Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Amúgy ez hivatalos logó?(a filmuniverzumon találtam) Nem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Nem. Sejtettem..Egyértelműen az ep7-es logó a kiindulópont, de de lázadók jele "o" betűként volt a leggyanúsabb, annak ellenére, hogy ötletes. Mert ez már egy olyan részlet amihez ilyenkor még korán van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Biztosra vehető, hogy Alexandre Desplat lesz a zeneszerző. Ennek örülök, jó filmzenéket ír. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Én is megfelelőnek tartom Sanyi bá't. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Március 30. Hozzászólás ideje: 2015. Március 30. Úgy tűnik, lassan érkeznek a morzsák a Rouge One háza tájáról is, persze hogy a MSW részéről. - Egy mezőgazdasági bolygó mint helyszín is bevonásra kerül; - Ben Mendelsohn szerepe "A Tudós"; - A Halálcsillag tervei továbbra is a történet részét képezik; - A tudósok tudják, hogy a Halálcsillag rossz célokat szolgál; - Továbbra is a geonosisiak az építők, nem érii retcon ezt a részt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Március 30. Hozzászólás ideje: 2015. Március 30. Viszont minden ami a MakingSW oldalán megjelenik érdemes fenntartásokkal kezelni. Újabban sajnos ők is kattintásvadásszá válltak és elég sok mindent bevállalnak ha cserébe növekszik a látogatottság. Kár érte, mert fél éve még egész jó oldal volt. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Március 30. Hozzászólás ideje: 2015. Március 30. Mert fél éve még volt muníció, így nem kellett ilyen eszközökhöz nyúlniuk. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 30. Hozzászólás ideje: 2015. Március 30. Akkor Birodalom! Erdekesnek tunik! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Március 30. Én se nagyon hiszek ezeknek a spoilereknek. Szerintem az EPVII korszakában fog játszódni. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Live Blog a Celebration-on! Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Lehet átnevezni a topic-ot 'Star Wars - Anthology filmek' -re, ez ugyanis a hivatalos nevük. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. (szerkesztve) Leadtak egy teaser-t. Dzsungel, Tie vadász, az égen Halálcsillag... Szerkesztve: 2015. Április 19. - Tibur55 Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. A történet röviden: "A rogue band of resistance fighters unite to steal the Death Star plans and bring new hope to the galaxy!" Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Az ep3 és az ep4 között játszódik. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Lehetséges, hogy lesz közös pont a Rebels-szel. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Felicity Jones egy lázadó katona. Mutattak egy képet is - lázadó katonák szaladnak az esőben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Teaser ebből is? Gondolom nem mozgóképes... Elég érdektelennek hangzik ez az EPIII-IV közötti időszakban játszódó történet. Talán csak a Rebels szempontjából lesz valami értelme. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Ez a bejelentés nehéz helyzetbe hozta a Rebels-et. A Rogue One-ban lesz látható a lázadók első győzelme a gonosz Galaktikus Birodalom ellen. Vagyis a rajzfilmben végig veszteniük kellene (pedig ezt a csatát vártam volna sorozatzárónak). Nem lesznek jedik, ez a kiskatonák harcáról fog szólni. Sokak szerint ez lehet az igazi ep3 (természetesen nem az itteni fórumozókra gondolok ) Mindenképpen számítok Ian McDiarmid, Hayden Christensen és Jimmy Smits visszatérésére. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. Hozzászólás ideje: 2015. Április 19. (szerkesztve) Teaser ebből is? Gondolom nem mozgóképes... Elég érdektelennek hangzik ez az EPIII-IV közötti időszakban játszódó történet. Talán csak a Rebels szempontjából lesz valami értelme. Biztos érdektelen? Szerintem több van ebben a korszakban, sem mint gondolnánk. Bár ez csak személyes vélemény Én várom ezt is! Egyébként mozgóképes! Szerkesztve: 2015. Április 19. - Darth Riddick Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hogy érdektelen azzal én sem értek egyet, akárhol is játszódjon egy rajongónak nem lehet az!!!!!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Én sem igazán értem, mi érdektelen van a Lázadók Szövetsége által a Birodalom ellen aratott első győzelmében, amiről ráadásul eddig nem egyszer beszélgettünk, és mindig csak találgattunk, tehát egy nagy kérdőjel. Én várom, mert a Rebelsszel ellentétben itt már full katonai akciót láthatunk majd és én személy szerint ezt egy elég nagyszabású akciónak tudom elképzelni. Ráadásul, ahogy Tiburr is írta, rengeteg szereplő visszatérhet egy ilyen spin-offban. Bár én inkább a Lázadók oldaláról gondolom ezt, bár egy Tarkin simán megjelenhetne ebben is. Ez a bejelentés nehéz helyzetbe hozta a Rebels-et. A Rogue One-ban lesz látható a lázadók első győzelme a gonosz Galaktikus Birodalom ellen. Vagyis a rajzfilmben végig veszteniük kellene (pedig ezt a csatát vártam volna sorozatzárónak). Ez már most sem állja meg a helyét, hiszen a mustafari ütközet minden volt, csak vereség nem. Szerintem a titok nyitja még mindig az, hogy a Halálcsillag terveinek megszerzése a Lázadók Szövetségének, mint egységes katonai és politikai szervezet első győzelme. Addig, ahogy az a Rebelsben van, csak kis gerillasejtek arattak nem túl nagy sikereket - már ha arattak és nem őket aratták le. Én