luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Két promóciós kép az egyik gárdistáról Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Nagyon nyomatják ezeket a gárdistákat. Kíváncsi vagyok, mi lesz a szerepük. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Nekem ezeken a képeken sokkal jobban bejönnek, mint az előzőeken. Amúgy csak én érzem, vagy valóban fellendült a 8. rész marketingje? Csak nem egy új előzetes előtt állunk? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Ezeken a képeken már igazán tetszetősek ezek a vörösek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Szerintem csak ugyanannyi lesz a szerepük, mint A Jedi visszatérben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Nem hiszem, ha csak tíz másodpercig látható biodíszletek lennének, ennyit mutogatnák őket. Pláne nem csinálnának nekik egyedi fegyvereket. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. (szerkesztve) EW cikk EW címlapok EW képek Szerkesztve: 2017. Augusztus 9. - luke19 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Ennek a képnek örülök a legjobban! Birom a kihalt bolygókat is, de most már elég sokat kaptunk belőlük. Végre egy igazi civilizált rendszer! (persze az ep.7-ben ott volt a Hosnian Prime de hát az nem húzta sokáig) Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Dettó, nekem is ez tetszik a legjobb képnek. És ott vannak a zsaruk járművei is! Nagyon hangulatos, már most imádom. A többi kép is szuper, különösen az a kép tetszik, amiben Finn egy ilyen homoksiklóban(?) ül, de azért az alatta lévő űrcsata jelenet sem rossz! Most nagyon ráfeküdtek a 8 -ra. Remélem ez azt jelenti, amire gondolok. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Nekem is jobban bejönnek a civilizáltabb bolygók,mint amik voltak a PT-ban, és ami Cantonica lesz. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. (szerkesztve) This isn’t the Luke she’s heard about. It’s not the one we know either. This is a broken man. One who would have preferred to stay lost. And he feels the same way about that lightsaber. A teljes cikk. Vannak benne érdekes dolgok. Luke azt hitte Ben a kiválasztott. Szerkesztve: 2017. Augusztus 9. - luke19 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Ezek valóban érdekes információk. Vajon Luke miből gondolhatta, hogy az unokaöccse a kiválasztott? Mennyi sok kérdés, de ezek a képek is nagyon jók. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. (szerkesztve) Még egy kis olvasni való, Finn, és Rose van most terítéken. Szerkesztve: 2017. Augusztus 9. - luke19 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. De állat képek! Kylo a boci szemeivel. De a legjobb tényleg Canto Bight! Mióta várok már egy ilyen világra! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Klasszak az új képek. Nekem is az tetszik iazán amit kiemeltek többen! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Még egy cikk. Új hal-madár szerü élőlények az Ahch-to-ról, Caretakers a nevük, és mindegyik nő. Ezek a Porg-ok meg még mindig irtó aranyosak. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. (szerkesztve) Snoke gárdistái is kaptak egy cikket. Johnson állítása szerint sokkal többet fog szerepelni Snoke a filmben, mint a TFA esetében. And that guy is just a force of nature..hm Szerkesztve: 2017. Augusztus 9. - luke19 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hűűűűazanyjáááátamindentitvaaaóóóóó! Micsoda képek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. A porg a Falconban. Ezek az apáca szerű idegen lények nagyon furák, de jó értelemben. Az is érdekes amit írnak róluk: több mint ezer éve élnek a bolygón és annak struktúra megtartása a feladatuk. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Nem semmi. Akkor Luke nem unatkozott.. A porg a Falconban lehet csak poén nem? A gárdisták, pedig egyértelműen akcióba lendülnek. Vajon kinek gyűlik meg velük a baja? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Viszont nekem Rose így képek alapján eléggé unszimpatikus. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Ezek az apáca szerű idegen lények nagyon furák, de jó értelemben. Az is érdekes amit írnak róluk: több mint ezer éve élnek a bolygón és annak struktúra megtartása a feladatuk. Nem lehet, hogy ezek azok a lények, akik gondozzák az első Jedi templomot? Az, hogy Snoke többet fog szerepelni ebben a részben, mint az előzőben, az egy nagyon jó jel. Ha már ezek a gárdisták itt lesznek, remélem lesz egy Kylo vs. vörös gárdisták training jelenet. Ütne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Nagyon valószínű, hogy ők laknak azokban a kő kunyhókban. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Canto Bight jól néz ki. Árad belőle a PT hangulat. Némely épület a coruscanti építészetre emlékeztet. Valamint azok a Caretakerek érdekes lények. Vajon egy Erő-használó frakció tagjai-e? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Érdekes. A galaxisban mindenki tudomást szerez egy "jediről" aki legyőzte Kylot és egy rohamosztagosról aki a segítője. Csak azt tudnám milyen csatornákon jutottak el ezek az infók a tömegekhez? Szóval Finn itt már tényleg Big Deal. “Everyone in the space, throughout the galaxy, would have heard about the young Jedi who discovered her powers and defeated Kylo Ren and the young former Stormtrooper who helped save the day,” Boyega says. “He’s a hero to people like Rose, who fight for the Resistance because their homes have been destroyed by the First Order.” Finn’s boast to Han Solo from the previous adventure has come true. “When Rose first meets Finn, that’s how she views him,” Tran says. “He is ‘a big deal.’” Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. baromi jó képek, jesszusom. Szóval azt mondják Snoke-kal számolni kell? Hát remélem mutat majd valamit! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 9. “Everyone in the space, throughout the galaxy, would have heard about the young Jedi who discovered her powers and defeated Kylo Ren and the young former Stormtrooper who helped save the day,” Boyega says. “He’s a hero to people like Rose, who fight for the Resistance because their homes have been destroyed by the First Order.” Technikailag a would have heard az hallania kellett volna-t jelent, de úgy nem igazán tudom értelmezni a mondatot. Ha Boyega múlt időben mondta volna - Boyega said - akkor a függőbeszéd miatt lehetne "mindenkinek hallania kellene" is. De az idézett mondatot én nem úgy értem, hogy már hallottak róla. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Huhh FBon ahogy néztem nagyon oltották a porg-os képet. Szinte nem is láttam pozitív kommentet. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Külföldi rajongói oldalakon ennek pont az ellentéte megy: olyan óriási a porg imádat, hogy ezt már én is kezdem túlzásnak érezni. Pedig tényleg nagyon aranyosak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 10. Huhh FBon ahogy néztem nagyon oltották a porg-os képet. Szinte nem is láttam pozitív kommentet. A magyar oldalra gondolsz? A múltkor beleolvastam de szinte nem is láttam pozitív hozzászólást. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.