Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hupsz elszúrtam. Most ugrott be hogy Yoda nyert. Akkor neki nagy gratula a többieknek meg kisebb.

Hozzászólás ideje:

Meg kell hagyni, ez egy izzasztó kvíz volt. A tízperces a gondolkodtatása, a Rule of Twok pedig a trükköségük miatt nagyon bejöttek. Szóval még ilyet! :)

Csak legközelebb Yodának tömjük be a füleit. :P:D Még egyszer grat neki. :clap:

Hozzászólás ideje:

Meg kell hagyni, ez egy izzasztó kvíz volt. A tízperces a gondolkodtatása, a Rule of Twok pedig a trükköségük miatt nagyon bejöttek. Szóval még ilyet! :)

Csak legközelebb Yodának tömjük be a füleit. :P:D Még egyszer grat neki. :clap:

Gondoltam, hogy a RoT beforgatós lesz ebben a sorrendben. :D

Hozzászólás ideje:

Végighallgattam a kvízt, nekem nem sok esélyem lett volna. :D De élvezet volt végigmenni az egészen, főleg így utólag, mert nagyon ötletes kérdések voltak. :)

Látszik, Donát, hogy otthon vagy a társasjátékokban. :)

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Tudom, hogy kicsit szűkös a határidő, de belémhasított: ez a hétvége SW Celebration. Miért nem ünnepeljük meg egy SW kvízzel? Vasárnap 7-8 órára gondoltam, mivel hétfő pihenőnap.

Kinek lenne kedve csatlakozni? Egy általános kvíz lenne, semmi specifikus tematika, csak SW. :)

Hozzászólás ideje:

Ne haragudjatok, de az ünnepek miatt nem tudtam olyan minőségben felkészülni, mint szerettem volna. :(

Kerítünk majd neki egy másik időpontot, amire több időm lesz felkészülni. Mégegyszer bocsánat azoktól, akiket felcsigáztam a lehetőséggel.

Hozzászólás ideje:

Ne haragudjatok, de az ünnepek miatt nem tudtam olyan minőségben felkészülni, mint szerettem volna. :(

Kerítünk majd neki egy másik időpontot, amire több időm lesz felkészülni. Mégegyszer bocsánat azoktól, akiket felcsigáztam a lehetőséggel.

Semmi baj, megértem. :)

Hozzászólás ideje:

Oké. feldobom a lasztit. Mit szólnátok egy instant kvízhez? 8-kor, vezetem. Just fun címszó alatt. :) Aztán Donát meg majd rittyent nekünk egy 40 évest a tőle megszokott magas minőségben.

Hozzászólás ideje:

Oké. feldobom a lasztit. Mit szólnátok egy instant kvízhez? 8-kor, vezetem. Just fun címszó alatt. :) Aztán Donát meg majd rittyent nekünk egy 40 évest a tőle megszokott magas minőségben.

Megpróbálok jönni. :) És köszi srácok a megértést!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.