Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 21. Ki az a gyerek az Ahsokás részlet végén? Kevin a Sin City-ből? Szerintem Lux az... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. (szerkesztve) Szerintem Lux az... Mivel a fickó szeme meg a haja barna, a teste vékonyabb, méretét tekintve pedig magasabb, a bőre sötétebb és az arc szerkezete is más, én úgy gondolom, hogy nem Bonteriről van szó. Elsőre viszont azt hittem, hogy egy fiatal Han Solóval van dolgunk, de a Legends alapján ekkor ő még gyerek volt és ez a kánonban sem lehet nagyon másként... Szerkesztve: 2015. Április 22. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Kétségkívül a sztori fontos szereplője akar lenni, talán egy újabb kapcsolat Ahsokának, de talán nem olyan Lux-kaliberű. Bár, igazából akárki lehetne. Ilyenkor bánom a legjobban, hogy nem kapjuk meg ezeket a sztorikat. Viszont ma elgondolkodtam egy kicsit a Filonitól eddig hallottakon a TCW utóélete kapcsán, és az a legenyhébben jellemezetten is merész gondolat ugrott be, hogy mi van, ha a leadatlan sztorikról való szűkszavúsága csak azért van, mert nem akarja lelőni a poént olyan sztorikhoz, amik esetleg még a jövőben bármilyen formában napvilágot láthatnak. Tudom, a Disney agyát jobban felforraló feltételezést nem is tehetnék, de azért elég durva belegondolni ebbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Viszont ma elgondolkodtam egy kicsit a Filonitól eddig hallottakon a TCW utóélete kapcsán, és az a legenyhébben jellemezetten is merész gondolat ugrott be, hogy mi van, ha a leadatlan sztorikról való szűkszavúsága csak azért van, mert nem akarja lelőni a poént olyan sztorikhoz, amik esetleg még a jövőben bármilyen formában napvilágot láthatnak. Tudom, a Disney agyát jobban felforraló feltételezést nem is tehetnék, de azért elég durva belegondolni ebbe. Ez nekem is megfordult a fejemben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 22. Nem tudom, de én is érzek valamit a levegőben, leginkább Ahsoka kapcsán. A TCW eredeti végén elég drámai érzelmeket váltott ki sokakból és később hiányolták. A Rebels-ben elég katartikus volt a visszatérése és a trailer, poszter alapján igencsak komoly szerepet szánnak neki ott is. Ugyan igyekszem a trailer-eknél mélyebb spoiler-be nem belemenni, így nem olvastam utána dolgoknak, de ez elég világos. Alapvetően elég sokat javult a kis togruta megítélése, ez pl. a TiM-ben is fényesen látható volt. Az OT idejére biztosan kiírják a Saga sztorijából, kérdés hogyan. Ha nem véglegesen távozik az élők sorából, akkor azért lehet indokolt a későbbi feltűnése, ha pedig igen, akkor az csakis valami nagyon epic jelenetsor végkifejlete lehet, ami tovább növeli az ázsióját. Legalábbis én nem tudom elképzelni, hogy Filoni-ék ennyi remeklés után pont a szívük legkülönlegesebb csücskénél lőjenek bakot. Ha pedig lesz annyira népszerű a karakter, hogy ez ilyen-olyan formában eljusson a készítőkhöz és a SW fejeseihez, akkor elővehetik még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Hány éves is lenne Ahsoka az ep 7 körül? Mostmár minden eszembe jut.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Szerintem Lux az... Ugyan Sky! Mégis hogy kerülne az Onderon szenátora egy szerelői állásba a Corruscant-i alvilágban? Tényleg nagy kár, hogy nem lesznek befejezve, még így félkész állapotban is baromi jók ezek a részletek Hány éves is lenne Ahsoka az ep 7 körül? Mostmár minden eszembe jut.. Az EP3 idején volt kábé 16-17. Az EP6 25 évvel játszódik a 3 után, a 7 pedig 35-tel a 6 után. Tehát 76-77, nagyjából annyi, mint Dooku a prequelek idején, szóval belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Ugyan Sky! Mégis hogy kerülne az Onderon szenátora egy szerelői állásba a Corruscant-i alvilágban? Első pillantásra Lux ugrott be, a szájállása szerintem egy az egyben ugyanaz. Miután alaposabban megnéztem, találtam különbségeket, szóval elfogadom, hogy nem ő ez. Nem fogok a kardomba dőlni emiatt. Abból, ahogy Ahsokát vizslatta, szintén arra lehetett következtetni, hogy már ismeri a lányt. Hány éves is lenne Ahsoka az ep 7 körül? Mostmár minden eszembe jut.. Ami biztos, hogy 36 évvel a yavini csata előtt született (14 évesen lett Anakin padawanja). A 7. rész elvileg 34 évvel a yavini csata után fog játszódni. Így kereken 70 évesnek kéne lennie. Viszont nem tudom, örülnék-e egy ilyen Ahsokának... eleve nehéz ügy beadni, mit csinálta a lázadás alatt. Főleg a Rebelses szerepét ismerve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. (szerkesztve) Első pillantásra Lux ugrott be, a szájállása szerintem egy az egyben