Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. 11 perccel korábban, Bence1997 írta: Ha bennevagytok, 8 -tól mehet a játék. @Iqvi, @Yoda József, nektek is megfelelne a mai nap? Továbbá mások is beszeretnének szállni? @Donát, @NorbiLordi, @Ody Mandrell, @Darth Cupsy? Nem tudom még, ha jövök, szólok időben 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Mehet a menet. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Totál kiment a fejemből, de okés, benne vagyok 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Köszi fiúk a játékot, remek élmény volt levezényelni ezt az újfajta játékot. Remélem jól szórakoztatok, hamarosan - valószínűleg jövő hónapban - jön a következő játék. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Visszaolvasom majd. Jó volt? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. Hozzászólás ideje: 2020. Június 13. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jó volt? Csak@Bence1997 kedvéért. Amúgy elég ötletes volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Átolvastam a kvízt, tök jó volt és nem is volt nehéz. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Szerintem az egész Tanács nevében mondhatom, hogy szívesen látunk a következő megmérettetésen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Amennyiben lesz még valószínűleg itt leszek. Mester. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. Hozzászólás ideje: 2020. Június 14. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Amennyiben lesz még valószínűleg itt leszek Persze, hogy lesz. Átnéztem én is ma reggel. 15 kérdés lett feltéve, ebből egy nem számított, a döntő kérdéssel együtt tehát 14 kérdés lett feltéve. Mondhatjuk, hogy megfelelő volt az elosztás, nem volt túltolva, szűk két óra alatt végeztünk is, amely nagyon jól hangzik egy második menetre, amelyet még nem tudom mikor fogok megtartani. De ahogy láttam - és éreztem - a rendszer működött, a 6 kérdés/helyes válasz esetén döntőbe jutás pont megfelelt, szóval legközelebb is hasonló lesz a helyzet. Most előre jelzem, hogy a következő játék előreláthatóan jövő hónapban fog bekövetkezni - időpontot még nem mondok - és megtartjuk az első SWSaga Kvízkirály játékot, amely egy többfordulós megmérettetés lesz. Annyit elárulok róla, hogy a létszámtól fog majd függni a játék hossza - értelemszerűen egy 4-5 fős mezőnnyel nehezen tudnék kb. 1 hónapra tervezni, de egy 6 fővel már megoldható lenne a felosztás. A játék 10 kérdésből fog állni, mindegyik kérdés után a pontszám eggyel növekszik és bla,bla,bla... De majd később bővebben. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 4. Hozzászólás ideje: 2020. Július 4. (szerkesztve) Sziasztok fiúk és lányok! Kinek van kedve játszani egyet az elkövetkezendő 2 hét szombatjának (júl 11 ill. 18) valamelyikén? A játékot már fentebb is említettem: SWSaga Kvízkirály 2020. A játék menete roppant egyszerű: egy min. 5-6 fős társulat verseng majd több fordulón keresztül az SWSaga (Fórum és hírportál ) Kvízkirály 2020 címéért. A fordulók az év során lesznek kihirdetve, az első forduló a fentebbi két szombat valamelyikén kezdődne. Minden forduló 10 kérdésből fog állni. Pontokat lehet szerezni, viszont itt az a szabály, hogy ahányadik kérdésnél fogunk járni, az annyi pontot is fog érni. Tehát pl. az első kérdés 1 pontot ér, a második kérdés 2 pontot, a 6. kérdés viszont például hat pontért fog menni és így tovább. A 10 kérdés után aki az utolsó helyen áll, attól búcsúzunk. Persze ha mondjuk 2 ember áll az utolsó helyen, akkor egy döntő kérdés fogja eldönteni a kieső kilétét. Ezek után a megmaradtak továbbjutnak a következő fordulóba. Bátorítalak benneteket, hogy nyugodtan lehet jelentkezni, nem lesznek (annyira) egetrengetően nehéz kérdések, veteránok és újoncok egyaránt részt vehetnek rajta. Létszámilag legalább 5-6 ember szükséges, ha több lesz, annak én csak örülni fogok. Szerkesztve: 2020. Július 4. - Bence1997 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Július 4. Hozzászólás ideje: 2020. Július 4. Egy jelentkező már van. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 5. Hozzászólás ideje: 2020. Július 5. Jövőhét szombaton én is ráérek este. