csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Han Solo és újabb TCW story reel? Áhh kész, ki kell jelenteni: A TCW ÖRÖK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Nem, mivel a 6. évadot magyarul még sehol sem adták (gondolom azért, mert azt a Nefflixen adták anno, nem a CN-en). Viszont talán most az ősz folyamán az AXN leadja. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Csak nem tudjak abbahagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 26. (szerkesztve) Egy kis megerősítés: "Due to not wanting to lose my job I can't reveal how I know of this information but here it is In 2016 we're going to get atleast two new TCW arcs as a story reel and as a comic to coincide with Ahsoka's reappearance in Rebels and her upcoming fight with Vader *First is the Ahsoka Underworld Arc (Has not been officialy named yet) and it has production nr. 605-608 and will be released as a story reel on starwars.com *Then we're going to get a 5 issue miniseries made my Marvel Comics named Star Wars : The Invasion of Mandalore. The fourth episode was split into 2 issues since it was very action and story packed. •With Season 6 the way it is, and the Bad Batch being the Start of Season 7, there should be at least one arc or 3+ episodes before it that haven't been released, if all seasons are 20 eps each. •As far as I was aware, the Ahsoka Underworld arc (Which they showed a clip of at the Legacy Panel at Celebration) was never completed. " és egy érdekes megjegyzés: Well, rumor has it that Cad Bane was going to die in the arc. And if he's going to be in Rogue One as well, then there's a little problem there. És az én megjegyzésem: Még 2 éve kötöttem az ebet a karóhoz, hogy Boba Fett a TCW-ben kapta volna meg a páncélját. Erről már láttunk reelt (Dooku grófot próbálja elfogni), ugyanakkor felidézném azt a meg nem erősített információt is, hogy az arc Boba Fett és Cade Bane Slave 1-nél történő valamilyen búcsúzásával zárult volna. Legalábbis az akkor levetített klip tanúsága szerint Cade Bane nézte volna, amint a már páncélt viselő Boba felmegy a Slave 1 rámpáján és elrepül a végtelenbe. Persze lehetséges, hogy csak az egyik közbenső epizód záróképe lett volna, tehát Cade Bane akár el is halálozhatott a történet végén. És nem elfelejteni, hogy Boba Fett animációját korábban már el is készítették a részekhez! Szerkesztve: 2015. Szeptember 26. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. •As far as I was aware, the Ahsoka Underworld arc (Which they showed a clip of at the Legacy Panel at Celebration) was never completed. " Ez érdekes akkor úgy adják ki majd hogy közben kész se volt. Vagyis akkor animációt is le kell gyártani hozzá. Én bízok abba hogy lehet hogy ha vették a fáradtságot hogy újra legyártsák akkor lehet hogy normális minőségbe dobják fel egy fajta web sorozatként. Mert gondolom azért akarjak kiadni hogy építsék Ahsoka karakterét és a Rebelses karakterének egy eredet storyt adjanak. És Boba Fett is lehet hogy ezért jön be újra a képben mert lehet hogy ő az top secret karakter aki bejön a második évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Zééé. Ez a Boba kép túl részletes még a TCW -hez mérten is. Biztos, hogy abból van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Zééé. Ez a Boba kép túl részletes még a TCW -hez mérten is. Biztos, hogy abból van? Én úgy tudom ez a Boba kép a The Force Unleashed II-höz készült. A TCW-os mandalori sisak nézőkéjénél nem ilyen lekerekített az ív. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Igen, valami ilyesmi rémlik nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. (szerkesztve) Én úgy tudom ez a Boba kép a The Force Unleashed II-höz készült. A TCW-os mandalori sisak nézőkéjénél nem ilyen lekerekített az ív. A korábban beszúrt képen a TCW-hez készült Boba látható, az alábbi képen pedig a TFU2-höz készült Boba. Szerkesztve: 2015. Szeptember 27. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Örülök, hogy végül Ahsoka TCW-s sztorijában is rákerül a pont az i-re. Ha valami, akkor az ő történetéről ordított a legjobban, hogy még van mit megmutatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. (szerkesztve) Örülök, hogy végül Ahsoka TCW-s sztorijában is rákerül a pont az i-re. Ha valami, akkor az ő történetéről ordított a legjobban, hogy még van mit megmutatni. Szerintem naplementébe elsétálás egy jó lezárás minden meg volt magyarázva és le is volt zárva. Másképp nehezen lehet feltenni i-re a pontot. Azzal nem hogy Coruscanton alvilágában tevékenykedik. Hirtelen csak egy dolog jut eszembe ahogy elvileg le akarták zárni a TCW-t hogy Ahsoka szemszögéből látjuk az EP III eseményeit és előrevetítik Ahsoka sorsát. Ezt viszont nagyon megnézném. Nálam ez lenne az i-re pont. Szerkesztve: 2015. Szeptember 27. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. A korábban beszúrt képen a TCW-hez készült Boba látható, az alábbi képen pedig a TFU2-höz készült Boba. Részemről oké! Tehát van kész tcw- Boba modell.. Vajon milyen lesz a story reel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 27. Részemről oké! Tehát van kész tcw- Boba modell.. Vajon milyen lesz a story reel? Nem a modellt nehéz elkészíteni, a bemozgatás és renderelés időigényes. A reel olyan lesz, mint az eddigiek, se nem több, se nem kevesebb, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 6. Most már megerősített a hír.hogy a Star Wars Clone Wars 6 Évada teljes szinkronnal jön :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 6. Ez nagyszerű hír!