Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, tomcsi80 írta: A Darth Vader képregénynek a Bespines jelenet volt berakva mikor először közölted Bence1997 ezért gondoltam, hogy újra berakom, de ez se a végső borító. Értem. A Vaderest később láttam nálad, inkább az Aphras hírre reagaltam. Érdekesek ezek a rohamoszik. Lassan annyi egyedi dizájn lesz, hogy az OT leltára kismiska lesz ezekhez képest. Szerkesztve: 2019. Október 29. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Bár még messze van 2020 tavasza, de nem árt ha pár dolgot tud az ember. A második Star Wars és a harmadik Darth Vader képregények szerintem biztos elindulnak a 2020-2021-es évadban nálunk. A kérdésem a következő lenne: a második Doktor Aphra vagy a Poe Dameron induljon el 2020-2021 folyamán. A második Aphráról tudomásom szerint annyit lehet tudni, hogy párhuzamosan fog játszódni a második Star Wars-szal és a harmadik Darth Vader képregény sorozatokkal A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér között. Persze még az is lehet, hogy mind a második Aphra, mind a Poe elindulhatnak. De azért kíváncsi lennék a véleményetekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 7 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Bár még messze van 2020 tavasza, de nem árt ha pár dolgot tud az ember. A második Star Wars és a harmadik Darth Vader képregények szerintem biztos elindulnak a 2020-2021-es évadban nálunk. A kérdésem a következő lenne: a második Doktor Aphra vagy a Poe Dameron induljon el 2020-2021 folyamán. A második Aphráról tudomásom szerint annyit lehet tudni, hogy párhuzamosan fog játszódni a második Star Wars-szal és a harmadik Darth Vader képregény sorozatokkal A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér között. Persze még az is lehet, hogy mind a második Aphra, mind a Poe elindulhatnak. De azért kíváncsi lennék a véleményetekre. Én először a Poe Dameron képregényt olvasnám. Az egy fokkal jobban érdekel. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Ha választani kel akkor azt tudom mondani hogy: POE DAMERONT A NÉPNEEEEK. Persze a legideálisabb lehetőség az lenne ha mind a második Aphra, és a Poe is elindulna, de erre sok esélyt nem látok. Amúgy is, Aphra nélkül egy darabig biztos kibírjuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. És ha lesznek komolyabb összefonódások a Star Wars-szal és az új Vaderrel? Ami nélkül nehezen lehetne megérteni a másik kettőt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 7 perccel korábban, Darth Revan9 írta: És ha lesznek komolyabb összefonódások a Star Wars-szal és az új Vaderrel? Ami nélkül nehezen lehetne megérteni a másik kettőt? Egyenlőre kb semmit nem tudni a három sorozatról, a Star Wars szinopszisán.Nem hiszem, hogy teljesen érthetetlen lenne egyik sorozat, a másik ismerete nélkül. Aki pedig tényleg érteni akarja a Star Warst, de mondjuk valami nem áll rendelkezésére magyaruk, az simán utánnanézhet angolul is. Most a Poe Dameront kéne inkább elindítani, mert ezen kívük minden hosszú sorozatot vagy kiadott már, vagy elkezdett a Szukits. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: A kérdésem a következő lenne: a második Doktor Aphra vagy a Poe Dameron induljon el 2020-2021 folyamán. Én a Doktor Aphrára szavazok. Tényleg előfordulhatnak crossoverek a többi sorozattal, amihez nem ártana ismerni a cselekményt. Másrészt vadonatúj történetek lennének, hiszen a Poe Dameron régóta elérhető rajongói fordításban. Én a Poe sorozattal vagyok úgy, hogy ráér... Sajnálnám, ha egy már magyarul elérhető képregény elvenné a helyet egy új széria elől. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 3 perccel korábban, Darth Sky írta: Én a Doktor Aphrára szavazok. Tényleg előfordulhatnak crossoverek a többi sorozattal, amihez nem ártana ismerni a cselekményt. Másrészt vadonatúj történetek lennének, hiszen a Poe Dameron régóta elérhető rajongói fordításban. Én a Poe sorozattal vagyok úgy, hogy ráér... Sajnálnám, ha egy már magyarul elérhető képregény elvenné a helyet egy új széria elől. Egyetértek! