Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Egy "elite guard". Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. avagy prő konszept árt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Az alapján lett rajzolva. Az MSW mindig így szokta. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Szegény, úgy néz ki, mint egy feltápolt, pirosra mázolt paraszt/gyalog a sakkban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Szegény, úgy néz ki, mint egy feltápolt, pirosra mázolt paraszt/gyalog a sakkban. Hehe. Inkább egy futóra emlékeztet engem. Elég érdekes kinézete van. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Az is lehet, de akármelyik is, Yoda elég király ahhoz, hogy ezt is kiüsse. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Az is lehet, de akármelyik is, Yoda elég király ahhoz, hogy ezt is kiüsse. OFF Futó - Sakk - Király. Király - Üt - Futó. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Nekem teszik a Royal guard továbbgondolása! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. De vajon kit fognak őrizni? Snoke túl snassz lenne. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Szerintem főtisztviselő(ke)t őriznek majd. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. Hozzászólás ideje: 2017. Június 6. De vajon kit fognak őrizni? Snoke túl snassz lenne. Mert az nem snassz hogy még egy fajta karaktert átvesznek kisebb alakításokkal? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Június 7. Hozzászólás ideje: 2017. Június 7. Kit őriznek? Nyilvánvaló: Palpi visszatér! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Kit őriznek? Nyilvánvaló: Palpi visszatér! Vagy snoke formájában már vissza is tért? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Az MSW szerint tényleg Snoke testőrei lesznek Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Pár kiszivárgott kép Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Érdekes lepegetők lesznek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Ezek a lépegetők úgy néznek ki, mint amik képesek két lábra állni. Bár lehet, hogy ez a karszerű első pár végtag a védelem az ellen, hogy valami körbetekerje és orra buktassa őket? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Június 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Június 9. Bejövős az a fajta lépegető annak ellenére hogy nem bírom igazán a lépegetőket. A stormi is adja rendesen. Az a gombafejű piros szamuráj is kemény. Gondolom fénykardálló a fegyvere. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Június 9. Hozzászólás ideje: 2017. Június 9. Ezek a lépegetők úgy néznek ki, mint amik képesek két lábra állni. Bár lehet, hogy ez a karszerű első pár végtag a védelem az ellen, hogy valami körbetekerje és orra buktassa őket? Nekem olyan érzésem, van mintha tudnának pitizni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. Ezek a lépegetők úgy néznek ki, mint amik képesek két lábra állni. Bár lehet, hogy ez a karszerű első pár végtag a védelem az ellen, hogy valami körbetekerje és orra buktassa őket? Nekem is eszembe jutott, bár a hátsó lábai gizdák ehhez. De nagy szám lenne! És a nyakában nem löveg lenne, hanem egy kihúzható fegyver! Kicsit tranformerses elgondolás, de kevesebb copy paste fikát kapna. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. Én arra gondoltam, hogy az első lábak egyrészt úgy tudnak mozogni, mint egy kar, így ki tudnak szabadulni a madzagból, plusz a vastagabb lábbal jobban meg tud támaszkodni ha előre buknak (és az sem utolsó, hogy ezt valószínűleg nehezebb úgy szétlőni, mint az AT-ACT-k lábait). A rohamosztagos meg ezzel a színes páncéllal tökre a klónokra emlékeztet. De jól látom, egy kalapácsot tart a kezében? Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. (szerkesztve) Ez az új lépegető úgy néz ki mint egy csimpánz vagy egy gorilla. Szerkesztve: 2017. Június 10. - tomcsi80 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. Én arra gondoltam, hogy az első lábak egyrészt úgy tudnak mozogni, mint egy kar, így ki tudnak szabadulni a madzagból, plusz a vastagabb lábbal jobban meg tud támaszkodni ha előre buknak (és az sem utolsó, hogy ezt valószínűleg nehezebb úgy szétlőni, mint az AT-ACT-k lábait). A rohamosztagos meg ezzel a színes páncéllal tökre a klónokra emlékeztet. De jól látom, egy kalapácsot tart a kezében? A színesebb rohamoszi nagyon tetszik. De a lépegetőket remélem nem kezdik el kötözgetni a 8-ban. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. A lépegetőnek a feje felett az egy ágyúcső? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. Szerintem igen. Én is felfigyeltem rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Június 11. Hozzászólás ideje: 2017. Június 11. Az Ahch-To szörnye. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Június 11. Hozzászólás ideje: 2017. Június 11. Pompom elszabadult? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Június 11. Hozzászólás ideje: 2017. Június 11. Jól néz ki. Bár nem tudom hova tenni. Rajongói poén, vagy concept art? Én már semmin sem lepődöm meg. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Június 11. (szerkesztve) Én egy albínó mutáns fókához tudnám hasonlítani. Más: Úgy hírlik hogy a Battlefront II megerősítette hogy a tízer-beli űrcsata a D'Qar-nál zajlik. Szerkesztve: 2017. Június 11. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.