Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Ott a pont. A nyitószöveg hibás kifejezéssel élt. Jól írták a szövegben, csak Donát értelmezte rosszul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) A mi Naprendszerünk (Solar system) tényleg egy bolygórendszer (planetary system), de a Tatooine rendszere már lehet (egy kissebb) csillagrendszer (star system) mert annak már két csillag alkotja a magját. De a Star Wars-ban ez a két fogalom gyakran keveredik Szerkesztve: 2011. Október 22. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Jól írták a szövegben, csak Donát értelmezte rosszul. Bolygórendszert kellett volna írniuk nekik is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Mind a csillagrendszer, mind a naprendszer ugyanazt jeleni. Szóval a csillagrendszer/naprendszer max többes számban jelenti a Galaxist. Nem véletlen használják a filmekben úgy, hogy Hoth-rendszer, Endor-rendszer, Mustafar-rendszer, Naboo-rendszer, ezeknek a napjait hívják így (amellett, hogy egy bolygóról lettek elkeresztelve, de ez nem mindig van így, pl. a Tatoo-rendszernél). Szóval az, hogy a Halálcsillag egyetlen egy galaxishoz sem kötődik annyiból helytelen, hogy bár valószínűleg a hiperűrben át tudna ugrani évek alatt egy másik galaxisba, mint bármilyen más űrhajó, kevésbé lett volna félrevezető csillag vagy naprendszert írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Drakula a győztesnek, és köszi Donát a rendezvényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Szép volt Danityu! Igazi dráma volt a végén. Oldie igyál meg egy üveg páleszt. Így veszíteni. Egyébként jó játék volt, köszi Donát. Bár nem voltam formába, és nekem nehéz is volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Gratulálok mindenkinek, aki pontot szerzett, és elnézést, ha valamivel valakinek az idegeit borzoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Nagyszerű kvíz volt, Donát! Danityu gratulálok, akárcsak a többbieknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Nagyon jó kvíz volt, köszi Donát. Gratula mindenkinek. Még ilyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) Remek kvíz volt, Donát, köszönjük! Danityu-nak pedig gratula a győzelemhez. Szerkesztve: 2011. Október 22. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Köszi mindenkinek a gratulákat. Ti is mind nagyon jók voltatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) Köszi a kvízt! A győztesnek és a többi pontszerzőnek pedig gratulesz! Szerkesztve: 2011. Október 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) Köszi a kvízt és gardulla Danityunak. Ha az elején be merem írni a tippemet, Sifo Dyast... Na de mindegy, gratula a többieknek is. Szerkesztve: 2012. December 20. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Gratula a nyertesnek, a pontszerzőknek, jó kvíz volt, Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Szép volt Danityu! Igazi dráma volt a végén. Oldie igyál meg egy üveg páleszt. Így veszíteni. Egyébként jó játék volt, köszi Donát. Bár nem voltam formába, és nekem nehéz is volt. Vesztett az öreganyád. Lehagytam a mögöttem lévőket. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Mint már írtam pár napja csak 8-ig tudtam maradni, de addig élvezetes volt a kvíz, gratula danityunak a győzelemhez és Donátnak is a kvízért, jöhet még ilyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Nincs kedve valakinek egy kvízt csinálni? Már olyan régen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Ha lesz egy kis időm, lehet készítek egyet. De még konkrét időpontot nem merek mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Ha lesz egy kis időm, lehet készítek egyet. De még konkrét időpontot nem merek mondani. Nagyszerű lenne. Persze ha van más aki emellett csinálni szeretne, rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Én örömmel részt veszek, ha lesz megint kvíz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Én is benne vagyok. Bár Donát kvízei nekem kicsit nehezek, a buli a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Üdvözlet Kantin-lakók! Jövő hét szombatra tervbe vettem egy eddig még sosem játszott speciális kvíz lebonyolítását. Az időpont az államvizsga miatt eléggé kőbevésett, de ha a társaságnak nagyon péntek vagy vasárnap lenne jó, akkor végül is módosítható is. A játékról egyelőre még nem árulok el sokat, viszont szükségem lenne néhány biztos jelentkezőre. A játék egy kicsivel több aktivitással járna, mint eddig, ezért ha eddig öt másodpercenként nyomogattad az f5-öt, hogy lásd a következő kérdést, akkor ez a Te játékod lesz. A szokásos jelentkezés + időpont tipp mellett annyit szeretnék kérni, hogy mindenki írja oda: Jedi vagy Sith szeretne-e lenni. Sith-ekből mindig kettő van, Jedikből viszont bármennyi, így az első kettő, magát Sith-nek kérő játékos lesz a mester és a tanítvány, míg a többi jelentkező szükségszerűen Jedi lesz a játékban. Úgyhogy aki nem tudja összeegyeztetni az egyéniségével a Jediséget, az jelentkezzen minél hamarabb! Összességében legalább 5-6 játékosra minimum szükség lenne (akikből 2 ugye Sith). Ha tetszik a játék, követheti majd folytatás, ha nem, akkor halál rá(m)! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Sith mesternek jelentkezem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Végre valami izgalom itt is. Titokzatosan hangzik a dolog, én benne vagyok, de csak mint Jedi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Donát, ez nagyon izgalmasan hangzik. Jövök én is, viszont nem merek Sith lenni. Még kiderülne, hogy mekkora bennem a Sötét Oldal. Így maradok Jedi. Időpontot illetően nekem 8 körüli kezdés lenne jó, vagy utána, függően persze attól, milyen időtartamú játék várható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. (szerkesztve) Én is Jedi lennék. Ja és mennyire igényel nagy aktivitást? Lehet hogy néha nem itt lennék. És meddig tartana? 1-2 óra? Szerkesztve: 2013. Január 7. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Szívesen részt vennék én is! Norbi, úgy fest, egyelőre tanítvány nélkül maradsz, mert én is a Világos Oldalra állok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Frenkie: nehéz megmondani, mert le kell tesztelni a hosszát. Szerintem 1,5~2 óra. És bár tényleg folyamatos aktivitást kíván nagyon szeretném ha te is jatszanál. Annyit talán már most elárulhatok, hogy a csapatoknak közös lesz a céljuk, tehát a többieket segíted, ha aktív vagy végig. Várjuk a másik Sith lovagot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Én is részt vennék Jediként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Hát, szombaton pont dolgozom, így a vodafone annyit hátráltathat, hogy néha megszakad a nagy munkában, meg két óránként körre kell menni, szóval ha néha eltűnnék majd, akkor nem kell mentőalakulatot értem küldeni. És természetesen Jedi. A Sith-ek nekem túl bénák, még a klubjukba sem tudnak kettőnél több embert fölvenni. Illetve, innét nézve, itt még kettőt sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.