Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Ó, nekem van egy csomó helyem még a falon Nálam is akad hely... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Én azt hittem, hogy ebben a részben fog megküzdeni Luminara és Grievous. Mivel ez nem így történt, talán tényleg a Mustafaron harcolnak majd egymással! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Én azt hittem, hogy ebben a részben fog megküzdeni Luminara és Grievous. Mivel ez nem így történt, talán tényleg a Mustafaron harcolnak majd egymással! Luminara és Grievous??? erről nem is tudtam, hogy lesz ilyen. Válasz
Llew Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Én azt hittem, hogy ebben a részben fog megküzdeni Luminara és Grievous. Mivel ez nem így történt, talán tényleg a Mustafaron harcolnak majd egymással! A korábbi sneak peekekben csak Luminara vs Ventress volt valami Mustafar szerű helyen. Azzal kevered vagy tudsz valami újat? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Zoli: Grievous köpenye borítja az elméleted Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. A korábbi sneak peekekben csak Luminara vs Ventress volt valami Mustafar szerű helyen. Azzal kevered vagy tudsz valami újat? Bizony, Luminara és Ventress, de az majd a Nute Gunray-es részben lesz, és nem Mustafar, hanem egy csillagromboló reaktorterme. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Luminara és Ventress. Elírás történt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. (szerkesztve) Az a reaktorterem rohadt izgisen hangzik. Szerkesztve: 2008. Október 19. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Szerintetek melyik volt a legjobb rész a Malevolence sztoriból? Én a Rising -ra adom a voksom, amit egyébként az eddigi részek közül is a legjobbnak tartok. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. A legutóbbi rész. Mind humorban, mind felépítésben jó volt, csak rövid Jó lenne, ha ezek a részek is ~40 percesek lennének, mint a többi sorozat Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Nálam is a Rising eddig az abszolut csúcs. A többi rész csak némi kihagyással követheti a dobogón. Egyébként ITT egy remek interjú Lucassal a CW kapcsán. Többek között azt is elmondja, hogy Filoni már csak azért is remek választás volt szerinte, mert ő többet tud a Star Warsról mint ő maga Persze Lucas a különféle könyvekről/képregényekről beszél, amikre ő nem igen tudna hivatkozni, mert nem igen ismeri őket, de Filoni mint nagy SW fan ezekből is tud ötletet meriteni. Egyébként azt mondja, hogy kifejezetten cél volt, hogy ne csak a gyerekeknek, hanem akárcsak a filmeknél minden generációnak szóljon a sorozat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Szerintetek melyik volt a legjobb rész a Malevolence sztoriból? Én a Rising -ra adom a voksom, amit egyébként az eddigi részek közül is a legjobbnak tartok. Nekem a Shadow tetszett a legjobban. Űrharc, Y-Wingek, "standing by"... az ep4 óta nem éreztem ilyen feelingesnek egy űrharcot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. (szerkesztve) Filoni szerintem is remek választás volt, ez most már tisztán látszik. A cél pedig dicsérendő és nem másodsorban látszik is a sorozaton. Szerkesztve: 2008. Október 19. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Nálam is a Rising a kedvenc a trilógiából, az egészet nézve viszont a yodás rész a Number 1. Én imádtam a Republic Commandot, és ez elég erősen arra hajazott Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Filoni szerintem is remek választás volt, ez most már tisztán látszik. A cél pedig dicsérendő és nem másodsorban látszik is a sorozaton. Másrészt, talán ezért is egy kicsit hullámzó. A komoly pillanatokat általában egy gyermeteg (bár nekem általában bejövős) poén követi, vagy töri meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Másrészt, talán ezért is egy kicsit hullámzó. A komoly pillanatokat általában egy gyermeteg (bár nekem általában bejövős) poén követi, vagy töri meg. És ez baj? Épp arról beszélnek az interjúban, hogy miért lett ilyen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Nekem is azt első része jön be a legjobban. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. (szerkesztve) És ez baj? Egy szóval sem írtam, hogy az lenne. Szerkesztve: 2008. Október 19. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Egy szóval sem írtam, hogy az lenne. Nekem úgy tűnt, de akkor jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Azt honnan lehet megtudni, hogy ki rendezte az egyes epizódokat? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. itt A linkre kattintva az egyes epizódokról a leírásokat megtalálod, és még az elején a szereplők felett le van írva, ki rendezte az adott epizódot. A linket értelemszerűen át tudod írni, annak függvényében, hogy melyik epizódra vagy kíváncsi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Köszi Coce! Sajnos a később következő epizódokról nincs információ. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Jobb is így. Elég spoileres bejegyzések a synopsisok. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hát emberek... én alapvetően olyan vagyok, aki nem szívesen rangsorolja az egyes epizódokat. (mint ahogy a 6 SW filmet sem rangsorolom mert mindegyiket nagyon szeretem és egységesen alkot egy kerek egészet... de ugyan így vagyok pl a 24 c. sorozattal is. Én legalábbis ott sem tudok egyes epizódokat direktbe kiemelni vagy lejebb pontozni, mert együtt, egységesen az igaz.) Szóval nekem a "trilógia" mindhárom része nagyon tetszett mert igyekeztem egy történetként kezelni és nem epizódonként. És hál'Istennek sikerült! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. (szerkesztve) A Rising a kedvencem.Olyan feszültség árad belőle, hogy tövig rágtam a körmöm mialatt néztem. Szerkesztve: 2008. Október 19. - frenkie Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Azt hiszem, nekem a középső tetszett legjobban a három közül. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Azt hiszem, a trilógiát egyben kell majd megnézni (erre még nem volt lehetőségem), és úgy értékelni, mint kerek egészet. A három epizód más-más hangulatot áraszt külön-külön, kíváncsi vagyok, egyben milyen lehet. A harmadik kicsit kilóg a sorból (több benne az utalás a Saga-ra, viszont kevesebb az új ötlet), ami nekem most tetszett, kellett ez a Padmé-Anakin találkozás, jót tett a lelkemnek , és mert egyébként felesleges lett volna egy egész epizódot szentelni annak, hogy végre elpusztul az előző részben már oly erősen megtépázott Malvolence, hogy az önmagában kevés izgalmat adott volna. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Hozzászólás ideje: 2008. Október 19. Én nem tudom rangsorolni az egyes epizódokat. Mindegyiknek megvan a maga helye és varázsa. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Október 20. Hozzászólás ideje: 2008. Október 20. Nekem a 'hello there' a kedvencem XD Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Október 20. Hozzászólás ideje: 2008. Október 20. (szerkesztve) 4. rész 720p HD Rapidshare link: rapidshare.com/files/155749672/swtcw104aaf.part1.rar rapidshare.com/files/155763396/swtcw104aaf.part2.rar rapidshare.com/files/155775345/swtcw104aaf.part3.rar Sajnos a hang csúszik egy kicsit a film közepétől. Érdemes leszedni mert nem annyira zavaró, csak jó ha tudjátok. Szerkesztve: 2008. Október 20. - Zééé Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.