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 8. (szerkesztve) Nem tudom, szabályba ütközik-e a kérdésem. A szukitsos képregények scan-jei fent vannak valahol? Kb. 4 hétig kell várni az itteni könyvtárban, hogy kivehessem a Vader v2-t. Szerkesztve: 2019. November 8. - starwarsfan1113 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 8. (szerkesztve) 53 perccel korábban, starwarsfan1113 írta: Nem tudom, szabályba ütközik-e a kérdésem. A szukitsos képregények scan-jei fent vannak valahol? Kb. 4 hétig kell várni az itteni könyvtárban, hogy kivehessem a Vader v2-t. Szerintem scan nem nagyon van belőlük. Szerkesztve: 2019. November 8. - Iqvi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 8. (szerkesztve) 27 perccel korábban, Iqvi írta: Szerintem scan se nagyon van belőlük. Miért, még mi nincs? Szerkesztve: 2019. November 8. - starwarsfan1113 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 19 perccel korábban, starwarsfan1113 írta: Miért, még mi nincs? Bocsi az a ,,se" nem kellett volna oda. Én csak konkrétan a scanekre gondoltam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Oké. Ahogy nézem az ismertebb oldalakon konkrétan semelyik sincs fent a marvelesek közül. Akkor marad az eredeti szótárral, vagy várok pár hetet, bár nem hiszem hogy tudok várni vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 16 perccel korábban, starwarsfan1113 írta: Oké. Ahogy nézem az ismertebb oldalakon konkrétan semelyik sincs fent a marvelesek közül. Akkor marad az eredeti szótárral, vagy várok pár hetet, bár nem hiszem hogy tudok várni vele. Angolul nem tudod elolvasni? Úgy fent van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 8. De, szótárral. Nagyon kezdő az angoltudásom, mangák meg aranykori képregények mennek fordító nélkül is már, de az ujabbaknál még van egy-két kifejezés, amin megakadok, és fél óráig gondolkozok, mit akar jelenteni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 10. (szerkesztve) Egy kis preview a Star Wars utólsó előtti 74. számából, a Target Vader szintén utólsó előtti 5. számából, és a Jedi Fallen Order: Dark Temple 4. számából. Lassan minden sorozat lezárul ebben az évben. https://www.starwars.com/news/marvel-star-wars-74-exclusive Egy kis kérdés azokhoz akik benne vannak a témában:amerikában a star wars képregények kint hogyan jelennek meg? Havonta, kéthavonta kéthetente? Szerkesztve: 2019. November 20. - Iqvi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Nem biztos, hogy mindenki figyeli a Legendák képregények topikot, ezért ide is leírom. Szavazás indult a Jedi Könyvtár Facebook oldalon SW képregényekről. Van köztük kánon és legendák kategória is. Lehet szavazni. Lesz még egy második körös szavazás is más kategóriákkal, szintén kánon és legendák címekkel. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Szeretem a Crimson Empire-t, de szerintem célszerűbb lenne a kánonnal előrehaladni ezer éves Legends sztorik helyett. Ráadásul a TIE Fighter fontos lenne a mostanában megjelenő Alphabet Squadron miatt. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Én is remélem, hogy a Tie Fighter lesz a befutó. Inkább a kánon képregénysor legyen minél hiánytalanabb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. 18 perccel korábban, luke19 írta: Én is remélem, hogy a Tie Fighter lesz a befutó. Inkább a kánon képregénysor legyen minél hiánytalanabb. Ahogy eddig nézem a második helyen áll. Nekem a 3 közül az a legszinpatikusabb. @Darth Revan9 ha a Tie Fighter második belyet ér el, attól még jövőre kiadják? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Ahogy eddig nézem a második helyen áll. Nekem a 3 közül az a legszinpatikusabb. @Darth Revan9 ha a Tie Fighter második belyet ér el, attól még jövőre kiadják? Esélyes lehet. Bár van jó pár mini még szerintem ami elsőbbségi prioritást élvezhet. Meglátjuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. 