Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Iqvi írta:

Ezeket sehol nem látom előjegyezhető státuszban a szukits oldalán.

Az "Előkészületben" menüpontban vannak:

https://www.szukits.hu/47-elokeszuletben

Érdekes. @Darth Revan9: eddig nem úgy volt, hogy a Thrawn nem fog megjelenni képregényben?

Szerkesztve: - HeirToGrievous

Hozzászólás ideje:

Így, hogy bekerült a Thrawn úgyis az fog nyerni... már most megy a poszt alatt, hogy csak a Thrawn a többi teljesen érdektelen. Félreértés ne essen, akármelyik jelenik meg biztos megveszem, hogy támogassam a kiadót, és a jövőbeli megjelenéseket, de a könyv mellett ezt a megjelenést feleslegesnek érezném, inkább új sztorit olvasnék. Allegiance kapta az előjegyzésemet

Hozzászólás ideje:

A Thrawn kivételével mindet előjegyeztem. Érdekes amúgy, hogy mennyire mást gondolnak az itteni fanok, és az "egyszeri olvasók" a Facebook oldalon. Szerintem sokan akik bekommentelnek, még életükben nem vettek Star Wars képregényt. Megfigyeltem az utóbbi időben, hogy már a Jedi könyvtár oldalát is ellepték a trollok, akik a posztok alá nyomatják a SW utálatot (főleg a folytatás trilógiát és az előzményeket szidják). Kérdésem hogy hogy találják meg ezek az emberek egy Star Wars médiumokat kiadó és forgalmazó cég hivatalos, rajongóknak és vásárlóknak létrehozott face-oldalát?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én is alábecsültem a mezei olvasók Thrawn őrületét. Vagy éppen a begyepesedett agyúak Thrawn b*ziságát. Nekik tényleg semmi más nem kell, csak csillagromboló, TIE-vadász, X-szárnyú, Vader, Luke. Leia, Han, no meg persze Thrawn minden mennyiségeben. És ez a Thrawn őrület úgy tűnik olyan nagy, hogy akár ugyanannak a regénynek a képregény adaptációját is szívesebben olvasnák, mint egy teljesen új sztorit. Nem is tudom mit mondjak erre? Szánalmas? Szomorú? Sajnálatos? Ilyenkor néha azt kívánom, hogy a másod és harmad generációsok, valamint a normálisabb első generációsok szorítsák ki egyszer és mindenkorra a gyepes agyú első generációsokat. Ilyenkor nagyon irritál a szűk látókörűek jelenléte.

Hozzászólás ideje:

Nem arról volt szó, hogy a Thrawn nem fog magyarul megjelenni? Ezek közül a Vol 12 egyértelműen a legfontosabb, jó lenne minél gyorsabban előre haladni. A Target Vaderről van valami hír?

Hozzászólás ideje:

Én a Szukits által kiadott SW-könyvek/képregények kb. 80%-át veszem meg. Egy időben mindent megvettem, de az elmúlt pár évben már szelektálok, mert tele lett a piac olyan könyvekkel és képregényekkel, amiket még el akarok olvasni, feleslegesen meg nem akarok vásárolni. A Vol 12 biztos vétel lesz, az Allegiance-n még gondolkodom. A Thrawn-t nem tervezem megvenni, a könyvet kétszer is elolvastam, nem hiszem, hogy a képregény sokkal többet nyújt. A Galaxy's Edge kiadványok továbbra is teljesen hidegen hagynak, a kalandparkba úgysem jutok ki a közeljövőben, a karakterek és a történetek meg anélkül nem tűnnek különösebben érdekesnek. Max majd ha egyszer kijutok az USA-ba, a repülőn azt fogom olvasni. :D

Én továbbra is a High Republicot várom a legjobban, abból minden automatikus vétel lesz a számomra. Illetve azt, hogy a fő sorozatok eljussanak a 2020-as újraindításhoz. Viszont remélem a Star Wars Vol 13 előtt még jön a Target Vader.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

És ez a Thrawn őrület úgy tűnik olyan nagy, hogy akár ugyanannak a regénynek a képregény adaptációját is szívesebben olvasnák, mint egy teljesen új sztorit.

