Hozzászólás ideje: 2017. Március 17.8 éve Hupsz elszúrtam. Most ugrott be hogy Yoda nyert. Akkor neki nagy gratula a többieknek meg kisebb.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 17.8 éve Meg kell hagyni, ez egy izzasztó kvíz volt. A tízperces a gondolkodtatása, a Rule of Twok pedig a trükköségük miatt nagyon bejöttek. Szóval még ilyet! Csak legközelebb Yodának tömjük be a füleit. Még egyszer grat neki.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 17.8 éve Meg kell hagyni, ez egy izzasztó kvíz volt. A tízperces a gondolkodtatása, a Rule of Twok pedig a trükköségük miatt nagyon bejöttek. Szóval még ilyet! Csak legközelebb Yodának tömjük be a füleit. Még egyszer grat neki. Gondoltam, hogy a RoT beforgatós lesz ebben a sorrendben.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 17.8 éve Köszönöm szépen a gratulációkat, remélem legközelebb többen játszunk
Hozzászólás ideje: 2017. Március 18.8 éve Szerencsétek, hogy nem voltam itt. Egyébként jó kvíz volt, ment volna. Szerkesztve: 2017. Március 18.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. Március 18.8 éve Csak legközelebb Yodának tömjük be a füleit. Kell ahhoz pár csomag vatta!
Hozzászólás ideje: 2017. Március 18.8 éve Végighallgattam a kvízt, nekem nem sok esélyem lett volna. De élvezet volt végigmenni az egészen, főleg így utólag, mert nagyon ötletes kérdések voltak. Látszik, Donát, hogy otthon vagy a társasjátékokban.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 13.8 éve Tudom, hogy kicsit szűkös a határidő, de belémhasított: ez a hétvége SW Celebration. Miért nem ünnepeljük meg egy SW kvízzel? Vasárnap 7-8 órára gondoltam, mivel hétfő pihenőnap. Kinek lenne kedve csatlakozni? Egy általános kvíz lenne, semmi specifikus tematika, csak SW.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 13.8 éve Ha nem gyűlik össze elég ember, akkor majd megtartjuk máskor.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 14.8 éve Benne vagyok, de ez attól függ, hogy vasárnap este jönnek-e hozzánk vagy mi megyünk el.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 16.8 éve Vasárnap 7-8 órára gondoltam Úgy látom, ez az apróság nem lett tisztázva, pedig lehet, hogy nem ártana. Mondjuk másfél órán belül úgyis kiderülne, de akkor most 7 vagy 8 óra?
Hozzászólás ideje: 2017. Április 16.8 éve Ne haragudjatok, de az ünnepek miatt nem tudtam olyan minőségben felkészülni, mint szerettem volna. Kerítünk majd neki egy másik időpontot, amire több időm lesz felkészülni. Mégegyszer bocsánat azoktól, akiket felcsigáztam a lehetőséggel.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 16.8 éve Ne haragudjatok, de az ünnepek miatt nem tudtam olyan minőségben felkészülni, mint szerettem volna. Kerítünk majd neki egy másik időpontot, amire több időm lesz felkészülni. Mégegyszer bocsánat azoktól, akiket felcsigáztam a lehetőséggel. Semmi baj, megértem.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 16.8 éve Oké. feldobom a lasztit. Mit szólnátok egy instant kvízhez? 8-kor, vezetem. Just fun címszó alatt. Aztán Donát meg majd rittyent nekünk egy 40 évest a tőle megszokott magas minőségben.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 16.8 éve Nem baj Donát, nekem sincs sok hangulatom most ehhez. Bár ha Dzséjt csinál, majd benézek.
Hozzászólás ideje: 2017. Április 16.8 éve Oké. feldobom a lasztit. Mit szólnátok egy instant kvízhez? 8-kor, vezetem. Just fun címszó alatt. Aztán Donát meg majd rittyent nekünk egy 40 évest a tőle megszokott magas minőségben. Megpróbálok jönni. És köszi srácok a megértést!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.