Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Frenkie: A Detours-ra értettem, hogy brand new! ;)

De ez banyek...

"Miután elkészültünk a "durva" modellekkel, felvesszük a virtuális jeleneteket számítógéppel. Ha ez kész, megy a szerkesztőknek. Mindent darabokra vágunk, majd újra összerakjuk a megfelelő sorrendben. Eddig George-é volt a döntés, immár a Disney-é, hogy megállapítsák, megfelelő-e a jelenet. Ha "jól néz ki", akkor külföldre küldjük a projektet, ahol az animáció készül. Itt dolgoznak a modellek nagyobb felbontású verzióin."

A Disney megállapítja, hogy jó -e a jelenet....pffff :cry:

Spoileres tartalom megtekintése

Sorry, ezt nem hagyhattam ki! Disney fog lektorálni...brávó!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hát így elsőre, bár nem nézem a Tron sorozatot, de azért nem egy TCW minőség. De mivel nem nézem, ebből az előzetesből sokat le nem tudok szűrni. Olyan semmilyen. Utánozni próbálja a keményebb animékat, de módjával. A Disneyt utálom...ez van na...nem szeretem, mert a Disney képviseli a programozott amerikai álmot. Minden méretre van vágva, hogy a kislányok mitől kislányok és a kisfiúk mitől kisfiúk. Nagyon tervezett, nagyon cukormázas...utálom minden szegmensét. A Disney képvislei azt az Amerikát, ami hányingert kelt bennem. De egyébként nem csak bennem, mert nagyon sokan kritizálják.

szerk.: Ha már megy az új évad a Disney akármelyik csatornáján és nem lesznek benne teás részek, kvázi nem vesz vissza a sorozat az üteméből és a szerkezetéből, akkor leszek optimista...de addig engem meg nem fog győzni senki. :hmm:

"Welcom to the world of Justin Bieber a typical teenage boy as you want to be....Disney."

Szerkesztve: - Zééé
Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 29. - 20:51, Zééé írta:

Ez jó volt :lol:

Hozzászólás ideje:

Szívesen mindenkinek! :)

2013. 01. 29. - 20:36, Ody Mandrell írta:

És már tudják Ahsoka sorsát? :o Akkor ezek szerint időközben eldőlt. Hamarosan jön a vége (és a tömény izgalom)! :)

Gondolom, ez egy olyan i volt, amire George-nak illett rátennie a pontot, aminek mellesleg nagyon örülök. Persze a végkimenetelt továbbra is kétesélyesnek látom, nagy izgalmakra és frappáns megoldásra számítok.

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 29. - 22:10, Darth Riddick írta:

Kicsit tényleg sok már ebből a Disney-zésből és a vészmadárkodásból!

Egyetértek. Utánanéztem a Disney XD műsorkínálatának, semmi ok sincsen a hisztériakeltésre. Egyelőre nem adta semmi jelét a Disney, hogy a TCW-t "ki akarja herélni". A legutóbbi rész legalábbis szintén nem erről tanúskodik.

2013. 01. 29. - 18:55, Nute Gunray írta:

Úgy tudom, valami Pókember-sorozatot is adnak. Szóval nem csak dedósoknak szánt csatorna.

Hát az Ultimate Spider-man az "olyan gáz, hogy már majdnem jó" kategória. Azt hiszem elég ha annyit mondok, hogy kedvenc hálószövőnk motorral száguldozik New York felett :facepalm:

2013. 01. 29. - 19:09, Ody Mandrell írta:

Az a Disney channel. :) A Disney XD az idősebbeknek szól már. Ott még azt is el tudom képzelni, hogy mutatják a durvább jeleneteket is.

A Naruto Shippuden-t is az XD adta, és azt is agyon cenzorálták, pedig közelében nincs a TCW durvaságának. Ráadásul a fanfavorit Pain-arc előtt annak ellenére elkaszálták, hogy amerika második legnépszerűbb franchise-za.

