt olyan amit észre sem lehetett venni,hogy hibás. Mondjuk külön írják ugye,hogy teljesen olvasható példányok csak szépséghibások nekem most jelenleg ez a legkevesebb. 

No a lényeg,hogy amint megjön majd írok róla én is itten egy kis véleményt,hogy tényleg megéri e venni náluk Antik könyveket. Amúgy nagyon díjazom ezen ötletüket csapnak is le az emberek bőségesen persze nem csak SW könyvek találhatóak náluk. 

Egyre jobb ez a Szukits megy nekik a bolt úgy látszik. Akcióktól kezdve mindig lepnek meg valami új dolgokkal hála Szukits az erő velük van.  :D 

Szerkesztve: - Kargarosz

Hozzászólás ideje:

https://www.starwars.com/news/marvels-age-of-resistance-snoke-preview

Spoiler

Ez nagyon érdekes, hogy Snoke elvitte Bent a Dagobah-ra, ráadásul még azt is tudja Luke-ról, hogy egykor ott tanult :o most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki is pontosan ez az ürge, hogy jön a nagy képbe, és hogyhogy ilyen dolgokkal van képben?

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Yoda József írta:

https://www.starwars.com/news/marvels-age-of-resistance-snoke-preview

Spoiler elrejtése

Ez nagyon érdekes, hogy Snoke elvitte Bent a Dagobah-ra, ráadásul még azt is tudja Luke-ról, hogy egykor ott tanult :o most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki is pontosan ez az ürge, hogy jön a nagy képbe, és hogyhogy ilyen dolgokkal van képben?

Pont most akartam linkelni Yoda.:D Áh tényleg nagyon város ez a füzet.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.