Kérdés, hogy ezek az emberek veszik is a könyveket és a képregényeket vagy csak szavazgatnak? Mindenesetre a Thrawn képregényeken kivül az összes többit bejelöltem. Nekem mindegy melyik jön csak ne a Thrawn.

Hozzászólás ideje:
On 12/21/2019 at 1:08 PM , Iqvi said:

@caseyjones

Viszont, bár tudom hogy óckodsz a képregényektől, 

Nem mondanám, hogy óckodok, inkább arról van szó, hogy én Star Wars téren regényekkel kezdtem, tehát abba a világba csöppentem bele, és ott is ragadtam. :) Képregények terén pedig a Marvel/Teknőcök/Usagi/Garfield volt az, amelyeket elkezdtem olvasni, így mind a mai napig azokat olvasom/gyűjtöm, és még ezekből a sorozatokból is van nagyon-nagyon sok szám, amely hiányzik a polcomról. És mindez mellett már nem igazán van kapacitásom meg időm még Star Wars-képregényeket is venni/olvasni. 

De majd ha minden bakancslistás képregényt meg regényt sikerül kivégeznem, lehet, hogy a Star Wars képregényes univerzumába is belekóstolok. :) Vagyis inkább több mint valószínű.

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2020. 08. 14. - 16:31, Whill írta:

Én a Szukits által kiadott SW-könyvek/képregények kb. 80%-át veszem meg. Egy időben mindent megvettem, de az elmúlt pár évben már szelektálok, mert tele lett a piac olyan könyvekkel és képregényekkel, amiket még el akarok olvasni, feleslegesen meg nem akarok vásárolni. A Vol 12 biztos vétel lesz, az Allegiance-n még gondolkodom. A Thrawn-t nem tervezem megvenni, a könyvet kétszer is elolvastam, nem hiszem, hogy a képregény sokkal többet nyújt. A Galaxy's Edge kiadványok továbbra is teljesen hidegen hagynak, a kalandparkba úgysem jutok ki a közeljövőben, a karakterek és a történetek meg anélkül nem tűnnek különösebben érdekesnek. Max majd ha egyszer kijutok az USA-ba, a repülőn azt fogom olvasni. :D

Én továbbra is a High Republicot várom a legjobban, abból minden automatikus vétel lesz a számomra. Illetve azt, hogy a fő sorozatok eljussanak a 2020-as újraindításhoz. Viszont remélem a Star Wars Vol 13 előtt még jön a Target Vader.

A Galaxy's Edge képregényben szerepel a Korriban bolygó és egy ősi Sith szekta pengéje is. Esetleg így se érdekel?

2020. 08. 14. - 17:20, caseyjones írta:

Nem mondanám, hogy óckodok, inkább arról van szó, hogy én Star Wars téren regényekkel kezdtem, tehát abba a világba csöppentem bele, és ott is ragadtam. :) Képregények terén pedig a Marvel/Teknőcök/Usagi/Garfield volt az, amelyeket elkezdtem olvasni, így mind a mai napig azokat olvasom/gyűjtöm, és még ezekből a sorozatokból is van nagyon-nagyon sok szám, amely hiányzik a polcomról. És mindez mellett már nem igazán van kapacitásom meg időm még Star Wars-képregényeket is venni/olvasni. 

De majd ha minden bakancslistás képregényt meg regényt sikerül kivégeznem, lehet, hogy a Star Wars képregényes univerzumába is belekóstolok. :) Vagyis inkább több mint valószínű.

Ha esetleg belevágnál, akkor a Régi Köztársaság Lovagjait, vagy a Hagyatékot javaslom.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, caseyjones írta:

Ha érdekel olvasd el a 2017-es Darth Vader sorozatot és a Doktot Aphrát.