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 6. Most már megerősített a hír.hogy a Star Wars Clone Wars 6 Évada teljes szinkronnal jön :-) Ez nagyszerű! Mi a hír forrása? És MIKOR jön?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 6. TCW-hírt a TCW topikba, átmozgattam ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Továbbra sincs semmi hír, hogy mikor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Továbbra sincs semmi hír, hogy mikor? Port.hu-n néztem a műsorújságot ott még sehol nem szerepel klónok háború sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. (szerkesztve) Port.hu-n néztem a műsorújságot ott még sehol nem szerepel klónok háború sorozat. Hàt ez az... Mert hozza itt Rocsev a jó híreket, de az ember mindig szívesen làt hivatalos megerősítést is mondjuk dàtummal. Szerkesztve: 2015. Október 10. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Mi a baj a TCW szinkronnal? Szinte az összes filmes szinkron áthozták. Majd sztem TCW topikban válaszolj. Az dicséretes, hogy visszahozták a mozis hangokat (szerződésük van a színészeknek) de valahogy nekem nem állt össze az egész. Ráadásul volt benne nem egy következetlenség is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Meg utalás arra, hogy a ferdítő a búcsúban lőtte a nyelvvizsgáját. Pl.: Jedi starfighter -> Jedi harcász. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 10. Érdekes módon én TCW-t jobban szeretem szinkronosan pedig általában eredeti nyelven nézem a filmeket meg a sorozatokat. Valamiért nekem a legtöbb karakter jobban bejön szinkronnal különösen Obi-Wan, Ahsoka, Dooku az angol Yoda kifejezetten nem tetszik. A mellékkarakternél érezni hogy az angol jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Meg utalás arra, hogy a ferdítő a búcsúban lőtte a nyelvvizsgáját. Pl.: Jedi starfighter -> Jedi harcász. Engem sokkal inkább zavartak az olyan hülyeségek, mint amikor a "Storm over Ryloth"-ban Anakin azt mondja, hogy "Nem várakoztathatjuk tovább a twi'lekeket" úgy ferdítették, hogy "Nem várhatunk tovább a twi'lekekre." Meg a "Children of the Force" szintén Anakin "A gungan kisgyerek sikoltott"-jából gungan kisfiú lett. Ráadásul nem tudom mi történt a színészekkel, de amilyen jó Anakin és Ahsoka volt Mózer Károly és Molnár Ilona a kezdetekben, a későbbi évadokban éppolyan pocsék teljesítményt nyújtottak. Ahsoka távozása a Rendből például szerintem egész egyszerűen nézhetetlen magyar szinkronnal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. (szerkesztve) Ha már szinkron... Ez halál komoly? Szerkesztve: 2015. Október 11. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Engem sokkal inkább zavartak az olyan hülyeségek, mint amikor a "Storm over Ryloth"-ban Anakin azt mondja, hogy "Nem várakoztathatjuk tovább a twi'lekeket" úgy ferdítették, hogy "Nem várhatunk tovább a twi'lekekre." Meg a "Children of the Force" szintén Anakin "A gungan kisgyerek sikoltott"-jából gungan kisfiú lett. Ráadásul nem tudom mi történt a színészekkel, de amilyen jó Anakin és Ahsoka volt Mózer Károly és Molnár Ilona a kezdetekben, a későbbi évadokban éppolyan pocsék teljesítményt nyújtottak. Ahsoka távozása a Rendből például szerintem egész egyszerűen nézhetetlen magyar szinkronnal. Ilyen messzire én már nem jutottam a leferdített epizódokkal, de szomorúan látom, hogy a helyzet csak romlott. Ha már szinkron... Ez halál komoly? Úgy hangzik, mintha azt mondaná, de nem azt mondja. Jó magyarosan azt mondja, hogy "tartsd meg, tartsd erősen." Szóval nem csak az angol nyelvvizsgát, de a nyelvtan érettségit ugyanott lőtte... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Eredetileg "Hurry, Commander Wolffe!" hangzik el. Hogy ebből miért nem maradhatott "Siessen, Wolffe parancsnok!", azt nem értem, föleg mivel Plo Koon egyike azon karaktereknek, ahol még a "lip sync"-re sem kell nagyon odafigyelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Mert a búcsúban nem mondták el, hogy mit jelentenek a hurry és commander szavak, a Wolffe meg nem is földi nyelven van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Plo Koon káromkodott, most megtört bennem valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 11. Ráadásul nem tudom mi történt a színészekkel, de amilyen jó Anakin és Ahsoka volt Mózer Károly és Molnár Ilona a kezdetekben, a későbbi évadokban éppolyan pocsék teljesítményt nyújtottak. Ahsoka távozása a Rendből például szerintem egész egyszerűen nézhetetlen magyar szinkronnal. Emlékszem pedig, amikor a The Wrong Jedi először jött ki szinkronosan, akkor nem kapott ilyen kritikát... tehát ízlések és pofonok. Én egy pár hónapja néztem végig a TCW-t szinkronosan, kronológiai sorrendben, a filmekkel együtt és szerintem Mózer Károly és Molnár Ilona teljesítménye egyáltalán nem változott. Max annyi, hogy az 5. évadra már mindketten megpróbáltak mélyebb hangon beszélni. (Mózer nyilván igazodni próbált Matt Lanterhez, habár szükségtelenül.) Azt viszont észrevettem, hogy Anger Zsolt mintha a The Lawless-ben meg lett volna fázva. A poén az, hogy az eredeti verzióban James Arnold Taylornak is volt valami betegsége, de ő ettől függetlenül remek alakítást nyújtott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.