ugyanaz. Miután alaposabban megnéztem, találtam különbségeket, szóval elfogadom, hogy nem ő ez. Nem fogok a kardomba dőlni emiatt. Abból, ahogy Ahsokát vizslatta, szintén arra lehetett következtetni, hogy már ismeri a lányt. Nekem szimplán csak úgy tűnt, hogy... felkeltette az érdeklődését. Egyébként megkérdeztem egy rajongót, aki ott volt a Celebration Anaheim-en arról, hogy ki ez a titokzatos alak, de állítása szerint Filoniék nem árultak el túl sokat az Ahsokás jelenettel kapcsolatban. A YouTube-on viszont az egyik kommentelő szerint ez talán az 1. évadban feltűnt Jaybo Hood, idősebb kiadásban. Szerintem van benne valami. Na mindegy. Egyszer csak kiderül, kiről van szó... és remélhetőleg az is, hogy maga a sztori miről szólt. Szerkesztve: 2015. Április 24. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Érdekes, első behatásra nekem is Jaybo jutott szembe róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 26. A tortúra még nem ért véget... http://www.youtube.com/watch?v=9pEC6kjmUHY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 27. TCW epizódleírások és érdekességek full csomag: tcw 1-6.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 28. Koszi szepen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. (szerkesztve) Hála a Lucasfilmnek, itt egy jobb minőségű felvétel a The Untold Clone Wars Panelről: http://www.youtube.com/watch?v=7yKM6RExLlI (A befejezetlen jelenetekkel együtt.) Szerkesztve: 2015. Május 1. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 1. Wow! Köszi szépen! Jó látni, hogy még mindig él a TCW. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Június 8. Matt Lanter ismét a hangját kölcsönözte Anakin Skywalkernek! Na és most már megvan, hogy miért. http://www.youtube.com/watch?v=OmImLQEMy-E Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 11. RoCSeV hírén felbuzdulva ezt a cikket találtam: http://www.origo.hu/teve/20150910-oktobertol-a-star-wars-az-axn-csatornakra-erkezik.html Tényleg azt írják, hogy Klónok háborúja VI...reméljük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Lesz 6. évad szinkronosan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Úgy néz ki, hogy az AXN -en lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 13. Ez k...a jo hir! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. (szerkesztve) Nem találom szinkronosan sehol a 6. évadot. Egy kollégámnak kéne. Az Rtl Klub nem adta le? Szerkesztve: 2015. Szeptember 21. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Nem, mivel a 6. évadot magyarul még sehol sem adták (gondolom azért, mert azt a Nefflixen adták anno, nem a CN-en). Viszont talán most az ősz folyamán az AXN leadja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Állítólag lesz két új Ahsoka TCW story reel és egy Mandalore -al foglalkozó képregény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Úgy néz ki, hogy 2016-ban is folytatódik a TCW. Meg nem erősített hírek szerint két story arc fog debütálni a hivatalos oldalon, ebből az egyik az Ahsoka Underworld Arc lesz. Már csak én teszem hozzá, hogy vélelmezhetően ezekben a részekben bukkan fel Solo, akinek a meg nem nevezett karakterét már láthattuk is az egyik ilyen szkeccsben. (Solo felbukkanásának a híre nem tőlem származik, azt egy LFL alkalmazott már megerősítette. Elmondása szerint az el nem készült TCW részek egyikében szerepelt Solo, mint kölyök. Az ordító hasonlóság tehát nem a véletlen műve.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Tényleg hasonlít, még így félkészen is! Ezt a képet azonban még sose láttam eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. (szerkesztve) Tényleg hasonlít, még így félkészen is! Ezt a képet azonban még sose láttam eddig. Haj, áll, orr, szem, kesztyű, csupa familiáris dolog. Azt írták, hogy Solo az Ashokás szálban szerepelt volna. Kizárásos alapon róla van szó, jövőre kiderül. Kevés kétségem van afelől, hogy ő Han Solo. A képet én szedtem ki innét: https://www.youtube.com/watch?v=cEbWuGMJMxA Szerkesztve: 2015. Szeptember 22. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Így animaticsban ez a lezuhanós jelenet csak szerintem gáz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Állítólag lesz két új Ahsoka TCW story reel és egy Mandalore -al foglalkozó képregény. TCW story reel pontosan mit takar? Kiadnak 2 fékész minőségű történet szálat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Igen. Pont ahogy tették az eddigiekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Kár örültem volna ha normális minőségbe jönne ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.