6 órával ezelőtt, Whill írta: Szeretem a Crimson Empire-t, de szerintem célszerűbb lenne a kánonnal előrehaladni ezer éves Legends sztorik helyett. Ráadásul a TIE Fighter fontos lenne a mostanában megjelenő Alphabet Squadron miatt. De most utoljára lehet esély Legendák megjelenésére. Legalábbis benne van a pakliban. A többi kánon pedig így is úgy is elsőbbségi prioritást fog kapni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Éppen most , Darth Revan9 írta: Esélyes lehet. Bár van jó pár mini még szerintem ami elsőbbségi prioritást élvezhet. Meglátjuk. Köszi. Mik azok amik szerinted elsőbbségi prioritást élvezhet? Azért az Alphabet trilógiához jó volna egyszer megkapni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Iqvi írta: Köszi. Mik azok amik szerinted elsőbbségi prioritást élvezhet? Azért az Alphabet trilógiához jó volna egyszer megkapni. Már voltak róluk szó korábban a képregény témában. Személyes véleményem szerint az olyanokra mind a The Rise of Kylo Ren, Allegiance, vagy a Jedi Fallen Order Dark Temple nagyobb lehet az érdeklődés, mint mondjuk egy TIE Fighter-re De azt majd úgy is eldöntik. Most még semmi sem dőlt el. Szerkesztve: 2019. November 30. - Darth Revan9 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: De most utoljára lehet esély Legendák megjelenésére. Legalábbis benne van a pakliban. A többi kánon pedig így is úgy is elsőbbségi prioritást fog kapni. Azért örülnék most a TIE Fighternek, mert a hetekben jön az Alphabet Squadron, és jó lenne nagyjából párhuzamosan olvasni a kettőt. De ha tényleg ez az utolsó esély arra, hogy Legends képregény jöjjön, akkor jöjjön az. Legends képregények közül valóban a Crimson Empire az egyik legerősebb, még régebben olvastam angolul, kiváló képregény. Egyébként akkor három kötetben lesz kiadva, ugye? Anno azért is sajnáltam, hogy a 2015-ös Lando-t kihagytuk, mert a Momin-utalások miatt jó felvezetés lett volna a Fortress Vader-hez. Szerkesztve: 2019. November 30. - Whill 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Úgy olvastam, hogy a TIE Fighter nem túl erős darab. Viszont kánon, amit minőségtől függetlenül sem szeretnék kihagyni. @Darth Revan9A Crimson Empire képregény az, ami Vérvörös Birodalom néven fent van a HálóZsákon? Mert ebben az esetben a TIE-ra szavazok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Mivel csak kánon műveket vásárolok, és az összes eddig itthon megjelent képregényt megvettem, így engem is a TIE Fighter érdekelne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. (szerkesztve) 50 perccel korábban, Darth Sky írta: Úgy olvastam, hogy a TIE Fighter nem túl erős darab. Viszont kánon, amit minőségtől függetlenül sem szeretnék kihagyni. @Darth Revan9A Crimson Empire képregény az, ami Vérvörös Birodalom néven fent van a HálóZsákon? Mert ebben az esetben a TIE-ra szavazok. Nem egy non-plusz ultra minőség, de egy kellemes olvasmány. Meglepődtem, hogy mennyire szors a verseny a Tie fighter és a Crimson Empire közt. Kb 6 szavazatnyi eltérés van a kettő közt. Szerkesztve: 2019. November 30. - Iqvi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. (szerkesztve) Egyébként @Darth Revan9 szerinted a 2015-ös Lando/Princess Leia/Chewbacca képregények magyarországi megjelenésére van esély akár a külön, akár a Heroes For A New Hope gyűjteményes kötetben? Ha jól tudom, akkor a 2 évnél idősebb kánon képregények közül a Poe-t kivéve már csak ezek nincsenek kiadva, és ezekkel együtt teljes lenne a sor. Főleg a Lando érdekelne, mert még direkt nem olvastam angolul sem, és érdekel benne az a Sith ereklyés szál. Szerkesztve: 2019. November 30. - Whill Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 30. @Whill Rajongói fordítás van az említett sorozatokhoz. Vagy a nyomtatott formátumra vársz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.