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 5. Hozzászólás ideje: 2020. Július 5. Én is játszani akarok majd. Amúgy mostanában jutottam arra hogy valamikor levezényelnék egy "Ki mondta? Kinek? Mikor?" kvízt. Nagyon rég volt már olyan műsoron. Tizenegy megfejteni való lenne benne. Kronológiai sorrendben mind a tizenegy muvihoz egy-egy. 1 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Július 5. Hozzászólás ideje: 2020. Július 5. Megpróbálok én is becsatlakozni majd, remélem tényleg nem lesznek olyan nehezek a kérdések, de a tisztes helytálláts tűzöm ki célnak. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. Hozzászólás ideje: 2020. Július 6. (szerkesztve) 19 órával ezelőtt, Wilde írta: remélem tényleg nem lesznek olyan nehezek a kérdések Ugyan, nem kell parázni, pofon egyszerű kérdéseket raktam össze. Legalábbis... remélem. Próbáltam úgy csinálni, hogy a nagyobb pontos kérdéseknél egyre fejtörőbb kérdések lesznek, de nem érzem vészesnek a szitut, megoldjátok majd. Köszi szépen a jelentkezést fiúk. Még pár ember jöhet és akkor a hétvégén meg is tarthatjuk az első fordulót. Szerkesztve: 2020. Július 6. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 11. Hozzászólás ideje: 2020. Július 11. Ez jól elmaradt. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Július 11. Hozzászólás ideje: 2020. Július 11. Én észre se vettem, amúgy engem is érdekelt volna Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Július 12. Hozzászólás ideje: 2020. Július 12. Elnézést ez nekem is kiment a fejemből, hogy lett volna egy ilyen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 12. Hozzászólás ideje: 2020. Július 12. Szerintem ezt még Bence is elfelejtette most. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 12. Hozzászólás ideje: 2020. Július 12. 23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez jól elmaradt. Igen. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem ezt még Bence is elfelejtette most. Későn kapcsoltam. De további jelentkezők se voltak, szóval dobtam a projektet. Majd valamikor meg lesz tartva. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Sziasztok! Két hónapja jól elmaradt a játék, ezt szeretném majd a közeljövőben bepótolni. Úgy döntöttem, hogy a Kvízkirályt az év végefelé fogjuk lejátszani, kb. karácsony környékén, amikor remélhetőleg néhány ember ráér több napra is. Júniusban megtartottuk a Mesterré válás nevezetű játékot, amelynek a folytatását már meg is csináltam. Szóval ha van kedvetek hozzá, akkor csatlakozhattok egy újabb játékra. Most azok is bekapcsolódhatnak, akik múltkor nem értek rá. A játékot amúgy jövő hét szombatján - szeptember 19. -én tartanám meg, persze ez nem végleges, a jelentkezőktől és az egyéb dolgoktól fog függni. 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Nekem egyelőre jónak tűnik a jövő szombat este. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 19. Én készen állok, bár szerintem elég egyoldalú meccs lesz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 19. 12 perccel korábban, Darth Sky írta: Én készen állok, bár szerintem elég egyoldalú meccs lesz. Ha még betoppan 2-3 emberke 8 -ig, továbbá a feladatomat is eltudom végezni addig, akkor nyomatjuk a játékot. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 19. Nem is baj, hogy ma elmaradt a kvíz, nemcsak azért, mert nem jelentkeztek többen, hanem mert estefelé a feladat, amit kaptam kicsit felb*szott idegileg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Sajnos én dolgoztam tegnap, aztán meg program jött közbe. Igyekszem majd itt lenni legközelebb. Válasz
Davekid Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. (szerkesztve) 17 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Nem is baj, hogy ma elmaradt a kvíz, nemcsak azért, mert nem jelentkeztek többen, hanem mert estefelé a feladat, amit kaptam kicsit felb*szott idegileg. ki akar ilyen kozossegbe lenni Válaszolhatsz bármit, mar nem nézek vissza Ki vagy tiltva, most már mehetsz a közösségedbe a lipótmezőre. Szerkesztve: 2020. Szeptember 20. - Ody Mandrell 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 20. @Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.