nem bánom, ha ez másokhoz lesz köthető, ezzel is szélesedik a Galaxis. Az ep4 ilyen közeli időszakában Kanannak, Ahsokának és Ezrának már úgyis el kell tűnnie a színről élve vagy holtan, de túlságosan Sabine, Hera és Zeb sem lehet szem előtt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Én nagyon várom. A Rebels-nek a második évad trailere sok jót igér, de egy valamit egyértelművé tesz: a megvalósítás túl fapados ahhoz, hogy a sorozat igazán lenyügöző csatákat adjon. Ami azt illeti pont a megvalósitás miatt én azt vettem észre, hogy nem tudok annyira rajongani a Rebels trailerért mint szeretnék. Ebben nyilván oroszlánrésze van annak is, hogy nem sokkal az ep.7 teaser után jött ki. Természetesen ha már futni fog a sorozat biztos a helyén tudom majd kezelni és imádni fogom, de számomra egyértelmű, hogy az SW igazi otthona a nagyvászon. Ha opció hogy ezt a sorsdöntő akciót élő-szereplős filmben láthatjuk akkor én annak kifejezetten örülök. Viszont valamilyen szintű kapcsolódást a Rebels-el mindenképp elvárok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Mivel Filoniék találkoztak a filmek készítőivel, szerintem biztos, hogy lesznek kapcsolódási pontok. Én simán el tudom képzelni, hogy Kananék szereznek hírt a Halálcsillag létezéséről (a Breaking Ranks már lazán kapcsolódik is a Halálcsillaghoz), sőt, talán még cameoként Rebels szereplő is feltűnhet. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Ez sem lesz piskota! Gigaszi ,orias csatara szamitok! Azert lehetne 1-2 Jedi...Tarkin,Vader,Sidious... Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Jobban örültem volna egy EpVII környéki történetnek, hisz ezt az érát a Rebels már lefedi, de üsse kő, ilyen SW-t még úgysem láttunk Egyetértek. Én egy olyan törtènetnek is nagyon örülnék (legyen az animáció vagy film), ami inkább az Ep. III idejéhez állna közelebb, mint az ep. IV-hez. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Pedig szerintem tok jo lesz a tervrajz megszerzos dolog...az tenyleg egy nagy gyozelem!(foleg az utozmany ismereteben). Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Nekem a közvetlen az ep3 utáni és az ep7 közelében játszódó sztorikkal is van némi fenntartásom. Előbbivel kapcsolatban az, hogy szvsz. semmi érdekes nem történt. A lázadásnak még híre hamva sincs, a klón háborúk épp csak befejeződtek. Ebben az időben nem sok izgalmas dolog történhetett, ami meg igen, az politikai szinten zajlott le. Átszervezések és ilyenek. Az izgalmasabb események - például a birodalmi elnyomás, a lasatok kiirtása - inkább az ep4 felé közeledve indulnak be. Pláne azért, mert a Birodalom megalakulása utáni években azért még illett elhitetni, hogy a nem elnyomás - amit ugye még a Rebels idején is buzgón csinálnak, pedig e sorozat foglalkozik azzal az idővel, amikor elkezdenek felpörögni az események. Az ep7 korszakával meg az a gond, hogy tök ismeretlen. Jó, a film az ep7 után jönne, de akkor is, azt a korszakot még ki kell kövezni, mielőtt a fő filmekhez mellékszálakat kapcsolnak hozzá. Erre az ep4-5-6, azaz a Lázadás ideje remek, illetve remek lenne még egy ep2-3 közötti időszakba kalauzoló film is, hiszen a klón háborúkban vannak még bőven lehetőségek. Az egyetlen "probléma" ezzel, hogy ezt a korszakot az ep1-2-3 és a TCW több mint tíz évig előtérben tartotta, ilyen formán kevesebb benne az újdonság. Vicces dolog, de a harminc évvel fiatalabb birodalmi éra most újszerűbbnek tűnik, pláne azután, hogy az ep4-5-6 is csak ízelítőt adott belőle. Illetve még ep1 előtti történeteket lehetne bedobni, például Obi-Wan és Qui-Gon mandalore-i kalandja simán megérne egy filmet, sőt, én még egy ep1-2 közötti Anakin és Obi-Wan sztorit is el tudnék viselni. Viszont nyitásnak ebben a formában a Rogue One szerintem remek lesz, hiszen ha jól összedolgoznak a készítők, remek átvezető lesz a Rebels és az ep4 között. A sorozatban láthatjuk a Lázadók Szövetségének megalakulását, a spin-offban az első sikeres katonai akciójukat, az ep4 pedig zárja a Rebels-Rogue One-A New Hope korszakot. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Ami nagyon adja magát: Jimmy Smits visszahozása Bail Organa szerepére. A legjobban annak örülnék, ha végre látnánk a karakter történetének a lezárását. Milyen lenne már ha a végén kapnánk egy kis epilógust: Organék látják, hogy az Alderaan közelében a Halálcsillag kilépett a hyperűrből. Elkezdik evakuálni a bolygót. Bail sikeresen lelép de még látja az űrhajójából ahogy a bolygó a semmivé lesz. Alig hogy felocsudnak a csillagrombolók és a vadászgépek elkezdik leszedni a menekülő hajókat. Bail drámai halált hal. VÉGE Kicsi a valószinüsége, de Bail figurája jelenleg nagyon lóg a levegőben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Igen, nagyon jó lenne, ha Bailt valami mód visszahoznák - az eredeti színésszel - és végre on screen látnánk meghalni. Az ep1-2-3 és most már a TCW és a Rebels tekintetében is nagyon fájó, hogy egy ilyen fontos karakter így haljon meg. Lényegében még csak meg sem említik, hogy meghalt. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Igen, nagyon jó lenne, ha Bailt valami mód visszahoznák - az eredeti színésszel - és végre on screen látnánk meghalni. Az ep1-2-3 és most már a TCW és a Rebels tekintetében is nagyon fájó, hogy egy ilyen fontos karakter így haljon meg. Lényegében még csak meg sem említik, hogy meghalt. Maximálisan egyetértek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.