Idézet

Itt egy előzetes a TRON -ból. Mindenki döntse el maga, hogy ez mennyire dedós. ;)

Dedósnak talán nem dedós, de pofátlan Generator Rex koppintásnak tűnik

2013. 01. 29. - 20:31, Darth Sky írta:

Találtam egy interjút Filonival az egyik német oldalon, amit többé-kevésbé sikerült lefordítanom. Tartalmaz apróbb spoilereket is, szóval aki érzékeny rá, annak csak óvatosan. ;)

Köszi, ez nagyon érdekesen hangzik :D

Szerkesztve: - Werebazs
Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 30. - 2:34, Werebazs írta:

A Naruto Shippuden-t is az XD adta, és azt is agyon cenzorálták, pedig közelében nincs a TCW durvaságának.

Nem, a Naruto durvább. Eleve főleg a véres jeleneteket vették ki vagy vették le belölük a vért... na most a TCW-ben én még nem láttam egy csepp vért se. Két úgymond inkriminált kép a Narutóból:

narutoom.jpg

Hozzászólás ideje:

Na hát igen, ez tényleg a közelében sincs kategória... Ahhoz, hogy ez a közelébe se legyen a TCW-nek, a klónoknak minimum Spartacusi ámokfutást kéne rendezniük, a Jediknek meg szexorgiákat. :) Talán a TCW nincs ennek a közelében, és lássunk csodát, a CN még így is cenzúrázta. De biztos a Disney az ámokfutó szemét rohadt emberek gyülekezete, akik ha a kezeik közé kapják a TCW-t, akkor aztán csak sípolást fogunk hallani, meg nagy fekete négyzeteket mindenhol. :facepalm:

Hozzászólás ideje:

Szerencsére nem fognak akkora ámokfutást végezni, mint amit a 4Kids Entertainment csinált annak idején néhány anime sorozattal. A Disney XD elvileg az idősebbeknek szól, így hát a nagyon durva jelenetek kivételével szerintem nem fogják cenzúrázni. (Ahogy a CN sem tette, pedig elvileg az is "csak" gyerekcsatorna.) Remélhetőleg Aayla dekoltázsát nem kockázzák ki...

Hozzászólás ideje:

:lol:

1: Jajj néhány csepp vér, milyen brutál. Most komolyan, a TCW tömve van brutálisabbnál brutálisabb kivégzésekkel, attól még, hogy senki nem vérzik, semmivel nem család barátabb. Jó persze vannak olyan részek, ahol a Naruto iszonyú durva volt, amikhez képest tényleg nem lehet a TCW-t még mérni sem, de nagy átlagban fordított a helyzet.

2: Kábé húsz epizódonként egyszer tűnik fel a Sexy Jutsu, és akkor is felnőtt nővé változik. Ehhez képest két és fél évadon keresztül, 14 éves Ahsoka úgy öltözött mint egy utcalány. Na most akkor melyik is a perverzebb?

2013. 01. 30. - 9:27, Bomarr írta:

Hát most hiába nevetsz, pont a csepp vérekre ugranak

Tudom, és kolosszális b*romságnak tartom. Szerintem nem a vér tesz egy sorozatot brutálissá, hanem ahogy és amennyi karaktert kinyírnak benne vérrel vagy anélkül. A TCW-ben pedig 100 rész alatt legalább annyi karakter halt szörnyűbbnél szörnyűbb halált, mint amennyi a Narutoban 600 fejezet alatt (A háború arc állítólagos 40.000-es áldozat számát nem számítom, ahogy Padmé 100 Jedi áldozatos megjegyzését sem). Azt mondani, hogy valami annál brutálisabb, minél több benne a vér az olyan mintha azt mondanád, hogy a One Piece brutálisabb, mint a Death Note, vagy a Black Lagoon.

