Hozzászólás ideje: 2017. Május 28.8 éve Szerző A lépegetős doboz hátulja: Az a felső mi lenne? Azt én is szeretném tudni. Utána keresgéltem de nem találtam olyan helyet ahol nevet írnak a képekhez. Szerkesztve: 2017. Június 7.8 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2017. Május 28.8 éve Az a felső mi lenne? Az a csillagromboló csak szétlehet nyitni. Ez a doboz hátulja, és igazolt egy szivárgást. Ott van Snoke középen egy trónon. Tényleg egy csillagromboló lesz Snoke főhadiszállása.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 28.8 éve Szerző Akkor az alsó képen meg a bombázó dobozának a hátulja van. Jól mellényúltam. Valamicskét szépít a dolgon hogy érdekesek. Szerkesztve: 2017. Május 28.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. Május 28.8 éve Az a lépegető borzalmas. Már most utálom. Jól nézett ki az EPVII-ben.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 28.8 éve Jól nézett ki az EPVII-ben. Olyan sokat azért nem láttunk belőle számomra eddig közömbös, mert Lego alapján nehéz ítélni, a VII-ben semmi lényegeset nem láttunk belőlük
Hozzászólás ideje: 2017. Május 28.8 éve Jól nézett ki az EPVII-ben. Kockázd ki a filmet, amikor a hegygerincen járőröznek (ne a gyülekező téren lévőket), szerintem ott ezt láttuk: Ha ez lenne az EP VIII-ban akkor jó lenne, mert ez tetszett. Szerkesztve: 2017. Május 29.8 éve - A pécsi
Hozzászólás ideje: 2017. Május 28.8 éve (Oké az előbb rossz helyre írtam) Tud valaki linket adni vagy átküldeni azt a képet nagy felbontásban ahol Luke és Rey állnak a kőkunyhó előtt? előre is köszi!
Hozzászólás ideje: 2017. Május 28.8 éve Itt fent van az összes 2000x1400-as felbontásban, ennél nagyobban nem találom én se őket.
Hozzászólás ideje: 2017. Május 28.8 éve Dzséjt köszi szépen nekem is ez volt meg. Luke neked még inkább. Azt hiszem ez már jó lesz!
Hozzászólás ideje: 2017. Május 31.8 éve Itt egy hosszabb magyar összefoglaló a Vanity Fair magazinban megjelent információkról. http://ovibankenobi.blog.hu/2017/05/30/star_wars_viii_vanity_fair
Hozzászólás ideje: 2017. Május 31.8 éve Köszi szépen, jó volt így összefoglalva olvasni az aktuális híreket. Lesznek itt érdekes dolgok, főleg a felső tízezer bemutatása tűnik érdekesnek. Tiszta PT feeling lesz.
Hozzászólás ideje: 2017. Június 1.8 éve Leia felpofozza majd Poe-t. http://www.youtube.com/watch?v=BPMUz1l8rpA
Hozzászólás ideje: 2017. Június 1.8 éve Nem spoler, csak spekuláció: DJ = dark jedi? Vagy az túl egyértelmű lenne?
Hozzászólás ideje: 2017. Június 2.8 éve Mert az már kiszivárgott korábban. Nagyon kíváncsi leszek erre a bolygóra.
Hozzászólás ideje: 2017. Június 2.8 éve Megvan az új kedvenc Star Wars szereplőm: Szerkesztve: 2017. Június 3.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. Június 5.8 éve Nem olvastam vissza minden kommentet, szóval lehet hogy szerepelt már, de ez egy érdekes felvetés:
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.