Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Ott a pont. A nyitószöveg hibás kifejezéssel élt. Jól írták a szövegben, csak Donát értelmezte rosszul. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) A mi Naprendszerünk (Solar system) tényleg egy bolygórendszer (planetary system), de a Tatooine rendszere már lehet (egy kissebb) csillagrendszer (star system) mert annak már két csillag alkotja a magját. De a Star Wars-ban ez a két fogalom gyakran keveredik Szerkesztve: 2011. Október 22. - Nabopolasszar Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Jól írták a szövegben, csak Donát értelmezte rosszul. Bolygórendszert kellett volna írniuk nekik is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Mind a csillagrendszer, mind a naprendszer ugyanazt jeleni. Szóval a csillagrendszer/naprendszer max többes számban jelenti a Galaxist. Nem véletlen használják a filmekben úgy, hogy Hoth-rendszer, Endor-rendszer, Mustafar-rendszer, Naboo-rendszer, ezeknek a napjait hívják így (amellett, hogy egy bolygóról lettek elkeresztelve, de ez nem mindig van így, pl. a Tatoo-rendszernél). Szóval az, hogy a Halálcsillag egyetlen egy galaxishoz sem kötődik annyiból helytelen, hogy bár valószínűleg a hiperűrben át tudna ugrani évek alatt egy másik galaxisba, mint bármilyen más űrhajó, kevésbé lett volna félrevezető csillag vagy naprendszert írni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Drakula a győztesnek, és köszi Donát a rendezvényt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Szép volt Danityu! Igazi dráma volt a végén. Oldie igyál meg egy üveg páleszt. Így veszíteni. Egyébként jó játék volt, köszi Donát. Bár nem voltam formába, és nekem nehéz is volt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Gratulálok mindenkinek, aki pontot szerzett, és elnézést, ha valamivel valakinek az idegeit borzoltam. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Nagyszerű kvíz volt, Donát! Danityu gratulálok, akárcsak a többbieknek! Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Nagyon jó kvíz volt, köszi Donát. Gratula mindenkinek. Még ilyet. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) Remek kvíz volt, Donát, köszönjük! Danityu-nak pedig gratula a győzelemhez. Szerkesztve: 2011. Október 22. - Pildi Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Köszi mindenkinek a gratulákat. Ti is mind nagyon jók voltatok! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) Köszi a kvízt! A győztesnek és a többi pontszerzőnek pedig gratulesz! Szerkesztve: 2011. Október 22. - Rog Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. (szerkesztve) Köszi a kvízt és gardulla Danityunak. Ha az elején be merem írni a tippemet, Sifo Dyast... Na de mindegy, gratula a többieknek is. Szerkesztve: 2012. December 20. - Darth Sky Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Gratula a nyertesnek, a pontszerzőknek, jó kvíz volt, Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Hozzászólás ideje: 2011. Október 22. Szép volt Danityu! Igazi dráma volt a végén. Oldie igyál meg egy üveg páleszt. Így veszíteni. Egyébként jó játék volt, köszi Donát. Bár nem voltam formába, és nekem nehéz is volt. Vesztett az öreganyád. Lehagytam a mögöttem lévőket. :D Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Hozzászólás ideje: 2011. Október 23. Mint már írtam pár napja csak 8-ig tudtam maradni, de addig élvezetes volt a kvíz, gratula danityunak a győzelemhez és Donátnak is a kvízért, jöhet még ilyen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Nincs kedve valakinek egy kvízt csinálni? Már olyan régen volt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Ha lesz egy kis időm, lehet készítek egyet. De még konkrét időpontot nem merek mondani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Hozzászólás ideje: 2012. Február 17. Ha lesz egy kis időm, lehet készítek egyet. De még konkrét időpontot nem merek mondani. Nagyszerű lenne. Persze ha van más aki emellett csinálni szeretne, rajta. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Én örömmel részt veszek, ha lesz megint kvíz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Hozzászólás ideje: 2012. Február 19. Én is benne vagyok. Bár Donát kvízei nekem kicsit nehezek, a buli a lényeg. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Üdvözlet Kantin-lakók! Jövő hét szombatra tervbe vettem egy eddig még sosem játszott speciális kvíz lebonyolítását. Az időpont az államvizsga miatt eléggé kőbevésett, de ha a társaságnak nagyon péntek vagy vasárnap lenne jó, akkor végül is módosítható is. A játékról egyelőre még nem árulok el sokat, viszont szükségem lenne néhány biztos jelentkezőre. A játék egy kicsivel több aktivitással járna, mint eddig, ezért ha eddig öt másodpercenként nyomogattad az f5-öt, hogy lásd a következő kérdést, akkor ez a Te játékod lesz. A szokásos jelentkezés + időpont tipp mellett annyit szeretnék kérni, hogy mindenki írja oda: Jedi vagy Sith szeretne-e lenni. Sith-ekből mindig kettő van, Jedikből viszont bármennyi, így az első kettő, magát Sith-nek kérő játékos lesz a mester és a tanítvány, míg a többi jelentkező szükségszerűen Jedi lesz a játékban. Úgyhogy aki nem tudja összeegyeztetni az egyéniségével a Jediséget, az jelentkezzen minél hamarabb! Összességében legalább 5-6 játékosra minimum szükség lenne (akikből 2 ugye Sith). Ha tetszik a játék, követheti majd folytatás, ha nem, akkor halál rá(m)! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Sith mesternek jelentkezem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Végre valami izgalom itt is. Titokzatosan hangzik a dolog, én benne vagyok, de csak mint Jedi. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Donát, ez nagyon izgalmasan hangzik. Jövök én is, viszont nem merek Sith lenni. Még kiderülne, hogy mekkora bennem a Sötét Oldal. Így maradok Jedi. Időpontot illetően nekem 8 körüli kezdés lenne jó, vagy utána, függően persze attól, milyen időtartamú játék várható. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. (szerkesztve) Én is Jedi lennék. Ja és mennyire igényel nagy aktivitást? Lehet hogy néha nem itt lennék. És meddig tartana? 1-2 óra? Szerkesztve: 2013. Január 7. - Frenkie Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Szívesen részt vennék én is! Norbi, úgy fest, egyelőre tanítvány nélkül maradsz, mert én is a Világos Oldalra állok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Hozzászólás ideje: 2013. Január 7. Frenkie: nehéz megmondani, mert le kell tesztelni a hosszát. Szerintem 1,5~2 óra. És bár tényleg folyamatos aktivitást kíván nagyon szeretném ha te is jatszanál. Annyit talán már most elárulhatok, hogy a csapatoknak közös lesz a céljuk, tehát a többieket segíted, ha aktív vagy végig. Várjuk a másik Sith lovagot! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Én is részt vennék Jediként. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Hát, szombaton pont dolgozom, így a vodafone annyit hátráltathat, hogy néha megszakad a nagy munkában, meg két óránként körre kell menni, szóval ha néha eltűnnék majd, akkor nem kell mentőalakulatot értem küldeni. És természetesen Jedi. A Sith-ek nekem túl bénák, még a klubjukba sem tudnak kettőnél több embert fölvenni. Illetve, innét nézve, itt még kettőt sem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.