Hozzászólás ideje:

Ez szerinted van, és ha csak nem te vagy a Disney cenzórbizottságának az elnöke, akkor az, ami szerinted van, senkit sem érdekel és nem fedi a valóságot. Tehát, a valóság az, hogy a TCW gyerekbarát, mert nincs benne vér, se csöcs, ez a másik szutyok meg brutális és perverz. Ez a tényállás. ;)

Amúgy szerintem is a vér mutatása "brutálisabb," mivel az természetesebb megjelenítés. Vér nélkül egy lefejezés is nevetséges.

Lapozzunk.

Ha van aki nem fogadott spoiler-mentességet a fináléra, és érdekli a dolog, itt olvasható az epizódokról egy nagyon rövidke felvezető:

Hozzászólás ideje:

Én Werebazs minden szavával egyetértek! :clap:

A spoiler nem olyan szolid szerintem

2013. 01. 30. - 12:32, csoli1138 írta:

A vita meg egyelőre tárgytalan és előreszaladott.

Tényleg értelmetlen. A Disney megválna egy már befutott bevételforrástól, amire még meg nem térült milliókat költött a Lucasfilm? Nem hinném. Átkerül a sorozat a Disney XD-re, és akkor mi van? Amennyire tudom, nem egy Minimax jellegű csatornáról beszélünk. Nem gondolom, hogy bármivel többet fognak cenzúrázni, mint a CN-en tették, ahol pár fejezés és egy csók is olló alá került. Mellesleg a 6. évad jó része elméletileg már készen áll az apróbb finomításoktól eltekintve, nagyobb változtatásokra, jelenetmódosításokra nem számítok. Szerintem marad a megszokott stílus. Azért, mert néhányan előítéletesek a Disney-vel, még nem festeném az ördögöt a falra...

2013. 01. 30. - 13:08, Darth Revan9 írta:

Elég szolid információk ezek az évad fináléjáról.

Ha Filoni kiküldött mindenkit Ashley-n és Matten kívül a stúdióból az azt sugallja, hogy nemigen szeretne idejekorán kiszivárogtatni semmit. Nem is baj, ha nem tudjuk a Maul-szálhoz hasonlóan részletesen előre, mi fog történni. Eddig a kíváncsiság vezérelt és a spoilermentességhez kellő akaraterőm hiányzott, de erős a gyanúm, hogy sokkal érdekesebb úgy egy történet, hogy nem tudom, mire számítsak. ;)

Szerkesztve: - Darth Sky
  2013. 01. 30. - 16:14, Darth Sky írta:

Tényleg értelmetlen. A Disney megválna egy már befutott bevételforrástól, amire még meg nem térült milliókat költött a Lucasfilm? Nem hinném.

Elsősorban ez az amiért a Naruto-t felhoztam, csak aztán vakvágányra futottunk. Mert bizony az is kaszát kapott az DXD-n, annak ellenére, hogy az animének csak amerikában lényegesen nagyobb rajongóbázisa van, mint a Star Wars-nak, sőt az egyetlen franchise ami népszerűbb az a szemüveges, sebhelyes kis varázsló története (Most nem a "minőség"-ről beszélek hanem a rajongótáborok méretéről!)

Idézet

Átkerül a sorozat a Disney XD-re, és akkor mi van? Amennyire tudom, nem egy Minimax jellegű csatornáról beszélünk.

A Marvel részleg fejesének szent meggyőződése, hogy a rajzfilm csakis gyerekeknek való, és ez meg is látszik a Marvel sorozatokon: az Ultimate Spider-Man még viccnek is rossz, az Avengers:EMH-ban pedig New York utcái és épületei mindig varázsütésre kiürülnek, mielőtt a kerületeket letaroló csaták elkezdődnének. :facepalm: Ezek után nekem nehéz optimistának maradnom, hogy pont a TCW-t ne butítanák le.

2013. 01. 30. - 20:01, Darth Sky írta:

Inkább a jelenre koncentrálok, nem aggódom hitelbe. :)

Én inkább előre aggódok, és akkor később legfeljebb pozitívan csalódok :)

Idézet

Aki még a Maul szálat spoilerezve követi, annak itt a 2. részlet az epizódból...

Köszi :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.