Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én azt hittem, hogy ebben a részben fog megküzdeni Luminara és Grievous. Mivel ez nem így történt, talán tényleg a Mustafaron harcolnak majd egymással!

Luminara és Grievous??? :D erről nem is tudtam, hogy lesz ilyen. :D

Hozzászólás ideje:
Én azt hittem, hogy ebben a részben fog megküzdeni Luminara és Grievous. Mivel ez nem így történt, talán tényleg a Mustafaron harcolnak majd egymással!

A korábbi sneak peekekben csak Luminara vs Ventress volt valami Mustafar szerű helyen. Azzal kevered vagy tudsz valami újat?

Hozzászólás ideje:
A korábbi sneak peekekben csak Luminara vs Ventress volt valami Mustafar szerű helyen. Azzal kevered vagy tudsz valami újat?

Bizony, Luminara és Ventress, de az majd a Nute Gunray-es részben lesz, és nem Mustafar, hanem egy csillagromboló reaktorterme.

Hozzászólás ideje:

Az a reaktorterem rohadt izgisen hangzik. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

A legutóbbi rész. Mind humorban, mind felépítésben jó volt, csak rövid :D

Jó lenne, ha ezek a részek is ~40 percesek lennének, mint a többi sorozat :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nálam is a Rising eddig az abszolut csúcs. A többi rész csak némi kihagyással követheti a dobogón.

Egyébként ITT egy remek interjú Lucassal a CW kapcsán. Többek között azt is elmondja, hogy Filoni már csak azért is remek választás volt szerinte, mert ő többet tud a Star Warsról mint ő maga :D Persze Lucas a különféle könyvekről/képregényekről beszél, amikre ő nem igen tudna hivatkozni, mert nem igen ismeri őket, de Filoni mint nagy SW fan ezekből is tud ötletet meriteni.

Egyébként azt mondja, hogy kifejezetten cél volt, hogy ne csak a gyerekeknek, hanem akárcsak a filmeknél minden generációnak szóljon a sorozat.

Hozzászólás ideje:
Szerintetek melyik volt a legjobb rész a Malevolence sztoriból? Én a Rising -ra adom a voksom, amit egyébként az eddigi részek közül is a legjobbnak tartok. :D

Nekem a Shadow tetszett a legjobban. Űrharc, Y-Wingek, "standing by"... az ep4 óta nem éreztem ilyen feelingesnek egy űrharcot.

Hozzászólás ideje:
Filoni szerintem is remek választás volt, ez most már tisztán látszik. A cél pedig dicsérendő és nem másodsorban látszik is a sorozaton.

Másrészt, talán ezért is egy kicsit hullámzó. A komoly pillanatokat általában egy gyermeteg (bár nekem általában bejövős) poén követi, vagy töri meg.

Hozzászólás ideje:
Másrészt, talán ezért is egy kicsit hullámzó. A komoly pillanatokat általában egy gyermeteg (bár nekem általában bejövős) poén követi, vagy töri meg.

És ez baj? Épp arról beszélnek az interjúban, hogy miért lett ilyen. :D

Hozzászólás ideje:

itt

A linkre kattintva az egyes epizódokról a leírásokat megtalálod, és még az elején a szereplők felett le van írva, ki rendezte az adott epizódot. A linket értelemszerűen át tudod írni, annak függvényében, hogy melyik epizódra vagy kíváncsi.

Hozzászólás ideje:

Hát emberek... én alapvetően olyan vagyok, aki nem szívesen rangsorolja az egyes epizódokat. (mint ahogy a 6 SW filmet sem rangsorolom mert mindegyiket nagyon szeretem és egységesen alkot egy kerek egészet... de ugyan így vagyok pl a 24 c. sorozattal is. Én legalábbis ott sem tudok egyes epizódokat direktbe kiemelni vagy lejebb pontozni, mert együtt, egységesen az igaz.)

Szóval nekem a "trilógia" mindhárom része nagyon tetszett mert igyekeztem egy történetként kezelni és nem epizódonként. És hál'Istennek sikerült! :D

Hozzászólás ideje:

A Rising a kedvencem.Olyan feszültség árad belőle, hogy tövig rágtam a körmöm mialatt néztem.

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem, a trilógiát egyben kell majd megnézni (erre még nem volt lehetőségem), és úgy értékelni, mint kerek egészet. A három epizód más-más hangulatot áraszt külön-külön, kíváncsi vagyok, egyben milyen lehet.

A harmadik kicsit kilóg a sorból (több benne az utalás a Saga-ra, viszont kevesebb az új ötlet), ami nekem most tetszett, kellett ez a Padmé-Anakin találkozás, jót tett a lelkemnek :roll:, és mert egyébként felesleges lett volna egy egész epizódot szentelni annak, hogy végre elpusztul az előző részben már oly erősen megtépázott Malvolence, hogy az önmagában kevés izgalmat adott volna.

Hozzászólás ideje:

4. rész 720p HD Rapidshare link:

rapidshare.com/files/155749672/swtcw104aaf.part1.rar

rapidshare.com/files/155763396/swtcw104aaf.part2.rar

rapidshare.com/files/155775345/swtcw104aaf.part3.rar

Sajnos a hang csúszik egy kicsit a film közepétől. Érdemes leszedni mert nem annyira zavaró, csak jó ha tudjátok.

Szerkesztve: - Zééé

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.