Hozzászólás ideje:
4 minutes ago, Iqvi said:

Ha érdekel olvasd el a 2017-es Darth Vader sorozatot és a Doktot Aphrát.

Huh, pont az a Doktor Aphra az, amely a legkevésbé érdekel. :oops::whistle:

Ha most rögtön kéne választanom, akkor a következők közül válogatnék: Skywalker lesújt, Han Solo, Hősök, Gonosztevők, Windu-képregény, Obi-wan és Anakin, illetve valamelyik Maul-képregény. 

De mire én eljutok oda, hogy SW-képregényeket olvassak, bele fog telni jó pár év, annyi idő alatt meg nyilván sokat fog változni a kínálat. :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem is nonsense, hogy sorakoznak a magyarul még kiadatlan képregények, erre egy olyan történetet akarnak előtérbe helyezni, amit már részletesebb formában, regényként megismerhettünk.

Természetesen részemről is ment az előjegyzés a Thrawnon kívül minden másra.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, caseyjones írta:

Huh, pont az a Doktor Aphra az, amely a legkevésbé érdekel. :oops::whistle:

Áh, az pedig nagyon egyedi olvasás élményt tud nyújtani.:lol:

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, caseyjones írta:

Na ezt fejtsd ki kérlek bővebben! :):glasses:

Spoiler mentesen vagy spoileresben?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Bár, most hogy belegondoltam, az hogy a Jedi Könyvtár oldalon ennyien felböfögik a Thrawnt nem biztos, hogy jelent valamit. Ha nem jegyzik elő és csak kommentben van, holott az lenne a lényeg, hogy előjegyezzék, akkor a kommentes válasz nem sokat ér.

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, caseyjones írta:

Még mindig nem fejtetted ki a Doctor Aphra-s dolgot, @Iqvi! Az Uralkodó nem vár ám örökké.

revenge of the sith episode 3 GIF by Star Wars

A Doktor Aphra topikba írtam. Asszem meg is jelöltelek. 

Ami az uralkodót illeti:lets fight jedi GIF by Star Wars

Hozzászólás ideje:

Az Allegiance-ra voksoltam, bár nem tudom, mennyire egészíti ki az EP8 utáni érát. Vagy az is az Age of... sorozathoz hasonló kis történeteket tartalmaz, amelyek úgy igazán nem adnak sokat hozzá a történésekhez?

A SW vol.12. úgy is megjelenik  (nem lenne értelme félbehagyni egy sorozatot nem sokkal a vége előtt), így arra szavazni értelmetlen. 

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Nute Gunray írta:

Az Allegiance-ra voksoltam, bár nem tudom, mennyire egészíti ki az EP8 utáni érát. Vagy az is az Age of... sorozathoz hasonló kis történeteket tartalmaz, amelyek úgy igazán nem adnak sokat hozzá a történésekhez?

Az egy kerek négy részes történet.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Ahogy Iqvi fogalmaz, egy kerek 4 részes történet. Az előző héten olvastam el. Igazából Mon Cala helyzetén és Ackbar fián kívül nagyon nem volt nagy szám.

Hozzászólás ideje:

Szerintem is jöhet. :)

2 perccel korábban, Nute Gunray írta:

A st éra úgy is hanyagolva van a Szukits-nál, még a Poe Dameron-t se adták ki....

Ne is mond, már mióta áhítozok, hogy a Szukits kezdje el magyarul kiadni a Poe képregényeket. Aktuális is lenne. Dehát úgy tűnik, hogy a frissebb témákat választják, amely természetesen nem rossz, de pl. a Galaxy's Edge kijön de egy Poe nem? What? :D

Hozzászólás ideje:

Hát igen, annak mellőzését nem is értem. Azért bármennyire is jó a Doctor Aphra, mégiscsak erősen marginális a cselekmény a SW eseményfolyamának szempontjából. Azt meg lazán kiadják.

Szerkesztve: - Nute Gunray

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.