Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azt a 7, meg a 8-át!

+ ennek hatására megnéztem a korábbi hosszú évadzáró előzetest és mit vélnek látni szemeim:

Talzin a szokott zöld ködében rakja össze Maul-t. Másnak is feltűnt?

Bár a Brother klipből is lejön, hogy megkezdi az előkészületeket.

Tök rendes. Mindenkinek segít, ha bosszúra éhes. :)

De ez a bosszú fordítva is értelmezhető: mert Obi-nak is van mit megtorolnia, hisz amit bosszúból elkezdett, most kell befejeznie, mert a felezéssel nem sikerült.

Bár a szájába adnák!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Izgultok már az epizód miatt? :) Reggel azonnal megnézitek vagy vártok a feliratra? Mindenhol nagyon izgatottak a rajongók, bár inkább a pesszimizmus az úr. :)

Nagyon várom az biztos, viszont holnap meló lesz, úgyhogy valószínűleg csak este 6-kor tudom megnézni. :cry:

Egyébként a nagyon jónak ígérkező részeknél nem tudok várni a feliratra és megnézem angolul, bár alig értek belőle valamit.

Revenge preview!!

Remek videó. Engem az az asztromech droid ragadott meg a legjobban. :D

Hozzászólás ideje:

Ezt nem is tudtam, jó lenne látni azt az előzetest.

Keresgéltem, sajna nem találtam meg. Reviczki annyira zseniális szinkronhang, és annyira sokkal jobban passzolna palpatinehoz a többi részben is, nem csak a hatban. más filmekben is embertelen, mit művel, lényegében ő a legjobb szinkronhangok egyike, elég csak arra gondolni, milyen zseniálisakat művelt robert de niro, jack nicholson vagy clint eastwood szinkronhangjaként

Hozzászólás ideje:

Izgulok-e? Hát az nem kifejezés,persze :P Aki minden egyes TCW részhez megvárja a feliratot,azt nem is tudom mihez hasonlítani :D Ki tud várni? :P Szerintem rendben lesz ez a szál,nagyon várós :)

Én mindegyik részhez megvárom a magyar feliratot. Ha nem érted kristálytisztán akkor mi értelme van nézni? A képek engem nem érdekelnek. A lényeg a szöveg. Te érted az angolt tökéletesen?

Hozzászólás ideje:

Köszi csoli :D

Szívesen! Na végre van itt valaki velem ilyenkor! A torrent jól jön, atöbbi tetű-lassú, pedig 10 megás a netem...

szerk: na lejött. Ez ám a remek szülinapi ajándék nekem! nézem is! :D

Szerk újra: bazmeg vissza kellett jönnöm!

PIROS A TCW LOGÓ A RÉSZ ELŐTT AZ ŰRBEN!!! :rock:

MOST MÁR TÉNYLEG MEGYEK

szerk még:

kezdeti lelkesedésem gyors letörése után, azért íme itt a záróepguide kép:

epguide422.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Igen... Maul egy szemmel látható transzformáción fog keresztül menni, amely után sokkal inkább fog hasonlítani egykori önmagára, nem úgy, mint ebben a részben.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Igen... Maul egy szemmel látható transzformáción fog keresztül menni, amely után sokkal inkább fog hasonlítani egykori önmagára, nem úgy, mint ebben a részben.

Csak azt nem értem, ezt a transzformációt miért nem lehetett ebben a részben megcsinálni? Sokkal érdekesebb lett volna mint mondjuk az Anakinos-Ahsokás éttermes jelent, vagy a tűzköpők és a robot jawák támadása amik szerintem tök fölöslegesek voltak. Ha ezeket kihagyták volna már is nyertek volna 4 percet -plusz még ott van a végéről lemaradt 2-t- ami bőven elég lett volna a barátkozásra/csinosítgatásra, és így úgy fejezhették volna be a részt, hogy indulnak előcsalogatni Kenobit.

Szerk.: van egy olyan érzésem hogy a következő részben az egész transzformációt vagy a rész eleji newsreelben vagy max. 1 percben fogják lezavarni, ha egyáltalán foglalkoznak vele.

Hozzászólás ideje:

Remélem valaki írni fog a részről spoilermentesen is. ;)

Ez elég spoilermentes? Ne ülj le nagy elvárásokkal az epizód elé és tetszeni fog :D

Hozzászólás ideje:

Ez elég spoilermentes? Ne ülj le nagy elvárásokkal az epizód elé és tetszeni fog :D

Nekem azóta nincs elvárásom, amióta ismerem az alapsztorit. :) Egyelőre nem merem megnézni. :lol:

Hozzászólás ideje:

Sam Witwer:

The story of the lower half of Darth Maul is coming next season.

De legalább nem maradunk válaszok nélkül. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.